ASAP SDK pre Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún '23

ASAP SDK pre Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún '23

S radosťou oznamujeme nové funkcie a vylepšenia súpravy ASAP SDK. Aby sme lepšie vyhoveli vašim potrebám, aktualizovali sme náš produkt s ohľadom na pohodlie.

Ponorme sa a preskúmajme nové funkcie a vylepšenia, ktoré sme pre vás pripravili.


Presná a bezproblémová zákaznícka podpora

Poskytujte cielenú pomoc koncovým používateľom vložením prispôsobených ikon ASAP špecifických pre jednotlivé oddelenia s možnosťami centra pomoci na každej navštívenej stránke. Vašim zákazníkom to uľahčí prístup k podpore bez toho, aby museli prejsť na inú stránku. 

Povedzme, že prevádzkujete webovú stránku elektronického obchodu s viacerými značkami/oddeleniami, napríklad elektronika, oblečenie a domáce spotrebiče. Na webovú stránku oddelenia Elektronika môžete jednoducho vložiť doplnok ASAP špecifický pre dané oddelenie. Tento doplnok môžete nakonfigurovať tak, aby zobrazoval články nápovedy, často kladené otázky alebo možnosť živého rozhovoru prispôsobenú špeciálne pre oddelenie elektroniky. Vďaka tomuto prístupu môžete zabezpečiť, aby koncoví používatelia pristupujúci na stránku Elektronika mali okamžitý prístup k relevantnej a včasnej pomoci. 



Zavedenie možnosti Upraviť vo Vlastnostiach lístka

Možnosti prispôsobenia na zlepšenie zapojenia lístka

Zabezpečte možnosti prispôsobenia, ktoré koncovým používateľom umožnia upravovať vlastnosti tiketu v súprave Android SDK. Vďaka tejto možnosti získajú koncoví používatelia väčšiu kontrolu nad informáciami o svojich tiketoch, čím sa zvýši zapojenie používateľov.


Prispôsobenie štýlu písma


Vizuálne prvky aplikácie'by mali odrážať identitu značky. Preto vám naša funkcia prispôsobenia pomôže prispôsobiť vzhľad aplikácie'podľa vašich preferencií. Vyberte si písmo, ktoré reprezentuje vašu značku, štýl dizajnu, ktorý podporuje jednotnosť celého používateľského rozhrania, a mnoho ďalšieho. 

Využitím našich možností prispôsobenia môžete prispôsobiť štýl písma tak, aby zodpovedal charakteristickému vizuálnemu jazyku vašej aplikácie'a zabezpečil tak bezproblémový používateľský zážitok a eliminoval akékoľvek rušivé vizuálne nekonzistentnosti.



Ochrana osobných údajov je v spoločnosti Zoho najvyššou prioritou. Naše bezpečnostné opatrenia sú robustné a v súlade s nariadením GDPR. A vďaka našej najnovšej aktualizácii vykonávame lokálne šifrovanie údajov, aby sme našim používateľom poskytli ďalšiu vrstvu ochrany. 

Nový mechanizmus overovania JWT v mobilnom SDK

Zvýšenie bezpečnosti zjednodušením procesu overovania

Náš vylepšený mechanizmus zvyšuje bezpečnosť a zároveň zjednodušuje proces overovania tým, že odstraňuje koncový bod JWT. Nový tok JWT podporuje zjednodušený a bezpečnejší prístup k overovaniu používateľov, pričom prístup k doplnku ASAP poskytuje až po overení používateľa. Viac informácií nájdete v našom článku o vylepšenom mechanizme overovania JWT.

Preklad novo zaradených reťazcov používateľského rozhrania


Asap Mobile SDK využíva internacionalizáciu (i18n) na zjednodušenie procesu prekladu pre novo zaradené reťazce používateľského rozhrania (UI). Zabezpečuje konzistentné a lokalizované používateľské rozhranie v rôznych jazykoch, čo uľahčuje bezproblémové oslovenie globálneho publika. 

Plynulé a pohodlné prechody

Zákazníci môžu v ASAP SDK zapnúť alebo vypnúť bočné menu. Bočné menu eliminuje rušivé prechody a navigáciu späť a dopredu. Zjednodušená a organizovaná bočná ponuka pomáha koncovým používateľom udržať si sústredenie na aktuálne úlohy a v prípade potreby rýchlo prepínať medzi modulmi. Ak napríklad koncový používateľ, ktorý číta článok s často kladenými otázkami, potrebuje ďalšiu pomoc alebo má konkrétnu otázku, môže pomocou bočnej ponuky jednoducho prejsť do modulu Chat a spojiť sa s agentom alebo botom. 



    • Related Articles

    • Okamžité zasielanie správ v službe Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún'23

      Zmeny v oceňovaní konverzácií v aplikácii WhatsApp . S účinnosťou od 1. júna budú poplatky za konverzácie iniciované podnikmi založené na nasledujúcich kategóriách šablón: Užitočnosť, Overovanie, Marketing a Služby. Odteraz sa konverzácie iniciované ...
    • Mesačné vydanie aplikácie Zoho Desk - jún 23

      Mesačný prehľad vydaných verzií - jún 2023 Ahojte všetci, S radosťou sa s vami podelíme o stručný prehľad funkcií a vylepšení, ktoré boli vydané minulý mesiac. Zavedenie integrácie s Google Analytics 4 Vzhľadom na to, že od 1. júla 2023 zaniká služba ...
    • Instant Messaging Zoho Desk | Aktualizácie produktov | Máj 2023

      Dobrý deň, partneri, S postupom do roka by sme vám chceli tento mesiac priniesť aktualizácie produktov, v ktorých vás prevedieme dôležitými aktualizáciami v module Instant Messaging. Dúfam, že tieto informácie sú užitočné, keď budete pokračovať v ...
    • Zoho Desk: Pomôžte zákazníkom nájsť obsah, ktorý potrebujú

      Ahoj všetci, Expedičné vyhľadávanie v článkoch Zoho Desk pre ASAP mobile SDK je tu! Používatelia môžu vyhľadávať slová alebo frázy v rámci konkrétneho článku a nájsť tak najrelevantnejší obsah na základe svojich okolností a problému, s ktorým sa ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...