Mesačné vydanie aplikácie Zoho Desk - jún 23

Mesačné vydanie aplikácie Zoho Desk - jún 23

Mesačný prehľad vydaných verzií - jún 2023

Ahojte všetci,

S radosťou sa s vami podelíme o stručný prehľad funkcií a vylepšení, ktoré boli vydané minulý mesiac.


Zavedenie integrácie s Google Analytics 4


Vzhľadom na to, že od 1. júla 2023 zaniká služba Universal Analytics (UA), zaviedli sme integráciu aplikácie Zoho Desk s Google Analytics 4. GA4 je robustný analytický nástroj, ktorý môže poskytnúť kľúčové poznatky o výkonnosti centra pomoci.

Poznanie správania a preferencií používateľov môže organizácii umožniť posúdiť efektívnosť znalostnej databázy, komunity a služieb podpory. 


Niektoré kľúčové poznatky, ktoré možno sledovať pomocou GA4, sú:

  • Meranie interakcií so zákazníkmi: Sledujte metriky, ako je počet kliknutí na článok. Tieto údaje vám pomôžu vyhodnotiť úroveň zapojenia a identifikovať oblasti na zlepšenie.
  • Sledujte zapojenie do článkov KB: Merajte dobu, ktorú zákazníci strávia pri každom článku. Táto metrika poskytuje prehľad o relevantnosti a účinnosti vášho obsahu. Pomáha vám identifikovať obľúbené články a optimalizovať tie, ktoré si možno vyžadujú zlepšenie.
  • Analyzovať navigačné cesty: Sledujte poradie stránok, ktoré používatelia navštevujú, a poradie, v akom pristupujú k informáciám. Pomôže vám to pochopiť správanie používateľov a umožní vám to primerane reorganizovať priečinky alebo sekcie.

Help Doc 


Nastavenie viditeľnosti pravidiel makier


Makrá sú súborom akcií, ktoré umožňujú agentom šetriť čas a námahu automatizovaním niektorých bežných činností, ktoré vykonávajú, ako napríklad odpovedanie na e-maily, aktualizácia polí alebo vytváranie úloh. 

Doteraz vytvorené pravidlá makier by boli viditeľné pre všetkých používateľov v celej organizácii. Teraz sme poskytli možnosť vybrať používateľov, tímy alebo roly, ktoré môžu makro pravidlá zobraziť alebo k nim pristupovať. 

Po nastavení viditeľnosti môžu používatelia zobraziť len tie pravidlá, ktoré sa ich týkajú.


Help Doc 


Šifrovanie údajov je k dispozícii v zostavách


Nasledujúce polia v zostavách je možné šifrovať: V tomto prípade je možné šifrovať: jedno riadkové, celočíselné, e-mailové, telefónne, percentuálne, desatinné, URL, jednoduchý výberový zoznam, menu a dátum. Šifrovanie údajov je k dispozícii pre všetky edície. 

 

Zvýšený počet hodnôt picklistu pre vnorené picklisty


Predtým bolo na označenie poľa picklistu ako vnoreného povinné mať 500 hodnôt. To bránilo administrátorom označiť polia, ktoré mali viac ako 500 hodnôt, ako vnorené. Na prekonanie tohto problému teraz umožňujeme označiť ako vnorené polia picklistov, ktoré majú až 1500 hodnôt. 

    • Related Articles

    • Spustenie aplikácie Zoho Marketing Automation 2.0

      Vážení obchodníci, Sradosťou vám oznamujeme uvedenieZoho Marketing Automation 2.0!Sme úprimne vďační komunite za podporu, povzbudenie a spätnú väzbu na tejto ceste.Mnohí členovia by sa radi dostali k tejto vzrušujúcej novej verzii aplikácie Zoho ...
    • Aktualizácia aplikácie Zoho Desk (iOS a Android) - Čítanie potvrdení

      Ahojte všetci! V aktuálnej verzii mobilnej aplikácie Zoho Desk pre iOS (v2.7.2) a Android (2.6.8) sme zaviedli podporu funkcie 'Read Receipts'. Vďaka potvrdeniam o prečítaní môžete teraz získať prehľad o stave doručenia a prečítania odchádzajúcich ...
    • Okamžité zasielanie správ v službe Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún'23

      Zmeny v oceňovaní konverzácií v aplikácii WhatsApp . S účinnosťou od 1. júna budú poplatky za konverzácie iniciované podnikmi založené na nasledujúcich kategóriách šablón: Užitočnosť, Overovanie, Marketing a Služby. Odteraz sa konverzácie iniciované ...
    • ASAP SDK pre Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún '23

      S radosťou oznamujeme nové funkcie a vylepšenia súpravy ASAP SDK. Aby sme lepšie vyhoveli vašim potrebám, aktualizovali sme náš produkt s ohľadom na pohodlie. Ponorme sa a preskúmajme nové funkcie a vylepšenia, ktoré sme pre vás pripravili. Presná a ...
    • Aktualizácia aplikácie Zoho Mail pre iOS a Android - SecurePass Email

      Ahoj všetci! Vo verziách mobilnej aplikácie Zoho Mail pre iOS a Android (iOS v2.8.10 a Android v2.6.7) sme rozšírili podporufunkcie"SecurePass Email " . Pomocou tejto funkcie môžetepríjemcom obmedziť sťahovanie, preposielanie, kopírovanie alebo ...