OpenAI și ChatGPT au luat lumea cu asalt atât de mult încât aceștia sunt termeni familiari acum. Zoho, ca întotdeauna, a îmbrățișat această nouă tehnologie, cu echipe care vin cu modalități creative de a profita la maximum de capacitățile AI generative. Zoho Mail nu face excepție.

Vă prezentăm integrarea Zia cu OpenAI în Zoho Mail, care vă ajută să vă completați automat propozițiile pe măsură ce introduceți e-mailurile, să generați întreg conținutul de e-mail dintr-un brief cu mai multe variații de ton și lungime sau vă oferă un rezumat clar al oricărui e-mail primit. Iată o previzualizare a tuturor acestor caracteristici interesante:

Zia încheie ceea ce începi tu. (intr-o maniera pozitiva)

Echipa Zoho Mail nu și-ar dori nimic mai mult decât să fiți impresionați de produsul pe care îl folosiți toată ziua! Dar desigur că nu este ideal. Dorim să petreceți cât mai puțin timp în căsuța dvs. de e-mail, astfel încât să puteți lucra la codul care vă va schimba jocul, la propunerea de marketing sau la următoarea întâlnire cu clienții. Deci, începeți-vă e-mailul și Zia va intra și îl va termina pentru dvs. Zia fiind bine citită va sugera progresia propoziției și, dacă asta e ceea ce vrei, doar apăsați enter și ați terminat.

  • e-mail de completare automată.mp4

    34 Vizualizări

Adăugând cuvinte în gândurile tale

Uneori știm ce să spunem, dar ne este greu să le punem în cuvinte. Și știi cum se spune, orice e-mail care durează mai mult de 5 minute pentru a scrie nu merită. Ce-ar fi să o reducem la un minut? Doar faceți clic pe pictograma Zia din bara de instrumente a editorului atunci când compuneți un e-mail, oferiți un rezumat despre ce este e-mailul și ea îl va scrie pentru dvs. Fiind elevul prea dornic care este, Zia îți va oferi și mai multe versiuni cu tonuri și lungimi diferite, astfel încât să o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

1.jpg

2.jpg

Doar un rezumat va fi suficient

Evidențieri peste meciuri, titluri peste știri, scurtmetraje peste videoclipuri - dacă acesta sunteți dvs., atunci vă va plăcea rezumatul pe întregul e-mail. Cereți-i lui Zia să vă rezume e-mailul, astfel încât să cunoașteți rapid cele mai importante puncte și concluziile cheie din acel e-mail lung care tocmai a fost primit.

3.jpg

Aceasta este doar versiunea noastră beta, iar feedback-ul dumneavoastră ne va ajuta să ajungem la următoarea versiune mai bună! Vă rugăm să încercați aceste funcții AI și să ne spuneți părerea dvs.

Mulțumim

P.S.: Aceste funcții sunt disponibile pentru conturile din SUA DC. Îl vom deschide în curând pentru alte DC.