Zoho Calendar: Timp de propunere a evenimentelor, Zoom, sincronizare Outlook și întâlniri rapide

Zoho Calendar: Timp de propunere a evenimentelor, Zoom, sincronizare Outlook și întâlniri rapide

Sperăm că ați avut ocazia să încercați funcțiile pe care le-am menționat în ultima noastră postare pe blog. Asta a fost doar 50% din noile caracteristici pe care le-ați despachetat! În această postare, vom vorbi despre restul funcțiilor noi ale Zoho Calendar și despre modul în care acestea vă pot face ziua de lucru mai ușoară, mai eficientă și mai "plină de evenimente".

Ora propunerii de evenimente: Propuneți unul care să funcționeze pentru dvs.

Dacă participați la multe întâlniri, suntem siguri că v-ați aflat într-un scenariu în care ora planificată pentru un eveniment intra în conflict cu una dintre celelalte întâlniri ale dumneavoastră. Ați tot trimis ping-uri sau e-mail-uri gazdei pentru a schimba ora evenimentului, dar, în cele din urmă, ați ratat evenimentul sau ați ajuns cu întârziere pentru că era prea târziu pentru a schimba evenimentul sau era prea mult de lucru să cereți din nou tuturor o nouă oră.

Înțelegem frustrarea care poate apărea dacă acest scenariu se întâmplă des. Dar acum nu mai trebuie să vă faceți griji că pierdeți evenimente sau întâlniri importante. Zoho Calendar vă aduce "propunerea de oră a evenimentului", prin care puteți propune o nouă oră direct din invitația la eveniment.

Ori de câte ori sunteți invitat la un eveniment la o ora care nu vă convine, puteți propune o nouă oră organizatorului direct din formularul de invitație la eveniment. După ce analizează noua oră propusă de toți participanții, organizatorul poate stabili o oră potrivită pentru toată lumea și poate trimite noi invitații la eveniment, cerându-vă să confirmați participarea. Da - este chiar atât de simplu.

Zoho Calendar previne în mod inteligent orice dublare a evenimentelor dacă un participant este de acord cu ambele ore ale evenimentului. Dacă vreun participant acceptă ora inițială și este de acord cu noua oră propusă, evenimentul este actualizat automat cu noua oră în grila lor de calendar.

Cu ora propusă de Zoho Calendar pentru evenimente, nu există verificări individuale sau suprapuneri de evenimente, deschizând calea pentru o programare fără probleme a evenimentelor.

Zoho Calendar și Zoom: Întâlnirile dvs. sunt la doar un clic distanță

Pentru a vă asigura că puteți continua să folosiți aplicațiile cu care v-ați obișnuit, Zoom este acum perfect integrat cu Zoho Calendar, ceea ce face mai ușoară ca niciodată conectarea virtuală cu alte persoane față în față. Schițați un plan de întâlnire, adăugați conferința de întâlnire Zoom și... de fapt, asta e tot! Puteți începe să colaborați.

Cu această integrare, puteți:

  • Programați întâlniri în Zoho Calendar și acestea vor apărea automat în Zoom.
  • Să vă alăturați întâlnirilor direct din Zoho Calendar, fără a fi nevoie să deschideți separat un link Zoom.
  • Localizați întâlnirile Zoom pe care le-ați programat din Zoho Calendar în aplicațiile Zoom pentru desktop și mobil. Toate întâlnirile anterioare și viitoare pe care le-ați programat din Zoho Calendar vor fi sincronizate cu ambele aplicații.
  • Împărtășiți cu participanții ședințele înregistrate care vor fi disponibile în aplicațiile Zoom pentru desktop și mobil.

Zoho și Outlook: Sincronizați ambele calendare și rămâneți la curent cu întâlnirile dvs.

Calendarul Outlook poate fi acum sincronizat cu Zoho Calendar pentru a vă asigura că nu mai ratați niciodată o întâlnire. Orice eveniment pe care îl creați în Calendarul Outlook va fi sincronizat automat cu Zoho Calendar. De asemenea, evenimentele pe care le creați în calendarul Outlook din Zoho Calendar se vor reflecta în interfața calendarului Outlook. Acest lucru înseamnă că veți avea întotdeauna cele mai actualizate informații despre programul dvs., indiferent de calendarul pe care îl utilizați.

Această integrare nu sincronizează pur și simplu evenimentele, ci transferă și detaliile de conferință pe care le adăugați la acele evenimente. Astfel, dacă ați adăugat un link de conferință Skype sau Teams la un eveniment din calendarul Outlook, vă puteți alătura întâlnirii direct din evenimentul respectiv din Zoho Calendar.

În mod similar, puteți adăuga conferințe Skype sau Teams (în funcție de planul Microsoft asociat contului dvs.) la evenimentele pe care le creați în calendarul Outlook din Zoho Calendar.

Notă: Integrarea Zoom și O365 cu Zoho Calendar este disponibilă doar în planurile plătite ale Zoho Mail, Zoho Workplace și Zoho One.

Întâlniri rapide : Instrumentul de economisire a timpului de care nu știai că ai nevoie

Dacă sunteți prins în mod regulat într-o mulțime de ședințe și vă luptați să jonglați cu mai multe întâlniri, veți adora funcția Rapid meetings a Zoho Calendar.

Întâlnirile rapide vă ajută să economisiți timp prin scurtarea automată a ședințelor cu cinci sau zece minute. Acest lucru este foarte util atunci când aveți întâlniri programate una după alta și doriți să aveți un anumit spațiu de manevră între ele. Prin simpla reducere a timpului pe care îl petreceți la fiecare ședință, chiar și cu doar cinci minute, veți economisi un timp considerabil.

Pentru a activa întâlnirile rapide, mergeți la setările evenimentului din Zoho Calendar și selectați caseta de selectare Întâlniri rapideCând activați această setare, întâlnirile care durează 45 de minute sau mai puțin vor fi scurtate cu 5 minute, iar cele mai lungi vor fi scurtate cu 10 minute.

Pe lângă faptul că economisesc timp, întâlnirile rapide pot ajuta oamenii să fie mai productivi, oferindu-le mai mult timp pentru a lucra la alte sarcini. De exemplu, dacă un reprezentant de vânzări are o ședință de 30 de minute care este scurtată automat la 25 de minute, acesta va avea cinci minute în plus pentru a răspunde la un e-mail, pentru a se pregăti pentru următoarea ședință sau pur și simplu pentru a avea timp să meargă la următoarea locație de întâlnire.