Zoho CRM: Seturi globale

Zoho CRM: Seturi globale

Bună ziua tuturor,

Suntem încântați să anunțăm Global picklists, o caracteristică mult așteptată de administratorii CRM! 

În calitate de administratori care implementează și gestionează soluții CRM, este posibil să fi avut de-a face cu liste de selectare care sunt prezente în mai multe module și care au aceleași valori ale listei de selectare.

De exemplu, luați în considerare listele de selectare cu industrii ca valori ale listei de selectare. Acestea sunt utilizate în lead-uri, contacte, conturi și module personalizate. Scopul colectării acestor detalii este, printre altele, acela de a ne adapta comunicările în funcție de nevoile și percepțiile acestor industrii.

Până acum, cel mai probabil ați adăugat și actualizat valorile pentru fiecare listă de selectare pentru a vă asigura că acestea sunt consecvente în CRM.

Aceasta ar fi implicat repetarea aceluiași set de acțiuni pentru fiecare listă de selecții. Inutil să mai spunem că acest lucru este anevoios și susceptibil de erori.



Acum, dorim să vă prezentăm o soluție pentru a ușura această sarcină.

Suntem încântați să introducem o nouă caracteristică numită Global Sets, care este concepută pentru a simplifica lucrul cu câmpuri similare de tip picklist în Zoho CRM.

Un set global este un set de valori de listă de selectare definit de administrator care poate fi asociat cu mai multe liste de selectare din module.

În cazul listelor de selectare a industriei, putem:
  1. Creează un set global numit "Industry," cu industrii ca valori ale listei de selectare.


  2. Asociați listele de selecții relevante din diferitele module cu acest set global.

  3. Faceți modificări în setul global "Industry" și lăsați CRM-ul să se ocupe de efectuarea modificărilor în toate celelalte locuri, cum ar fi listele de selecții asociate, înregistrările existente, regulile fluxului de lucru etc.
Alte opțiuni utile includ:
  1. Convertirea valorilor existente ale listei de selecții într-un set global:

  2. Schimbarea asocierii unei liste de selecții de la un set local la un set global și invers:

  3. Mapping values when switching from a local set to a global set to preserve data integrity*:

    *În cazul în care aceeași valoare este prezentă în setul global, valoarea este mapată automat. Este obligatoriu să se mapeze o valoare dacă aceasta este utilizată în locuri precum regulile de flux de lucru, actualizările de câmpuri etc.
  4. Vizualizarea tuturor listelor de selecții asociate cu un set global:



Disponibilitate:
Enterprise | Ultimate

Limite:
  • Numărul de seturi globale: 10 (Enterprise) | 25 (Ultimate)Numărul de seturi globale: 10 (Enterprise) | 25 (Ultimate)
  • Numărul de liste de selecții care pot fi asociate unui set global: 15 (Enterprise/Ultimate)
  • Numărul de valori dintr-un set global: Numărul de valori dintr-un set global: 1.000 (Enterprise/Ultimate)
  • Deocamdată, seturile globale nu pot fi asociate cu liste de selectare multi-selecție.
  • Numărul de liste de selectare dintr-un modul care pot fi asociate cu seturi globale : 7
.

    • Related Articles

    • Anunțarea unei modificări a modului în care sunt calculate valorile nule din formule în Zoho CRM

      După cum știți cu toții, câmpul de formulă este un câmp versatil care vă permite să efectuați calcule variate, de la matematică simplă la concatenare până la comparații cu valorile câmpului. Pentru a afla mai multe despre diferitele capabilități ale ...
    • Notebook pentru Zoho CRM

      Suntem bucuroși să vă prezentăm Notebook pentru Zoho CRM. Cu remarcabilul Zoho CRM și minunatul Zoho Notebook, acum puteți experimenta funcții bogate, inclusiv diverse formate de note, posibilitatea de a colabora cu alți utilizatori și o vizualizare ...
    • Introducerea câmpului Înregistrare Voce în modulul de apeluri

      Bună, Suntem aici cu o actualizare minoră, dar utilă cu privire la modulul de apeluri. După cum probabil știți, modulul Apeluri din Zoho CRM vă permite să gestionați toate tipurile de apeluri din organizația dvs. - de ieșire, de intrare și apeluri ...
    • Sincronizarea sarcinilor CRM cu Zoho Projects

      Integrarea Zoho Projects cu Zoho CRM vă ajută să vă gestionați sarcinile mai eficient. Puteți crea toate activitățile legate de proiecte chiar în cadrul CRM-ului dvs. folosind această integrare. Creați un nou portal sau asociați un portal existent, ...
    • Zoho CRM Community Digest - mai 2023

      Bine ați venit la sumarul din această lună! Suntem încântați să vă prezentăm o colecție curatoriată de discuții interesante și demne de luat în seamă de pe forumul Zoho CRM. În această postare, veți găsi cele mai recente anunțuri și actualizări de ...