Zoho Bigin: eficientizați colectarea datelor cu noul generator de formulare Bigin.

Zoho Bigin: eficientizați colectarea datelor cu noul generator de formulare Bigin.

Suntem încântați să vă prezentăm Forms: un generator de formulare online conceput pentru a satisface toate nevoile dvs. de colectare a datelor. Această renovare a fost inspirată de feedback-ul dvs., rezultând o versiune actualizată și versatilă a formularelor web.

Deci, ce s-a schimbat?

Formulare pentru conducte și contacte
Până acum, formularele Web din Bigin erau limitate doar la modulul Contacte, care și-au limitat domeniul de aplicare la formulare de contact, formulare de înregistrare, formulare de abonare la newsletter etc.

Cu această renovare, puteți crea formulare folosind câmpuri din modulele Pipelines, Contacte și Companies. Puteți crea înregistrări din datele colectate și le puteți adăuga automat la orice canal de echipă, modul Contacte și modul Companii. Acest lucru face din Forms mai mult decât un instrument doar pentru colectarea contactelor. Acum, este un instrument pentru generarea de clienți potențiali, asistență pentru clienți, colectarea de feedback și multe altele.


Partajați formulare cu clienții dvs.
Formularele web au fost limitate la încorporarea fragmentului de cod pe un site web și acest lucru a limitat adoptarea lor la clienții cu site-uri web și cunoștințe de bază de codare.

Odată cu această renovare, introducem două opțiuni suplimentare de partajare:
  • Partajați ca link - Veți primi o adresă URL care poate fi partajată unică pentru fiecare formular și o puteți partaja direct clienților dvs. prin e-mail sau prin orice alte moduri.
  • Distribuiți ca cod QR - Un cod QR unic pentru fiecare formular va fi generat în această metodă. Utilizatorii îl pot descărca, imprima și lipi oriunde. De exemplu, puteți lipi aceste coduri QR într-un loc de eveniment pentru a simplifica înregistrările - participanții trebuie pur și simplu să scaneze codul de pe dispozitivul lor și să îl completeze.

Și asta ne aduce la schimbarea numelui. Cu aceste opțiuni de partajare, formularele noastre nu se mai limitează doar la site-uri web și de aceea le-am redenumit Formulare din formulare web.

Mesaj de mulțumire
Cu versiunea mai veche, utilizatorii trebuiau să redirecționeze vizitatorii site-ului către o pagină de destinație după ce au trimis un formular. Acum, au opțiunea de a afișa un mesaj de mulțumire clienților la trimiterea formularului.


Previzualizează formularele pe toate dispozitivele
Comutați între pictogramele desktop, tabletă și mobil pentru a vedea cum va apărea formularul pe diferite dispozitive.


Formulare prietenoase cu dispozitivele mobile
Știm că formularele noastre web au fost depășite și au avut probleme atunci când au fost deschise în browserele mobile și, odată cu această modernizare, formularele noastre se deschid fără probleme în browserele mobile.

Ce se întâmplă cu formularele dvs. web existente?
Formularele dvs. web existente vor continua să funcționeze fără probleme, iar atunci când vă editați formularele web existente, puteți utiliza noile îmbunătățiri enumerate mai sus.

Consultați documentul nostru de ajutor despre Formulare pentru instrucțiuni detaliate pentru configurarea formularelor pentru afacerea dvs.

Disponibilitate formulare: Plan gratuit: 1 | Plan expres: 3 | Plan premier: 5
Formulare suplimentare pot fi achiziționate ca suplimente.

Ce urmeaza?
Avem mai multe îmbunătățiri planificate pentru Formulare, cum ar fi suportul pentru Google reCAPTCHA, adrese URL de formulare personalizabile și o opțiune de a afișa sigla companiei dvs. în antetul formularului. Nu avem o dată de lansare pentru aceste îmbunătățiri de distribuit, dar fiți siguri că echipa noastră lucrează din greu pentru a le implementa în curând.

Avem, de asemenea, noi funcții și îmbunătățiri planificate pentru Bigin. Urmărește acest spațiu pentru mai multe informații. Ca întotdeauna, ne place să auzim feedback-ul dvs., așa că vă rugăm să încercați noul generator de formulare și să ne spuneți cum decurge în comentarii!