Novinka vo WorkDrive: Predstavujeme WorkDrive Snap

Novinka vo WorkDrive: Predstavujeme WorkDrive Snap

Zvážte toto: Váš tím pracuje na viacerých miestach a školenia zamestnancov sú neoddeliteľnou súčasťou étosu vašej spoločnosti. Začlenenie každého nového člena však môže zaťažiť kritické zdroje – najmä ak školíte členov v rôznych časových pásmach.

Alebo povedzme, že potrebujete zdieľať pravidelné aktualizácie stavu so zainteresovanými stranami. Naplánovať stretnutie, na ktorom sa zúčastnia všetky potrebné strany, a zabezpečiť, aby boli dostupné pre každú aktualizáciu, môže byť únavné.

Predstavujeme WorkDrive Snap!

Pomocou aplikácie WorkDrive Snap môžete nahrávať obrazovky, vytvárať krátke videá a zdieľať priamo z aplikácie WorkDrive. Zdieľanie rýchleho záznamu obrazovky môže nahradiť časovo náročné osobné stretnutia a eliminovať potrebu plánovaných konferencií. Môžete dokonca vytvoriť záznam offline, bez prístupu na internet, a súbor sa nahrá po obnovení pripojenia.



Takže, tu je to, čo môžete robiť s WorkDrive Snap:

Nahrávanie obrazovky:
Keď si chcete prezrieť dokumenty, vytvoriť softvérový tutoriál alebo jednoducho zdieľať spätnú väzbu so svojím tímom, vytvorte si nahrávky obrazovky s hlasovými prejavmi. Podrobný sprievodca alebo recenzia s krátkym videom vám pomôžu jasnejšie vyjadriť svoje posolstvo.

Nahrávanie videa:
S WorkDrive Snap môžete jednoducho zapnúť kameru z aplikácie a začať nahrávať video. Táto funkcia je užitočná, keď chcete poskytnúť marketingovú alebo predajnú prezentáciu, urobiť oznámenie alebo zdieľať aktualizáciu projektu.

Nahrávanie zvuku:
Nahrajte si zápisnicu zo stretnutia alebo si urobte okamžité zvukové poznámky pomocou funkcie Snap. Hlasové poznámky môžete použiť aj pri poskytovaní spätnej väzby alebo ako anotácie súboru. A najlepšia časť? To všetko môžete urobiť vo svojom vlastnom čase.

Ďalšie informácie o možnostiach nahrávania nájdete v používateľskej príručke WorkDrive v časti PFC Group „Sekcia používateľských príručiek“ (pre registrovaných používateľov)

Komunikujte lepšie a bez problémov odovzdávajte svoje posolstvo pomocou WorkDrive Snap.