Zoho CRM: Vă prezentăm primele integrări native în sandbox-ul CRM-ului dumneavoastră - Zoho Survey & Zoho Social

Zoho CRM: Vă prezentăm primele integrări native în sandbox-ul CRM-ului dumneavoastră - Zoho Survey & Zoho Social

Sandbox-urile oferă o modalitate sigură de a replica mediile de producție, permițând testarea fără riscuri, instruirea și rafinarea proceselor înainte de a face schimbări reale. O omisiune evidentă în sandbox-ul Zoho CRM este suportul de integrare, care ar face testarea cu date de producție și implementarea integrărilor mult mai ușoară.

Pentru a începe călătoria de remediere a acestei lacune, adăugăm suport pentru Zoho Survey și Zoho Social în caracteristica sandbox a CRM. Acestea ar fi primele integrări native care sunt acceptate în sandbox și suntem pe cale să adăugăm suport pentru alte integrări native în viitor.

Cum să abordați integrările sandbox?

În general, utilizatorii pot utiliza sandbox-ul pentru a-și testa integrările și apoi, le pot implementa în mediul de producție. Odată implementată, integrarea va fi mutată în mediul de producție și va fi complet eliminată din sandbox. Astfel, actualizarea integrării prin intermediul sandbox-ului nu este posibilă.


Testați și implementați Zoho Survey în sandboxul CRM

Integrarea Zoho Survey în sandbox este la fel ca și cum ați integra-o în configurația de producție reală. Puteți exersa trimiterea de sondaje către clienți fără a trimite efectiv e-mailuri, puteți găsi orice probleme și puteți instrui noi reprezentanți de vânzări înainte de a o implementa în mod real.


Testați și implementați Zoho Social în sandbox-ul CRM

Cu integrarea Social, puteți monitoriza conversațiile brandului dvs., puteți adăuga noi clienți potențiali de pe paginile dvs. de social media sau de pe handle-urile dvs. de socializare, puteți automatiza răspunsurile cu reguli de flux de lucru social și așa mai departe. Înainte de a face acest lucru pe bune, puteți integra un sandbox CRM cu Zoho Social. Acum, puteți testa instrumentul cu conturi fictive, vă puteți familiariza cu fila Social și vă puteți ajusta procesele. Odată ce sunteți mulțumit de integrare, o puteți implementa rapid în mediul de producție. Utilizatorii cu permisiuni de integrare socială (Social Admin și Personal Social Profiles) și cu permisiuni Manage sandbox vor putea implementa integrarea în mediul de producție.



Puncte de reținut

Deoarece contul Zoho Survey/Social poate fi conectat la un singur cont CRM deodata (producție sau sandbox), vă rugăm să rețineți următoarele puncte:
  • Utilizați sandbox-ul pentru a testa o nouă integrare Zoho Survey/Social.
  • Atunci când integrarea este implementată în mediul de producție, aceasta va fi ștearsă din contul sandbox.
  • O integrare Zoho Survey/Social existentă în mediul de producție nu va fi copiată în sandbox în timpul creării sau reconstruirii sandbox-ului.
  • Dacă aveți o integrare Zoho Survey/Social existentă în mediul de producție, puteți integra un alt cont Survey/Social într-un sandbox. Acest lucru vă ajută să încercați Survey/Social sau să instruiți angajații într-un mediu sigur.

Limitare

Rețineți că nu veți putea implementa nicio modificare în mediul de producție atâta timp cât integrarea existentă este legată de acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui să dezactivați integrarea existentă în mediul de producție.

    • Related Articles

    • Notebook pentru Zoho CRM

      Suntem bucuroși să vă prezentăm Notebook pentru Zoho CRM. Cu remarcabilul Zoho CRM și minunatul Zoho Notebook, acum puteți experimenta funcții bogate, inclusiv diverse formate de note, posibilitatea de a colabora cu alți utilizatori și o vizualizare ...
    • Anunțarea unei modificări a modului în care sunt calculate valorile nule din formule în Zoho CRM

      După cum știți cu toții, câmpul de formulă este un câmp versatil care vă permite să efectuați calcule variate, de la matematică simplă la concatenare până la comparații cu valorile câmpului. Pentru a afla mai multe despre diferitele capabilități ale ...
    • Rebranduiți-vă CRM-ul cu noua configurație de cartografiere a domeniului personalizat

      Aceasta este o schimbare de joc, deoarece acest lucru permite fiecărei organizații să își rebranduiască sistemul CRM și să îl alinieze cu numele de domeniu al afacerii lor. Nota: Această funcție se află în prezent în modul de acces timpuriu. Pentru a ...
    • Vă prezentăm noua configurație de e-mail din Zoho CRM

      Suntem încântați să anunțăm lansarea noii configurații de e-mail a Zoho CRM, care include o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri interesante care vor transforma modul în care vă gestionați e-mailul. Așadar, să aruncăm o privire rapidă asupra ...
    • Vă prezentăm noua configurație de e-mail a Zoho CRM

      Bună, Suntem încântați să anunțăm lansarea noii configurații de e-mail a Zoho CRM, care include o serie de noi funcții și îmbunătățiri interesante care vor transforma modul în care vă gestionați e-mailul. Fără alte prelungiri, să aruncăm o privire ...