Zoho Billing: Ce este nou în Zoho Billing - noiembrie 2023

Zoho Billing: Ce este nou în Zoho Billing - noiembrie 2023

Bună ziua tuturor,

Actualizările din această lună adaugă mai multă flexibilitate la colectarea plăților, împreună cu îmbunătățiri la rapoarte și câmpuri personalizate. 

Adăugați metode de plată din portalul clienților

Faceți procesul de plată mai convenabil pentru clienții dvs. permițându-le să adauge metode de plată din Portalul clienților. În acest fel, clienții dvs. pot adăuga noi metode atunci când metodele de plată existente sunt pe cale să expire, asigurând astfel o experiență de încărcare automată fără probleme. Pentru a activa acest lucru:
  • Navigați la Settings > Customer Portal > General.
  • Activați Permiteți clienților să adauge metode de plată.
Acum, clienții dvs. vor putea adăuga o nouă metodă de plată făcând clic pe + Adăugare metodă de plată din ecranul principal al Portalului clienților.

Raport de venituri nete modernizat


Raportul de venituri nete reînnoit vă oferă mai multe informații despre veniturile nete ale organizației dvs.
  • Secțiunea nou adăugată Prezentare generală a performanțelor afișează modul în care afacerea dvs. se comportă în luna curentă, în comparație cu lunile anterioare.
  • Graficul liniar existent poate fi vizualizat acum și ca un grafic cu bare, în funcție de preferințele dvs.
  • De asemenea, puteți vizualiza datele din grafic în tabelul de defalcare de sub grafic.
  • Personalizați acest raport cu Filtre avansate, cum ar fi Țara sau Numele clientului.
  • Comparați veniturile în funcție de produse, planuri, țări și date pentru a obține informații suplimentare.
  • Acum puteți exporta acest raport în format XLS și XLSX, împreună cu CSV.

Faceți plățile obligatorii pentru actualizările abonamentelor


Puteți obține mai mult control asupra actualizărilor de abonamente în Portalul clienților, făcând plățile obligatorii. Odată activat, atunci când clienții dvs. fac modificări la abonamentele lor, cum ar fi actualizarea planurilor sau achiziționarea de addon-uri care ar necesita plăți suplimentare, aceștia vor trebui să plătească mai întâi. Pentru a activa acest lucru:
  • Navigați la Settings > Customer Portal > Subscription Management.
  • Mergeți la fila Advanced (Avansat ).
  • Marcați opțiunea Mandate payments for subscription updates (Obligativitatea plăților pentru actualizările abonamentelor ).
Notă: Metoda de plată care este utilizată pentru astfel de plăți va fi asociată abonamentului. Plata automată va fi activată automat pentru acest abonament, dacă metoda de plată actualizată o acceptă.

Prevenirea valorilor duplicate pentru câmpurile personalizate

Pot exista scenarii în care ați putea dori date unice pentru anumite câmpuri personalizate, cum ar fi numele utilizatorilor sau cheile de licență. Acum, vă puteți asigura că toate valorile pentru câmpurile personalizate sunt unice selectând Yes (Da ) lângă Prevent Duplicate Values (Prevenirea valorilor duplicate ) în timpul creării sau editării unui câmp personalizat. Odată activat, atunci când se introduce o valoare duplicată pentru un câmp personalizat, se va afișa o eroare, cerându-vă să introduceți o valoare unică.

Integrare cu Zoho Notebook


Zoho Notebook este o aplicație online de luare de notițe cu scop general, care vă permite să organizați notițele și mediile într-un singur loc. Acum vă puteți integra cu aceasta pentru a lua notițe, a crea liste de verificare, a încărca imagini și a atașa documente în Zoho Notebook direct din Zoho Billing.
Pentru a vă integra cu Zoho Notebook:
  • Navigați la Setări > Integrări > Zoho Apps.
  • Faceți clic pe Install (Instalare ) lângă Zoho Notebook.
  • Faceți clic pe Install (Instalare ) în fereastra pop-up care apare.
Acum, puteți adăuga note din Zoho Billing făcând clic pe pictograma Zoho Notebook din dreapta.

Pagini de plată găzduite pe mai multe pagini

Am adăugat un șablon cu mai multe pagini pentru Pagini de plată găzduite pentru a simplifica procesul de colectare a plăților.
  • Verificare OTP - Acum puteți să vă mandatați clienții să treacă prin verificarea OTP pentru adresa lor de e-mail. Acest lucru vă va ajuta să identificați clienții care revin, asigurându-vă că plățile lor sunt procesate pentru clientul corect, în loc să creați un client duplicat. Detaliile clientului, cum ar fi metodele de plată salvate și adresele lor, vor fi, de asemenea, completate automat.
  • Pagini de dimensiuni reduse - Procesul de plată a fost împărțit în mai mulți pași, bine clasificați, în loc ca toate informațiile să fie cuprinse într-o singură pagină.
  • Schimbarea adreselor - Dacă clienții dvs. existenți au mai multe adrese salvate, aceștia pot trece de la una la alta.
Notă: Puteți activa șabloanele cu mai multe pagini pentru organizația dvs. din Setări > Personalizare > Pagini de plată găzduite. Pentru organizațiile nou-create, șabloanele cu mai multe pagini vor fi tipul implicit de pagină de plată găzduită.

Îmbunătățiri ale paginii de plată găzduite

Am îmbunătățit Paginile de plată găzduite pentru a vă oferi mai multă flexibilitate în procesul de colectare a plăților.
  • Afișare/ascundere elemente cu valoare zero - Puteți alege să afișați sau să ascundeți planurile/addon-urile cu valoare zero în Pagini de plată găzduite.

  • Show/Hide Final Summary Section (Afișați/ Ascundeți secțiunea Final Summary) - Puteți alege să afișați sau să ascundeți secțiunea Final Summary (Rezumat final) în secțiunea Order Details (Detalii comandă). Această opțiune este disponibilă numai pentru Pagini de plată găzduite cu mai multe pagini.

  • Personalizarea etichetei Data următoarei reînnoiri - Acum, puteți alege să afișați data următoarei reînnoiri pentru taxele recurente în secțiunea Detalii comandă. De asemenea, puteți personaliza eticheta în funcție de preferințele dumneavoastră. Această opțiune este disponibilă numai pentru Pagini de plată găzduite cu mai multe pagini.

Extensii Marketplace

Extensie Zoho Cliq

Extensia Zoho Cliq pentru Zoho Billing vă poate afișa rapoarte de rezumat al abonamentelor pentru produsele dvs. într-un canal Cliq. Odată activată, veți primi notificări zilnice despre performanța produselor dvs. pentru ziua precedentă. De asemenea, veți primi un scurt rezumat al veniturilor lunare recurente ale organizației dvs. în prima zi a fiecărei luni.

Extensie Telr

Notă: Această extensie a fost dezvoltată de Telr.
Telr este un furnizor de gateway de plată care ajută întreprinderile să accepte și să gestioneze plățile online. Telr acceptă multe metode de plată populare, cum ar fi Visa, MasterCard, American Express, JCB, UnionPay, MADA, STC pay, URPay, SADAD și multe altele.

Extensie Zoho Connect

Extensia Zoho Connect pentru Zoho Billing permite afacerii dvs. să urmărească detaliile abonamentelor care au fost anulate de către clienții dvs. în Zoho Connect. Odată activată, de fiecare dată când un abonament a fost anulat, detaliile despre acesta vor fi postate ca un comentariu într-un fir de discuție în Zoho Connect.



    • Related Articles

    • Ce este nou în Zoho Books - iunie 2023

      Aducem în mod constant noi actualizări și îmbunătățiri pentru Zoho Books. În această lună, am revenit cu încă un set de îmbunătățiri. Haideți să aruncăm o privire rapidă la noutățile din luna iunie în Zoho Books: Stripe Financial Connections Stripe a ...
    • Ce este nou în Zoho Books - iulie 2023

      Bună ziua tuturor utilizatorilor! Suntem încântați să împărtășim cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri pe care le-am lansat în ultima lună. Actualizările din această lună variază de la noi metode de alocare pentru costul la sol până la ...
    • Ce este nou în Zoho Expense: Iulie 2023

      Bună ziua dragi utilizatori, Ne face plăcere să vă prezentăm lista noastră lunară de actualizări pentru a vă ajuta să rămâneți informați și să experimentați o gestionare a cheltuielilor fără probleme cu Zoho Expense. De la informații despre buget în ...
    • Zoho Billing: Un partener ideal de facturare pentru afacerea dvs. în creștere

      Suntem încântați să vă prezentăm Zoho Billing, o soluție de facturare de la un capăt la altul, concepută pentru a simplifica facturarea pentru companiile de orice dimensiune. Construită pe fundația Zoho Subscriptions, Zoho Billing o va înlocui cu un ...
    • Nou în WorkDrive: Vă prezentăm WorkDrive Snap

      Luați în considerare acest lucru: echipa dvs. lucrează din mai multe locații, iar instruirea angajaților este o parte integrantă a etosului companiei dvs. Cu toate acestea, integrarea fiecărui membru nou poate pune o presiune asupra resurselor ...