Zoho CRM: Noi actualizări pentru gestionarea fără probleme a erorilor în asistenții CRM

Zoho CRM: Noi actualizări pentru gestionarea fără probleme a erorilor în asistenții CRM

Bună ziua dragi clienți,

Suntem încântați să vă prezentăm câteva îmbunătățiri aduse asistenților noștri, asigurând o experiență mai ușoară și mai intuitivă, axată în principal pe rezolvarea erorilor cu care vă confruntați în timpul creării asistenților, precum și câteva opțiuni suplimentare.

În primul rând, o scurtă reamintire: Experții din Zoho CRM au fost mult timp un instrument esențial în eficientizarea proceselor complexe. Deși au fost întotdeauna un instrument vital, am recunoscut că unii utilizatori s-au confruntat cu provocări din cauza erorilor care ar putea cauza întreruperi de flux și alte probleme care au prelungit timpul de publicare și utilizare al unui asistent. Rezolvarea acestor probleme a devenit prioritatea noastră principală. Acum am modernizat asistenții noștri pentru a vă ghida prin potențiale capcane și, adesea, pentru a le corecta automat pentru dumneavoastră.

Așa că haideți să ne îndreptăm spre îmbunătățiri!

Gestionarea îmbunătățită a erorilor pentru butonul "Save" (Salvare)
Anterior, atunci când un buton "Salvare" nu era prezent într-o interfață de utilizator, era o eroare obișnuită care nu vă permitea să salvați expertul. Pentru a rezolva această problemă, procesul a fost stabilit astfel încât, atunci când este detectată eroarea, utilizatorul este ghidat pentru a o rezolva. Acest lucru se poate face fie prin configurarea unui buton existent ca fiind "save" (salvare), fie prin adăugarea unui nou buton "Save" (salvare). Astfel, se asigură că fiecare cale din cadrul expertului are cel puțin un buton de salvare, pentru a salva expertul.


Stabilirea priorității câmpurilor esențiale
Noile asistențe au fost actualizate pentru a se asigura că toate informațiile esențiale sunt capturate încă de la începutul procesului. Aceasta include atât câmpurile obligatorii definite de sistem, care sunt prestabilite de sistem, cât și câmpurile obligatorii definite de utilizator, care sunt configurate de utilizator. Prin poziționarea acestor câmpuri obligatorii pe primul ecran, utilizatorul poate furniza imediat toate informațiile necesare.

Notificări pentru ecranele orfane
În trecut, ecranele care nu erau conectate la fluxul principal al unui asistent puteau cauza probleme în ceea ce privește funcționalitatea asistentului. Acum, dacă se detectează oricare dintre aceste "ecrane orfane", utilizatorul va fi notificat și i se va oferi opțiunea fie de a le șterge, fie de a le reconecta la fluxul expertului, dar a avea un ecran orfan nu mai este un obstacol în calea spectacolului. Utilizatorul va fi autorizat să continue salvarea expertului.

Raționalizarea funcționalității butoanelor
Butoanele care nu duc la un nou ecran sau nu salvează înregistrarea ar putea duce la confuzie. Pentru a rezolva acest aspect, am implementat un sistem care va elimina automat orice buton care nu este clar definit. Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că asistenții dvs. sunt ușor de înțeles și de navigat. În plus, am pus în funcțiune un sistem care vă va avertiza în cazul în care căile de acces din asistentul dumneavoastră se întorc la punctul de plecare. Acest lucru va ajuta la prevenirea apariției unor bucle neintenționate și va asigura că asistenții dvs. sunt cât se poate de eficienți.


În afară de aceste îmbunătățiri în eficientizarea erorilor, am adăugat, de asemenea, două caracteristici noi la Wizards pentru a adăuga la capacitățile sale.

Suport pentru înregistrarea imaginilor în Wizards
A avea o imagine a înregistrării care să însoțească detaliile înregistrării este esențială în orice scenariu de afaceri, fie că este vorba de fotografia unui lead sau a unui contact sau de imaginea unui produs. Aceasta vă ajută să identificați înregistrarea în mod specific.
Cu aspectul standard, ați avut întotdeauna opțiunea de a încărca o imagine a înregistrării, iar acum am adăugat această opțiune în Wizards.


Personalizați navigarea butonului "tab"
Acum puteți seta ordinea în care navighează tasta "tab" - de exemplu, la apăsarea tastei "tab", alegeți dacă câmpurile vor fi selectate de la stânga la dreapta sau de sus în jos. Acest lucru este util în esență pentru a le dicta reprezentanților dvs. de vânzări sau utilizatorilor CRM să completeze înregistrările într-o anumită ordine. Consultați următorul GIF pentru o mai bună înțelegere a utilizării.
Asta e tot despre îmbunătățiri. Vă rugăm să ne comunicați părerile și feedback-ul dvs. în comentarii.


    • Related Articles

    • Notebook pentru Zoho CRM

      Suntem bucuroși să vă prezentăm Notebook pentru Zoho CRM. Cu remarcabilul Zoho CRM și minunatul Zoho Notebook, acum puteți experimenta funcții bogate, inclusiv diverse formate de note, posibilitatea de a colabora cu alți utilizatori și o vizualizare ...
    • Anunțarea unei modificări a modului în care sunt calculate valorile nule din formule în Zoho CRM

      După cum știți cu toții, câmpul de formulă este un câmp versatil care vă permite să efectuați calcule variate, de la matematică simplă la concatenare până la comparații cu valorile câmpului. Pentru a afla mai multe despre diferitele capabilități ale ...
    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...
    • Zoho CRM : Conformitatea simplificată pentru autentificarea prin e-mail

      Vă prezentăm actualizări semnificative pentru a îmbunătăți autentificarea e-mailului și procesele de verificare în Zoho CRM și alte servicii Zoho. Aceste modificări vizează consolidarea securității, asigurarea conformității cu standardele din ...
    • Zoho Billing: Un partener ideal de facturare pentru afacerea dvs. în creștere

      Suntem încântați să vă prezentăm Zoho Billing, o soluție de facturare de la un capăt la altul, concepută pentru a simplifica facturarea pentru companiile de orice dimensiune. Construită pe fundația Zoho Subscriptions, Zoho Billing o va înlocui cu un ...