Zoho Meeting: Prezentarea Zoho Meeting Rooms: Un nivel superior în colaborarea la distanță

Zoho Meeting: Prezentarea Zoho Meeting Rooms: Un nivel superior în colaborarea la distanță

Pe măsură ce întreprinderile trec la un mediu de lucru hibrid, nevoia unei soluții eficiente de comunicare de afaceri nu a fost niciodată mai mare. De aceea, am lucrat pentru a crea o experiență imersivă care să facă legătura între interacțiunile în persoană și cele virtuale.

Zoho Meeting Rooms - soluție imersivă pentru ca echipele să se conecteze în cadrul unor întâlniri virtuale în săli de videoconferință.

S-au dus zilele în care trebuia să vă uitați în ecranele mici și să vă chinuiți să auziți în timpul reuniunilor virtuale. Cu sălile noastre de ședință online, veți păși într-o nouă eră a comunicării de afaceri de înaltă calitate.

Întâlniri online obișnuite, dar îmbunătățite!

Transformați-vă spațiile de întâlnire fizice în hub-uri puternice de conectivitate și colaborare. Fie că este vorba de o prezentare crucială pentru un client sau de o sesiune de brainstorming în echipă, soluția noastră de săli de videoconferință bogată în funcții este aici pentru a îmbunătăți fiecare aspect al întâlnirilor dvs. online.

Zoho Meeting Rooms se integrează perfect cu afișajele din sala dvs. de conferințe, oferind o experiență de întâlnire de înaltă calitate. Puteți crea și gestiona mai multe săli de ședință și le puteți conecta instantaneu pe acestea cu controlorii de sală. Iar în timp ce programați o ședință, puteți asocia rapid o sală de ședință disponibilă pentru sesiune.

Acest lucru vă permite să preluați controlul asupra reuniunilor dvs. virtuale și să colaborați ca niciodată până acum. Controler-ul nostru de camere vă dă posibilitatea de a avea mâinile libere și de a găzdui discuții cu ușurință.

Când spunem mâini libere, vorbim serios.

Cu Zoho Meeting Rooms, puteți să evitați să vă chinuiți să cărați toată ziua laptopurile în sălile de conferință. Tot ce aveți nevoie este dispozitivul iOS dedicat (iPhone sau iPad) pe care să-l utilizați ca și controler de camere.

Controler-ul nostru intuitiv vă pune la comanda reuniunilor virtuale, permițându-vă să începeți întâlniri programate, să colaborați cu o forță de muncă hibridă prin intermediul mijloacelor audio și video și chiar să invitați participanți cu doar câteva clicuri.

Ședințe de echipă confidențiale care rămân confidențiale

Înțelegem importanța păstrării în siguranță a conversațiilor și a datelor echipei dvs. Sistemele noastre de săli de videoconferință sunt construite cu caracteristici de securitate robuste pentru a vă proteja discuțiile sensibile și a menține confidențialitatea afacerii dvs.

Configurarea online a camerelor noastre de ședință se finalizează prin împerecherea afișajului camerelor și a controlerului cu ajutorul unui cod unic din șase cifre, urmată de conectarea camerelor de ședință prin scanarea unui cod QR, asigurând securitatea la fiecare pas.

Așadar, cum puteți începe?
  • O sală de conferințe cu afișaj inteligent, cameră web și microfon.

  • Aplicația dedicată Zoho Meeting, Rooms Controller.

Asta este tot ce vă trebuie pentru a începe să folosiți Zoho Meeting Rooms!

Aflați în detaliu cum să configurați săli de ședință online.

Ce-ai zice să ne îndreptăm spre Zoho Meeting Rooms?

Spuneți la revedere limitărilor apelurilor video tradiționale și salutați sălile de întâlnire online imersive. Experimentați sistemele de săli de conferințe video și aveți o experiență de colaborare virtuală captivantă cu echipa dvs. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum soluția noastră poate revoluționa modul în care vă conectați și colaborați.