Kalendár Zoho: Čas návrhu udalosti, Zoom, synchronizácia s Outlookom a rýchle schôdzky

Kalendár Zoho: Čas návrhu udalosti, Zoom, synchronizácia s Outlookom a rýchle schôdzky

Dúfame, že ste mali možnosť vyskúšať funkcie, ktoré sme spomenuli v našomposlednom príspevku na blogu. To bolo len 50 % nových funkcií, ktoré ste rozbalili! V tomto príspevku si povieme o zvyšku nových funkciíaplikácie Zoho Calendar a o tom, ako vám môžu uľahčiť, zefektívniť a "spestriť" pracovný deň.

Čas na navrhovanie udalostí: Navrhnite takú, ktorá vám vyhovuje

Ak sa zúčastňujete na mnohých stretnutiach, sme si istí, že ste sa už ocitli v scenári, keď plánovaný čas udalosti kolidoval s niektorým z vašich ďalších stretnutí. Stále ste pingali alebo posielali e-mail hostiteľovi, aby zmenil čas podujatia, ale nakoniec ste podujatie zmeškali alebo ste prišli neskoro, pretože bolo príliš neskoro na zmenu podujatia alebo príliš veľa práce na to, aby ste všetkých znova požiadali o nový čas.

Chápeme frustráciu, ktorá môže vzniknúť, ak sa tento scenár vyskytuje často. Teraz sa však už nemusíte obávať, že by ste zmeškali dôležité udalosti alebo stretnutia.Zoho Calendar vám prináša "návrh času udalosti", v ktorom môžete navrhnúť nový čas priamo z pozvánky na udalosť.

Vždy, keď ste pozvaní na udalosť, ktorej čas vám nevyhovuje, môžete organizátorovi navrhnúť nový čas priamo z formulára pozvánky na udalosť. Po preskúmaní nového navrhovaného času od všetkých účastníkov sa organizátor môže dohodnúť na čase, ktorý vyhovuje všetkým, a poslať vám nové pozvánky na podujatie s výzvou na potvrdenie účasti. Áno - je to naozaj také jednoduché.

Aplikácia Zoho Calendar inteligentne zabraňuje duplicite udalostí, ak účastník súhlasí s oboma časmi udalosti. Ak niektorý z účastníkov akceptuje pôvodný čas a súhlasí s novo navrhnutým časom, udalosť sa automaticky aktualizuje s novým časom v mriežke jeho kalendára.

Vďakačasu návrhu udalosti v aplikácii Zoho Calendar nedochádza k žiadnym individuálnym kontrolám ani k prekrývaniu udalostí, čo otvára cestu k bezproblémovému plánovaniu udalostí.

Zoho Calendar a Zoom: Vaše stretnutia sú vzdialené len na jedno kliknutie

Aby ste mohli aj naďalej používať aplikácie, na ktoré ste zvyknutí, aplikáciaZoom je teraz bezproblémovo integrovaná s aplikáciou Zoho Calendar, vďaka čomu je virtuálne spojenie s ostatnými tvárou v tvár jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Načrtnite plán stretnutia, pridajte konferenciu stretnutia Zoom a... vlastne to je všetko! Môžete začať spolupracovať.

Vďaka tejto integrácii môžete:

  • Naplánovať stretnutia v kalendári Zoho Calendar a tie sa automaticky zobrazia v aplikácii Zoom.
  • Pripájať sa k stretnutiam priamo z aplikácie Zoho Calendar bez toho, aby ste museli samostatne otvárať odkaz na Zoom.
  • Nájsť schôdzky Zoom, ktoré ste naplánovali z aplikácie Zoho Calendar, v počítačovej a mobilnej aplikácii Zoom. Všetky minulé a nadchádzajúce schôdzky, ktoré ste naplánovali z aplikácie Zoho Calendar, budú synchronizované s oboma aplikáciami.
  • Zdieľajte s účastníkmi zaznamenané stretnutia, ktoré budú k dispozícii v počítačovej a mobilnej aplikácii Zoom.

Zoho a Outlook: Synchronizujte oba kalendáre a majte prehľad o svojich stretnutiach

Kalendár Outlook je teraz možné synchronizovať s Kalendárom Zoho, aby ste už nikdy nezmeškali žiadnu schôdzku.Každá udalosť, ktorú vytvoríte v Kalendári Outlook, sa automaticky synchronizuje s Kalendárom Zoho. Aj udalosti, ktoré vytvoríte v kalendári Outlook z aplikácie Zoho Calendar, sa premietnu do rozhrania kalendára Outlook. To znamená, že budete mať vždy najaktuálnejšie informácie o svojom pláne bez ohľadu na to, ktorý kalendár používate.

Táto integrácia nesynchronizuje len udalosti, ale prenáša aj podrobnosti o konferenciách, ktoré k týmto udalostiam pridáte. Ak ste teda do udalosti v kalendári aplikácie Outlook pridali odkaz na konferenciu cez Skype alebo Teams, môžete sa k stretnutiu pripojiť priamo z príslušnej udalosti v kalendári aplikácie Zoho Calendar.

Podobne môžete pridať konferencie Skype alebo Teams (závisí to od plánu Microsoft priradeného k vášmu kontu) k udalostiam, ktoré vytvoríte v kalendári Outlook z aplikácie Zoho Calendar.

Poznámka: Integrácia Zoom a O365 s Kalendárom Zoho je k dispozícii len v platených plánoch Zoho Mail, Zoho Workplace a Zoho One.

Rýchle stretnutia : Nástroj na úsporu času, o ktorom ste nevedeli, že ho potrebujete

Ak ste pravidelne viazaní množstvom schôdzok a ťažko zvládate žonglovanie s viacerými stretnutiami, funkciu Rýchle schôdzky v aplikácii Zoho Calendar si zamilujete.

Rýchle schôdzky vám pomôžu ušetriť čas automatickým skrátením schôdzok o päť alebo desať minút. To sa hodí, keď máte naplánované schôdzky za sebou a chcete mať medzi nimi určitý časový odstup. Jednoduchým skrátením času stráveného na každej schôdzke, hoci len o päť minút, ušetríte značný čas.

Ak chcetepovoliť rýchle schôdzky, prejdite do nastavení udalosti v aplikácii Zoho Calendar a začiarknite políčko Rýchle schôdzky.Keď toto nastavenie povolíte, schôdzky, ktoré trvajú 45 minút alebo menej, sa skrátia o 5 minút a dlhšie schôdzky sa skrátia o 10 minút.

Okrem úspory času môžu rýchle schôdzky pomôcť ľuďom byť produktívnejší, pretože im poskytnú viac času na prácu na iných úlohách. Ak má napríklad obchodný zástupca 30-minútovú schôdzu, ktorá sa automaticky skráti na 25 minút, bude mať ďalších päť minút na to, aby odpovedal na e-mail, pripravil sa na ďalšiu schôdzu alebo jednoducho mal čas ísť na ďalšie miesto stretnutia.