Zoho Analytics: Actualizări octombrie 2023

Zoho Analytics: Actualizări octombrie 2023

Nou tip de diagramă - Harta arborelui

Suntem încântați să anunțăm că Zoho Analytics suportă acum vizualizarea Tree Map. Tree Map vă ajută să explorați datele ierarhic cu ușurință și să descoperiți tendințele cu precizie.


Îmbunătățiri ale stilizării graficelor

Ridicați vizualizarea datelor dvs. cu aceste îmbunătățiri interesante care se aliniază la tendințele actuale de design global. Bucurați-vă de o paletă de culori implicită nou-nouță, efecte captivante de gradient pentru graficele de suprafață, markeri stilizați pentru graficele de dispersie, de linie, de suprafață și web, linii de grilă punctate și o vizualizare fără dezordine prin eliminarea liniei axei Y .




Schimbare în raportul implicit pentru o singură coloană metrică

Anterior, atunci când generați un grafic pentru o singură coloană agregată sau numerică scăpată pe axa X sau Y, graficul era un grafic circular sau de bare cu intervalul de agregare/contabilitate. Acum, se schimbă în grafic cu o singură bară.




IBM Informix - Live Connect

Zoho Analytics suportă acum conectarea în direct pentru baza de date IBM Informix. Conectarea în direct permite analiza datelor în timp real, deoarece orice modificare în sursă este reflectată imediat.




Sinonimele datelor în Ask Zia

Nu mai trebuie să vă chinuiți să vă amintiți denumirile specifice ale câmpurilor de date sau să vă faceți griji cu privire la terminologia exactă - Ask Zia vă înțelege acum intenția și aduce datele pe care le doriți. Cu Data Synonyms, puteți folosi acum sinonime sau termeni alternativi atunci când puneți întrebări, facilitând și mai mult recuperarea informațiilor de care aveți nevoie din datele dumneavoastră.




Integrare ChatGPT

Suntem încântați să anunțăm că integrarea ChatGPT este acum accesibilă în toate centrele de date. Puteți utiliza integrarea ChatGPT pentru a găsi și accesa seturi de date publice direct în Zoho Analytics fără a schimba filele, pentru a primi asistență pentru formule și interogări SQL și pentru a obține sugestii de sinonime de nume de coloane în Zoho Analytics.




Noi tipuri de notificări în Zoho Analytics - aplicația Tablouri de bord

Introducem trei noi tipuri de notificări pentru a vă îmbunătăți experiența în aplicația Zoho Analytics - Tablouri de bord:
  • Acțiuni de integrare : Primiți notificări despre starea integrării datelor în spațiile dvs. de lucru.
  • Manage User Actions (Acțiuni de gestionare a utilizatorilor ): Rămâneți informat cu privire la acțiunile de gestionare a utilizatorilor și de control al accesului.
  • Account Actions (Acțiuni cont ): Rămâneți la curent cu activitățile critice legate de contul dumneavoastră Zoho Analytics.

Noi API-uri lansate

Suntem încântați să vă informăm că am introdus noi API-uri, menite să vă îmbogățească experiența cu Zoho Analytics API 2.0.

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...
    • Zoho Analytics: Actualizări ale produselor - aprilie 2023

      Suntem încântați să anunțăm un nou set de funcții care vor îmbunătăți experiența BI și de analiză a clienților. Vă rugăm să acordați un moment pentru a le încerca și a ne împărtăși feedback-ul dvs. Noi conectori pentru aplicații de afaceri Suntem ...
    • Actualizări viitoare Zoho Creator – Mai 2023

      Bună ziua tuturor! Revenim cu mai multe actualizări lunare după o scurtă pauză. În acest timp, am muncit din greu pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a adăuga noi funcții platformei noastre. Astăzi, suntem încântați să anunțăm o ...
    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...
    • Zoho Backstage: Iunie 2024 Actualizări interesante și funcții noi

      Zoho a introdus Zoho Backstage are o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri interesante, alături de abordarea diferitelor erori pentru a asigura o experiență mai ușoară. Suntem încântați să împărtășim aceste îmbunătățiri cu dvs. Iată ce este nou ...