Predstavenie podmodulu Submissions

Predstavenie podmodulu Submissions



V podmodule Submissions (Podania) sa ukladajú podania uchádzačov, ktoré boli odoslané kontaktným osobám klienta, ako záznamy spolu s ďalšími kľúčovými údajmi. Tento podmodul jenavrhnutý tak, aby vám poskyt olprehľad ovšetkých podaniach od kandidátov a uľahčil vám organizáciu a zefektívnenie procesu prijímania zamestnancov.

Čo je podmodul Submissions (Podania)?

Podmodul Submissions (Podania) je vstavaný nástroj v aplikácii Zoho Recruit, ktorý sleduje a ukladá každé podanie uchádzača, ktoré ste uskutočnili. Každé podanie je uložené ako jedinečný záznam a môžete si prispôsobiť zobrazenia a vykonávať na nich hromadné akcie. To znamená, že môžete ľahko sledovať stav každého podania a rýchlo pristupovať ku všetkým relevantným informáciám, ktoré sú s ním spojené.

Kľúčové funkcie

Centralizované sledovanie podaní

Podmodul Submissions (Podania) poskytuje centralizované úložisko na sledovanie všetkých podaní kandidátov, ktoré boli predložené klientom. Teraz môžete jednoducho sledovať a spravovať stav každého predloženia kandidáta na jednom mieste. Už nemusíte prehľadávať e-maily alebo tabuľky, aby ste našli podrobnosti o podaniach.


Vďaka centralizovanému systému sledovania môžu náboroví pracovníci efektívne spravovať svoje zásobníky talentov, udržiavať si prehľad a určovať priority následných opatrení, čo vedie k rýchlejším a efektívnejším rozhodnutiam pri prijímaní zamestnancov.

Prehľad stavu a spätná väzba od klientov

Podmodul Submissions (Podania) umožňuje zaznamenávať hodnotenia klientov a spätnú väzbu pre každé podanie. Na základe hodnotení a komentárov klientov môžete teraz ľahko posúdiť výkonnosť a vhodnosť kandidátov. Táto cenná spätná väzba vám umožní doladiť ich proces výberu kandidátov.



Prístup k spätnej väzbe od klientov priamo v rámci záznamu o podaní zjednodušuje proces hodnotenia a zlepšuje spoluprácu medzi náborovými tímami a klientmi, čo vedie k lepšiemu výberu kandidátov a väčšej spokojnosti klientov.

Automatizácia pracovných postupov pre efektivitu

Na podmodul Submissions (Podania) je možné aplikovať automatizáciu workflow v aplikácii Zoho Recruit, ktorá vám umožní automatizovať činnosti na základe vopred definovaných kritérií. Môžete nastaviť automatické pripomenutia pre následné kroky s klientmi, upozornenia na preskúmanie kandidátov alebo dokonca farebné značky na určenie priorít podaní na základe konkrétnych podmienok.



Automatizácia pracovných postupov šetrí čas a zabezpečuje, aby sa neprehliadli kritické úlohy. Náborovým pracovníkom pomáha udržať si prehľad o predkladaných ponukách, čo vedie k lepšej reakcii a plynulejšiemu procesu prijímania zamestnancov.
Aby ste mohli lepšie sledovať podania uchádzačov, Zoho Recruit ponúka viacero spôsobov prístupu k záznamom o podaniach, ako napríklad stránkaZobrazenie zoznamu podanía časť Súvisiaci zoznam súvisiacich záznamov (Uchádzači, Voľné pracovné miesta, Žiadosti, Klienti ). Zo súvisiacich záznamov môžete rýchlo pristupovať k podrobnostiam o podaniach, vďaka čomu si môžete bez námahy prezrieť celú históriu podaní uchádzača alebo konkrétneho pracovného miesta.



Tento jednoduchý prístup k podrobnostiam o podaniach z viacerých zobrazení zvyšuje prehľadnosť a umožňuje náborovým pracovníkom pohodlne prechádzať históriou podaní v rôznych moduloch, čím podporuje bezproblémovú spoluprácu medzi tímami.

Ako to funguje?

Keď klientovi odovzdáte profil uchádzača, v podmodule Submissions (Podania) sa automaticky vytvorí záznam o podaní.



Tieto záznamy môžete zobraziť a spravovať na stránke Zobrazenie zoznamu alebo na stránke s podrobnosťami. Vďaka prispôsobiteľným zobrazeniam môžete navyše usporiadať predloženia na základe svojich preferencií.

Ako začať?

Vo svojom účte Zoho Recruit prejdite na modul Voľné pracovné miesta alebo Kandidáti a kliknite na položku Submissions (Podania).



Preskúmajte zobrazenie zoznamu

Stránka Zobrazenie zoznamu je miestom, kde budú všetky vaše podania uvedené ako záznamy. Venujte chvíľu času oboznámeniu sa s rôznymi predvolenými zobrazeniami a dostupnými možnosťami, ako sú napríklad Rýchle zobrazenie, Zmena vlastníka, Hromadný prenos, Hromadné odstránenie atď.


Prispôsobiteľné zobrazenia

Ak máte požiadavku, aby ste mohli zobraziť určité pole zo stránky List View (Zobrazenie zoznamu), aby ste mali prehľad o svojej práci, potom kliknite na ikonuEdit (Upraviť)pri rozbaľovacom zozname Views (Zobrazenia). Pridávajte alebo odstraňujte polia ako stĺpce na stránke List View, aplikujte filtre založené na kritériách a ukladajte vlastné zobrazenia na neskorší rýchly prístup.


Podrobnosti o predkladaní

Na stránke Details (Podrobnosti) záznamu o predložení nájdete komplexné informácie o predložení vrátane mena uchádzača, súvisiaceho otvorenia pracovného miesta, stavu predloženia, dátumu predloženia a ďalších informácií. Keď klient - kontakt odošle svoje hodnotenie podania, automaticky sa pridá na podzáložku Stav hodnotenia na stránke s podrobnosťami podania v reálnom čase.


Povolenie automatizácie pracovného postupu

Ak chcete čo najlepšie využiť nový podmodul Submissions (Podania), zvážte nastavenie upozornení a akcií pracovného toku, ako je konfigurácia automatických následných opatrení a odpovedí na plánovanie úloh a stretnutí. Prejdite do ponuky Nastavenie > Automatizácia > Pravidlá pracovného toku a vytvorte nové pravidlo pre modulPodania. Definujte kritériá a akcie, ktoré chcete spustiť pre každé podanie, pre ktoré sa pravidlo spúšťa.



Ďalšie informácie nájdete v našom článku nápovedy alebo sa obráťte na náš tím zákazníckej podpory na adrese support@zohorecruit.com.
    • Related Articles

    • Predstavenie súhrnu Rollup v Zoho CRM

      Hello All, Dobrý deň všetkým, Dúfame, že sa máte dobre! Sme tu so vzrušujúcou aktualizáciou, ktorá sa týka priamo základných možností CRM. Nazýva sa Rollup summary. Poďme na to! Váš CRM je rozsiahla databáza s dobre prepojenými zdrojmi údajov, v ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...