Vizualizări noi pentru a gestiona activitățile dintr-o înregistrare

Vizualizări noi pentru a gestiona activitățile dintr-o înregistrare

Bună ziua!

Astăzi, vă prezentăm o actualizare utilă a listei Activități. După cum probabil știți, înregistrările principale afișează informații conexe din alte module sub formă de liste conexe. Acest lucru vă ajută să obțineți o vedere de 360 de grade a ceea ce se întâmplă cu o înregistrare într-un singur loc. O astfel de listă conexă este Activities (Activități).
În cadrul unei înregistrări, puteți vedea două tipuri de activități - închise și deschise - fiecare cu propriile sarcini, întâlniri, apeluri și programări asociate. Clasificarea activităților pe baza tipului și a calendarului vă ajută să rămâneți productiv. Îmbunătățim acum listele conexe Activități cu noi vizualizări pentru fiecare tip de activitate: vizualizare în coloană, vizualizare cronologică și vizualizare în file.



Haideți să ne uităm la vizualizări!

Vizualizare în coloană: Vizualizarea în coloană este cea pe care o vedeți în acest moment în contul dvs. Este o organizare de bază a activităților dvs. în coloane și vă permite să vizualizați toate apelurile, întâlnirile și sarcinile dintr-o privire.



Vizualizare cronologică: După cum sugerează și numele, această vizualizare vă aranjează activitățile în ordine cronologică, permițându-vă să vă prioritizați eficient activitatea.



Tab view (Vizualizarea cu file): Vizualizarea cu file seamănă cu o vizualizare convențională a unei liste și afișează fiecare activitate sub file dedicate. La fel cum puteți sorta o vizualizare listă, vizualizările cu file vă permit să sortați activitățile în funcție de atributele câmpului.



Dacă aveți feedback sau sugestii, nu ezitați să le lăsați în secțiunile de comentarii; experții noștri vor fi bucuroși să le citească și să le ia în considerare.

Vă mulțumim și vă dorim o zi bună!