Zoho Analytics: Actualizări ale produselor - aprilie 2023

Zoho Analytics: Actualizări ale produselor - aprilie 2023

Suntem încântați să anunțăm un nou set de funcții care vor îmbunătăți experiența BI și de analiză a clienților. Vă rugăm să acordați un moment pentru a le încerca și a ne împărtăși feedback-ul dvs.

Noi conectori pentru aplicații de afaceri

Suntem încântați să anunțăm lansarea a doi noi conectori pentru aplicații de afaceri.

Analize avansate pentru Odoo

Advanced Analytics pentru Odoo vă permite să obțineți o imagine completă despre operațiunile dvs. de afaceri. Vă ajută să urmăriți situațiile financiare, să înțelegeți preferințele clienților folosind prognoza cererii, să identificați riscurile și să concepeți strategii de afaceri solide pentru a crește veniturile, rezultând astfel o gestionare îmbunătățită a lanțului de aprovizionare.

Acest conector vine cu peste 60 de rapoarte și tablouri de bord esențiale pentru a vă ajuta cu analiza. De asemenea, vă puteți crea propriile rapoarte și tablouri de bord personalizate.

Analize avansate pentru reclamele Instagram

Conectorul de analiză avansată pentru reclamele Instagram analizează eficiența reclamelor dvs. Instagram și valoarea pe care o obțineți din acestea. Oferă informații importante despre rezultatele campaniei și ratele de conversie. Cu el, puteți construi o campanie promițătoare cu cunoștințe mai mari, care în cele din urmă vă va ajuta afacerea să se dezvolte.
 
Conectorul vine cu un set unic de rapoarte și tablouri de bord alese manual, care vă permite să porniți cu ușurință analizele.
 

Importați date din Azure Data Lake și Microsoft SharePoint


Importați date din Azure Data Lake

Zoho Analytics acceptă acum importul de date din trei tipuri de stocare în Azure Data Lake: containere, partajări de fișiere și tabele.

Importați date din SharePoint

Zoho Analytics și-a extins suportul pentru a importa date din Microsoft SharePoint.

Migrarea spațiului de lucru



Zoho Analytics vă permite să migrați planul spațiilor dvs. de lucru între diferite conturi Zoho Analytics.

Vizualizare pivot

  • O nouă opțiune Incadrat in ecran este adăugată la vizualizarea Pivot și la vizualizarea Rezumat. Această opțiune ajustează lățimea coloanei pentru a se potrivi tabelului pe întregul ecran.
  • O nouă opțiune este adăugată pentru a personaliza Subtotal Etichetă. Puteți adăuga un prefix sau sufix la eticheta subtotal sau puteți modifica eticheta după cum este necesar.  

Filtru utilizator

Filtrul de utilizator pentru coloanele numerice oferă acum opțiunea Listați toate valorile.  În această îmbunătățire, orice valoare introdusă nouă va fi adăugată automat la valoarea filtrului.  

Filtrul de utilizator pentru perioada de dată reală vă permite acum să setați o valoare implicită a filtrului care ar trebui aplicată rapoartelor. Anterior, această opțiune era disponibilă numai pentru perioade sezoniere și relative.  

Axa diagramei - Tip scară

Acum puteți alege tipul de scară care ar trebui aplicat graficului pe baza intervalului de valori din date. Următoarele sunt tipurile de scară acceptate în Zoho Analytics.
  • Liniar
  • Log
  • Square root

Coloană de căutare bazată pe formulă

Acum puteți defini o coloană cu formulă să fie o coloană de căutare.  

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Actualizări octombrie 2023

      Nou tip de diagramă - Harta arborelui Suntem încântați să anunțăm că Zoho Analytics suportă acum vizualizarea Tree Map. Tree Map vă ajută să explorați datele ierarhic cu ușurință și să descoperiți tendințele cu precizie. Faceți clic aici pentru a ...
    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...
    • Noile caracteristici ale Analytics sunt lansate în iulie 2023

      Analize avansate pentru LiveAgent Suntem bucuroși să anunțăm conectorul Advanced Analytics pentru LiveAgent. Acesta vă permite să sondați și să identificați blocajele din cadrul procesului de asistență, să luați măsuri pentru a rezolva problemele ...
    • Actualizări importante ale capacității de livrare a email-urilor din Zoho CRM

      Suntem încântați să vorbim despre noutățile care urmează să vină pentru a îmbunătăți capacitatea de livrare a email-urilor Zoho CRM, precum și despre sistemele pe care le avem în prezent pentru a sprijini comunicațiile prin email ale clienților ...
    • Actualizări viitoare Zoho Creator – Mai 2023

      Bună ziua tuturor! Revenim cu mai multe actualizări lunare după o scurtă pauză. În acest timp, am muncit din greu pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a adăuga noi funcții platformei noastre. Astăzi, suntem încântați să anunțăm o ...