Mesiac, ktorý bol v Zoho Workplace | máj 2023

Mesiac, ktorý bol v Zoho Workplace | máj 2023

Dúfam, že sa vám všetkým darí a zostávate v bezpečí. Mesiac máj bol naozaj vzrušujúci a podarilo sa nám priniesť vám niekoľko vylepšení a nových funkcií v našich produktoch Zoho Workplace.

Pozrite si ich!

Zoho Mail

Poštový asistent na pomoc

Nevzrušilo by vás, keby sme vám povedali, že teraz môžete v aplikácii Zoho Mail privolať virtuálneho asistenta len dvoma stlačeniami kláves? Áno, počuli ste správne. Mailový asistent vo vašej poštovej schránke vám na základe vašich príkazov pomôže pri vyhľadávaní nastavení, prihlasovaní alebo odhlasovaní, prípadne pri zmene témy atď.

Delegovanie poštových schránok pre lepšiu komunikáciu

Zia AI vám uľahčí prácu s e-mailom
Kto povedal, že blok spisovateľa'sa vyskytuje len pri snahe vymyslieť článok alebo blog? Niekedy môže byť náročné napísať e-mail so žiadosťou o cenovú ponuku alebo oceňovací e-mail. Súcit s vami nás prinútil integrovať umelú inteligenciu Zia do aplikácie Zoho Mail, aby vám pomohla pri písaní e-mailu, automaticky navrhla obsah počas písania a zhrnula e-mail.

Rozšírenie Zoho Mail vo Writeri
Súbory správ o činnosti

Nová správa:  bol pridaný do WorkDrive odkazuje v rámci Spolupracujúce aplikácie sekcie. Správca môže pomocou tejto zostavy zobraziť aktivity WorkDrive (Vytvorenie, Nahrávanie, Úprava alebo Stiahnutie) vykonané používateľmi v organizácii, ako aj čas a IP adresu, z ktorej sa aktivity vykonávajú.

Prehľady o delegovaní

Prehľady  reports v časti Mailbox reports uvádza stav delegovania poštových schránok všetkých používateľov vo vašej organizácii.

Kalendár Zoho

Rapid meetings - pre tých, ktorí žonglujú s nekonečným prúdom stretnutí bez prestávky!

Rapid meetings vám pomôže skrátiť trvanie stretnutia zmenou predvoleného trvania udalosti. Pomáha pridať krátku rezervu medzi schôdzami, ktoré sa konajú za sebou, tým, že vám poskytne čas na krátku prestávku alebo prípravu na ďalšiu schôdzu.

Zoho Cliq

Konverzia hovoru z panela chatu

Čatovací panel v aplikácii Zoho Cliq bol rozšírený o cennú funkciu, ktorá umožňuje konvertovať hovory medzi jednotlivcami, na ktorých sa zúčastňujete z chatbaru, na skupinové hovory, a to bez toho, aby ste museli opustiť rozhranie chatbaru.

Rozšírenie ChatGPT v2

Po vykonaní niekoľkých významných vylepšení (zameraných najmä na bezpečnosť a ovládacie prvky správcu) rozšírenia ChatGPT sme vydali verziu 2. Medzi niekoľko aktualizácií patrí:
  • Hráčske ihrisko ChatGPT: Prechod na chat môžete teraz doladiť nastavením premenných, ako je model umelej inteligencie, náhodnosť, maximálna dĺžka atď.
  • ChatGPT Widget: S novým widgetom pre ChatGPT získate možnosť konfigurovať rozšírenie a vykonávať zmeny v režime overovania a aktualizovať token.
  • Admini môžu teraz prideľovať a distribuovať tokeny zakúpené organizáciou konkrétnym používateľom alebo skupinám.
  • Lepšie zabezpečenie údajov:  Žiadne údaje odoslané prostredníctvom našich rozhraní API sa nepoužijú na trénovanie alebo vylepšovanie modelov OpenAI'.
  • ChatGPT teraz zohľadňuje kontext tým, že botovi odovzdáva posledných 5 správ, aby poskytoval relevantnejšie a kontextovejšie odpovede.

Nový formát dátumu a času

Môžete si teraz vybrať, ktorý deň v týždni sa zobrazí na začiatku zobrazenia kalendára, aby ste mohli uprednostniť deň, ktorý je najrelevantnejší pre vašu štruktúru pracovného týždňa. Okrem toho sme zaviedli možnosť zmeniť formát času v kalendári medzi 12-hodinovým alebo 24-hodinovým formátom.

Zoho Writer

Urýchlite formátovanie dokumentov

Zabezpečte bez problémov konzistentné formáty a štýly v dokumentoch vašej organizácie's najnovšími vylepšeniami Zoho Writer'u.

Zoho Connect

Hosťovia a externí používatelia v sieti majú teraz prístup k nástenke.

Uvedenie hlasových poznámok


Vyskúšajte nové funkcie a vylepšenia a dajte nám vedieť svoje pripomienky v časti s komentármi.

    • Related Articles

    • Zoho Workplace: Aktualizácie v aplikáciách

      Pozrime sa na ne v krátkosti. Zoho Mail Zoskupovanie e-mailov podľa predmetu Chápeme, že flexibilita je kľúčová a prispôsobenie je pre našich používateľov prioritou. Teraz máte možnosť vybrať si, ako sa budú zobrazovať vaše e-mailové odpovede. ...
    • Zoho CRM Community Digest - máj 2023

      Aktualizácie produktu Zoho CRM: Aktualizácia správania polí vzorcov: Predtým sa pri odstránení polí vzorcov z rozloženia vyskytol problém, keď systém pokračoval vo výpočte hodnoty poľa vzorca v backende vždy, keď sa aktualizovali súvisiace polia. ...
    • Zoho Desk: Pomôžte zákazníkom nájsť obsah, ktorý potrebujú

      Ahoj všetci, Expedičné vyhľadávanie v článkoch Zoho Desk pre ASAP mobile SDK je tu! Používatelia môžu vyhľadávať slová alebo frázy v rámci konkrétneho článku a nájsť tak najrelevantnejší obsah na základe svojich okolností a problému, s ktorým sa ...
    • Pripravované aktualizácie Zoho Creator — máj 2023

      Ahojte všetci! Po krátkej prestávke sme späť s ďalšími mesačnými aktualizáciami. Počas tohto obdobia sme tvrdo pracovali na zlepšovaní používateľského zážitku a pridávaní nových funkcií do našej platformy. Dnes s potešením oznamujeme širokú škálu ...
    • Zoho Social: Novinky v apríli 2024

      Publikovanie príbehov na Facebooku Príbeh môžete teraz priamo publikovať na Facebooku z webovej aplikácie Zoho Social. Nahrajte mediálny súbor z niektorej z dostupných možností pripojenia médií, ako je Knižnica médií, Cloud Picker atď., alebo ...