Vă prezentăm planul de pornire al Zoho Connect

Vă prezentăm planul de pornire al Zoho Connect

Partner_network (1).png

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului plan de pornire în Zoho Connect. Am conceput acest plan pentru a oferi o opțiune accesibilă și accesibilă pentru echipele și întreprinderile mici pentru a îmbunătăți comunicarea internă și colaborarea în organizația lor.

Planul de pornire este pentru 25 de utilizatori și oferă toate caracteristicile esențiale ale Zoho Connect, cum ar fi grupuri, fluxuri, chat unu-la-unu, manuale, apeluri audio și video, gestionarea sarcinilor și partajarea fișierelor. Cu acest plan, utilizatorii pot crea până la 10 grupuri, 10 panouri, 10 manuale și 10 integrări. În plus, planul include 25 GB de spațiu de stocare , asigurându-se că echipele au suficient spațiu pentru a-și stoca și partaja fișierele.

Înțelegem că multe echipe și companii mici se confruntă cu constrângeri bugetare și, de aceea, am făcut Planul de început să fie accesibil, începând de la doar 10 USD pe lună . Acest lucru face ca Zoho Connect să fie accesibil tuturor, indiferent de bugetul lor.

Faceți clic aici pentru a vedea comparația detaliată a caracteristicilor dintre toate planurile Zoho Connect.

Planul Starter va fi disponibil pentru clienți pe 11 aprilie 2023 . Vom menține acest spațiu actualizat odată ce planul este activ.