Od vedenia ku konverzii: Automatizujte následné kontroly pomocou Zoho CRM Cadences

Od vedenia ku konverzii: Automatizujte následné kontroly pomocou Zoho CRM Cadences

Ahoj všetci,

V dnešnom dynamickom svete vzťahov so zákazníkmi musia podniky prijať odlišné a personalizované stratégie zapojenia, aby vynikli. Éra univerzálnej komunikácie a rozsiahlych e-mailových kampaní je už dávno za nami. Moderní zákazníci požadujú angažovanosť, ktorá je im prispôsobená, zmysluplná a skutočne rieši ich potreby. Predstavujeme najnovšiu inováciu spoločnosti Zoho CRM: Cadences - nástroj navrhnutý na zlepšenie interakcie so zákazníkmi a zároveň na zefektívnenie zložitých pracovných postupov.
Čo sú Cadences?
Cadences v systéme Zoho CRM automatizujú a zjednodušujú procesy následnej kontroly zákazníkov. Tento nástroj umožňuje používateľom vytvárať prispôsobené, sekvenčné komunikácie - napríklad e-maily, hovory alebo úlohy - na základe správania a interakcií so zákazníkmi. Cadences sú ideálne pre predajné a marketingové tímy a zabezpečujú konzistentné, personalizované následné kroky s potenciálnymi zákazníkmi a potenciálnymi zákazníkmi až do dokončenia požadovanej akcie.


Cadences je viac než len nástroj na automatizáciu následných opatrení, ponúka transformačný spôsob riadenia interakcie so zákazníkmi.

Tradične si zvládanie citlivých následných opatrení vyžadovalo vytvorenie viacerých pracovných postupov s rôznymi podmienkami. Cadences to menia tým, že všetky tieto činnosti konsolidujú do jednej zjednodušenej sekvencie, čím sa výrazne znižuje zložitosť.
Zoberte si scenár, v ktorom posielate e-mailom viacero pripomienok udalostí a chcete ich zastaviť, keď zákazník zareaguje alebo keď uplynie dátum udalosti.

Predtým by to znamenalo vytvoriť niekoľko pracovných postupov, každý s vlastnými pravidlami. Cadences Studio teraz tento proces zjednodušuje a umožňuje spravovať všetko v jednom rozhraní, čím šetrí čas a znižuje zložitosť.

Cadences sú strategicky navrhnuté tak, aby optimalizovali vaše predajné a marketingové úsilie a zabezpečili, že každá interakcia so zákazníkom - od počiatočného kontaktného bodu až po jeho prípadné vyradenie z Cadences - bude zmysluplná a personalizovaná.

    Všestrannosť kadencií

    Kadencie sú dostatočne flexibilné na to, aby sa dali prispôsobiť rôznym obchodným scenárom.

    • Nehnuteľnosti: Reagujte na otázky, plánujte návštevy nehnuteľností a vychovávajte potenciálnych zákazníkov pomocou včasných a relevantných informácií. Cadences umožňujú realitným maklérom efektívne komunikovať s potenciálnymi zákazníkmi, čím sa zvyšuje šanca, že sa z potenciálnych zákazníkov stanú spokojní majitelia domov.

    • Elektronický obchod: Automaticky zhromažďujte spätnú väzbu po nákupe, vyzývajte k recenziám a aktívne riešte negatívne skúsenosti. Cadences pomáhajú online predajcom budovať pevnejšie vzťahy so zákazníkmi, čím podporujú neustále zlepšovanie a spokojnosť zákazníkov.

Kľúčové body systému Cadences
  • Automatizované sekvenčné následné opatrenia
    Cadences umožňujú podnikom vytvárať automatické sekvencie akcií, ktoré sa spúšťajú na základe reakcií zákazníkov - alebo ich nedostatku. Ak napríklad zákazník otvorí e-mail, ale neodpovie, môže sa automaticky odoslať ďalší e-mail. Ak sa e-mail vráti, môže sa na základe pravidiel kadencie poslať iná správa.


  • Inteligentná automatizácia
    Automatizácia sa nekončí následnými kontrolami. Kadencie inteligentne odregistrujú kontakty po dosiahnutí požadovaného výsledku, čo umožňuje tímom sústrediť sa na najdôležitejšie interakcie bez plytvania časom na zbytočné následné kontroly.


  • Viacero možností následných opatrení
    Presiahnite rámec tradičných e-mailových následných opatrení tým, že do svojich sekvencií začleníte telefonické hovory a úlohy. Kadencie umožňujú viackanálový prístup, ktorý vám umožní zapojiť zákazníkov prostredníctvom ich preferovaných komunikačných prostriedkov.

  • Robustná analytika
    Cadences ponúkajú hĺbkovú analýzu, ktorá vám pomôže pochopiť angažovanosť zákazníkov. Sledujte výkonnosť kampaní a správanie zákazníkov a získajte poznatky, ktoré vám pomôžu vylepšiť stratégie. Tieto analýzy sú nevyhnutné na zvýšenie angažovanosti a optimalizáciu vášho celkového úsilia v oblasti CRM.

  • Ako nastaviť Cadences

    Proces nastavenia Cadences zahŕňa výber cieľového publika a konfiguráciu až troch typov následných opatrení - e-mailov, úloh a hovorov - s možnosťami, ktoré vyhovujú jedinečným potrebám vašej kampane.

Výber cieľového publika:

Vyberte si medzi manuálnym zápisom alebo vlastnými zobrazeniami v požadovanom module na presné zacielenie.



Prvá konfigurácia následných opatrení
Prvým následným sledovaním môže byť e-mail, úloha alebo hovor. Môžete si tiež vybrať, kedy sa má spustiť prvé následné sledovanie, a to na základe aktivity zákazníka.


Konfigurácia následných opatrení
Následné následné opatrenia možno konfigurovať na základe činností zákazníka. Napríklad, ak je prvý e-mail otvorený alebo naň kliknete, ďalším následným opatrením môže byť personalizovaný telefonát alebo úloha v závislosti od angažovanosti zákazníka.

Súhrnne povedané, Cadences umožňuje podnikom automatizovať a personalizovať zapojenie potenciálnych zákazníkov, čím zvyšuje efektívnosť stratégií CRM a podporuje silnejšie vzťahy so zákazníkmi. Zefektívnením následných procesov a poskytovaním zmysluplnejších interakcií môže Cadences podporiť rast podniku a zlepšiť udržanie zákazníkov.

Ďalšie informácie získate na adrese pfc-group.com.
    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho CRM: Cadences Studio prináša nterakcie s automatizovanými sekvenčnými následnými krokmi

      Čo je Cadences Studio? Cadences Studio v Zoho CRM automatizuje a zefektívňuje procesy sledovania zákazníkov. Umožňuje používateľom vytvárať cielenú, sekvenčnú komunikáciu, napríklad e-maily, hovory alebo úlohy, na základe interakcií a správania ...
    • Zoho CRM: Zlepšite svoje A/B testovanie pomocou návrhov Zia

      S radosťou vám oznamujeme súbor vylepšení funkcie A/B testovania webového formulára v systéme Zoho CRM, ktoré vám prináša spoločnosť Zia a ktoré sú navrhnuté tak, aby bol váš proces testovania intuitívnejší, efektívnejší a orientovaný na výsledky. ...
    • Zoho CRM: Nastavenie limitov pracovného zaťaženia v CRM pomocou funkcie Assignment Threshold

      Boli ste svedkami skutočných problémov, ktorým čelia predajné tímy, keď sú preťažené úlohami. Tieto problémy zvyčajne zahŕňajú: Vedúci oddelení, ktorí žonglujú s viacerými klientmi manažéri predaja sa snažia efektívne rozdeliť zdroje zástupcov pre ...