Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

Vážení,

S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'.

Ako možno viete, naše súčasné systémy pomáhajú používateľom posielať takmer 100 miliónov e-mailov mesačne prostredníctvom systému Zoho CRM, či už prostredníctvom funkcií, ako sú pravidlá pracovných postupov, hromadné e-maily, e-maily odosielané na stretnutia, na účely obchodnej komunikácie 1:1 a podobne. Chceme'tieto systémy aktualizovať a vykonať niektoré zmeny v rámci produktu, aby sme zabezpečili, že e-maily zákazníkov budú mať čo najlepšiu mieru doručenia bez akýchkoľvek odoziev a že naše IP adresy a domény odosielateľov e-mailov budú mať najlepšiu reputáciu odosielateľas.

Považujeme to za kľúčovú aktualizáciu našich e-mailových funkcií, pretože zlepšenie reputácie odosielateľa vedie k vyššej doručiteľnosti e-mailov našich zákazníkov' čo im následne prináša vysokú mieru konverzie v ich obchodnej komunikácii a predajných kanáloch. Aby sme to dosiahli, pracujeme na tom, aby sme zabezpečili, že všetky e-maily, ktoré odchádzajú zo systému Zoho CRM, budú odchádzať len z e-mailových adries pripojených k overeným doménam.

Čo je overovanie domén?

Naše systémy musia rozpoznať, že používatelia skutočne vlastnia domény pripojené k e-mailovým adresám, z ktorých odosielajú e-maily. Keď používatelia pridajú potrebné súbory SPF a DKIM do nastavení svojej domény'DNS, ich domény odosielajúce e-maily budú úspešne overené.

Zoho CRM potom poskytuje tieto informácie o overení poskytovateľom schránok príjemcov' pri každom odoslaní e-mailu. Týmto spôsobom si poskytovatelia schránok, ako napríklad Gmail a Outlook, môžu byť istí, že e-maily, ktoré dostávajú od systému Zoho CRM, sú skutočne od toho, za koho sa odosielatelia vydávajú, a to zlepšuje reputáciu nášho systému'odosielateľa. Naopak, odosielaním e-mailov pripojených k neovereným doménam neposkytujeme poskytovateľom schránok túto istotu, čo znižuje našu reputáciu odosielateľa.

Ako tieto aktualizácie zabezpečia overenie domény?

  1. Emailové adresy z verejných domén budú automaticky preformátované: Emailové adresy z verejných domén, ako sú Gmail, Yahoo a Outlook, budú automaticky aktualizované na vlastné overené domény Zoho CRM's. Napríklad, keď používateľ odošle e-maily pomocou emailaddress@gmail.com prostredníctvom systému Zoho CRM, príjemcovia e-mailov'uvidia e-maily vo svojich schránkach ako odoslané z adresy emailaddress.gmail.com@zohocrm-2380248-sdus09.com.

    Uskutočňujeme túto zmenu a znemožňujeme používanie verejných poskytovateľov e-mailov, pretože sú náchylní na extrémnu kontrolu poskytovateľov schránok a majú nízku mieru doručiteľnosti - tým ovplyvňujú našu reputáciu odosielateľa. Napríklad, keď sa nepoctiví používatelia prihlásia do bezplatných testovacích verzií systému Zoho CRM pomocou adries od verejných poskytovateľov e-mailových služieb len preto, aby odosielali nevyžiadané e-maily prostredníctvom našich systémov, budeme môcť rýchlejšie konať a zastaviť týchto používateľov, pretože e-maily, ktoré odosielajú, sú smerované z našich overených domén a my môžeme ľahko identifikovať všetkých zlých aktérov, ktorí poškodzujú našu povesť odosielateľa.

  2. Emailové adresy z neoverených domén budú tiež automaticky preformátované: Povinne overujeme domény pre všetky domény odosielajúce e-maily. To znamená, že aj keď používatelia doteraz odosielali e-maily prostredníctvom neoverených e-mailových adries, po tomto vylepšení budú ich e-mailové adresy automaticky preformátované podobne ako e-mailové adresy od verejných poskytovateľov e-mailových služieb - ak ich domény nie sú overené.

    Príklad, ak používatelia posielajú e-maily z adresy sales@zylker.com, príjemcovia uvidia e-maily vo svojich schránkach ako odoslané z adresy sales.zylker.com@zohocrm-2380248-sdus09.com, za predpokladu, že zylker.com nebol overený.

    Toto poverenie má zlepšiť reputáciu odosielateľa Zoho CRM'a splniť najvyššie priemyselné štandardy. Keďže Zoho CRM používa na odosielanie všetkých e-mailov našich používateľov spoločnú back-endovú infraštruktúru, je'dôležité, aby zákazníci s overenými doménami a zdravými postupmi odosielania e-mailov boli chránení pred poškodením našej infraštruktúry spôsobeným účtami, ktoré na odosielanie e-mailov používajú neoverené domény.

    Toto je dôležité si uvedomiť, pokiaľ všetky domény, ktoré sa používajú na odosielanie e-mailov z vašich účtov Zoho CRM, nie sú overené, ovplyvní to vaše existujúce e-maily, pracovné postupy a obchodnú komunikáciu, ktoré môžete mať v súčasnosti nastavené.

Body, ktoré treba poznamenať:

  • Na stránke Overovanie e-mailu (Nastavenie > Kanály > E-mail > Doručovanie e-mailu > Overovanie e-mailu) sa zobrazia všetky domény, ktoré sú prístupné v rámci vášho účtu, určené e-mailovými adresami nájdenými v zozname aktívnych používateľov'a organizačnými e-mailovými adresami v časti Dostupné domény. Používatelia by sa mali uistiť, že majú overené svoje domény na odosielanie e-mailov zo zoznamu dostupných domén.

  • Uvedené zmeny v možnosti doručovania e-mailov sa nevzťahujú na prípady, keď používatelia odosielajú e-maily prostredníctvom svojich konfigurovaná poštová schránka alebo keď sa email relay server je nastavený pre účet.

Plán vydania:

  • Overenie domény a zmena adresy odosielateľa pre neoverené domény boli teraz uvoľnené pre všetky nové organizácie, ktoré sa zaregistrujú do systému Zoho CRM.
  • Pre existujúcich používateľov, ktorí odosielajú alebo konfigurujú e-mailové oznámenia z vnútra Zoho CRM, budeme mať čoskoro v produkte pripomienky a upozornenia informujúce o týchto zmenách.

    • Related Articles

    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho CRM : Jednoduché overovanie zhody e-mailov

      Predstavujeme vám významné aktualizácie na zlepšenie procesov overovania a overovania e-mailov v systéme Zoho CRM a ďalších službách Zoho. Cieľom týchto zmien je posilniť bezpečnosť, zabezpečiť súlad s priemyselnými štandardmi a zlepšiť používateľský ...
    • Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

      S radosťou vám oznamujeme vylepšenie nášho systému správy vrátených e-mailov, ktoré uľahčujespracovanie rôznych typov vrátených e-mailov a vykonávanie potrebných krokov. Chápeme, že správa vrátených e-mailov je kľúčovým aspektom udržiavania úspešnej ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Zoho Workplace: Aktualizácie v aplikáciách

      Pozrime sa na ne v krátkosti. Zoho Mail Zoskupovanie e-mailov podľa predmetu Chápeme, že flexibilita je kľúčová a prispôsobenie je pre našich používateľov prioritou. Teraz máte možnosť vybrať si, ako sa budú zobrazovať vaše e-mailové odpovede. ...