Urmăriți și monitorizați activitățile de vânzări cu noile module de sarcini, apeluri și întâlniri

Urmăriți și monitorizați activitățile de vânzări cu noile module de sarcini, apeluri și întâlniri

Bună ziua tuturor!

Activitățile de vânzări oferă mai mult context pentru a ști încotro se îndreaptă fiecare afacere, ajutându-i pe reprezentanții de vânzări să se concentreze pe accelerarea călătoriei clientului și pe încheierea afacerii. De aceea, este esențial să capturați toate activitățile și să monitorizați rezultatele acestora, deoarece vă permite să căutați modalități de eficientizare a activităților ulterioare.


Modul Activități din Zoho CRM vă ajută să capturați într-un singur loc informații despre activitățile de vânzări, cum ar fi Sarcini, Apeluri și Întâlniri. Pe măsură ce nevoile dvs. de vânzări cresc, veți avea nevoie de personalizare în profunzime, automatizare a fluxului de lucru, administrare a datelor, integrări și rapoarte detaliate pentru sarcini, apeluri și întâlniri. 


Pe măsură ce se adaugă noi caracteristici, modulul Activități existent va deveni complex și inutilizabil. Deși este mai ușor pentru noi să continuăm să adăugăm aceste noi opțiuni la modulele Activități, aceasta va priva experiența utilizatorului. Prin urmare, pentru a satisface aceste cerințe și a oferi o privire granulară asupra datelor în minte, introducem noi file pentru gestionarea sarcinilor, apelurilor și întâlnirilor separat, depreciind în cele din urmă modulul Activități. 


Deși, deși, această schimbare presupune o curbă de învățare pentru utilizatorii existenți, aceștia pot experimenta următoarele beneficii:

Ascundeți modulele de care nu aveți nevoie în funcție de profilul utilizatorului 

Unui utilizator i se poate acorda acces la module individuale (Sarcini, Apeluri sau Întâlniri) în funcție de activitățile pe care le desfășoară. De exemplu, puteți ascunde modulul Task-uri pentru reprezentanții de vânzări din organizația dvs. Aceștia pot primi acces doar la modulele Apeluri și Întâlniri. Acest lucru vă permite să ascundeți modulele care nu sunt relevante pentru profilul utilizatorului.

Actualizare în masă sau ștergere în masă a înregistrărilor

Pentru că sarcinile, apelurile și întâlnirile vor fi listate separat, veți putea activa/dezactiva funcția de actualizare în masă sau de ștergere în masă pentru anumite module. 



În comparație cu configurația anterioară în care, atunci când accesul la un modul era dezactivat pentru un anumit profil, utilizatorii nu puteau actualiza/șterge în masă înregistrările din celelalte module, de asemenea, deoarece modulele Sarcini, Apeluri, Întâlniri erau combinate sub Activități. De exemplu, dacă modulul Apeluri a fost dezactivat pentru un profil, atunci utilizatorul nu poate efectua acțiuni de actualizare/ștergere în masă în modulele Sarcini și Întâlniri, deși are permisiunea profilului de a accesa aceste module.


Crearea de rapoarte asociate unei activități de vânzări specifice

Task-urile, Apelurile și Întâlnirile vor fi listate separat în lista de module conexe a modulului principal pe care l-ați selectat în timpul creării Rapoartelor. 


Anterior, doar modulul Activități era listat aici, iar utilizatorii trebuiau să creeze un filtru pentru a personaliza raportul în funcție de tipul de activitate. De exemplu, acum puteți crea un raport pentru modulul Oferte care să arate direct sarcinile asociate fiecărei oferte.


Crearea de tablouri de bord

Crearea de tablouri de bord pentru modulele Sarcini, Apeluri și Întâlniri separat.


Anterior, doar modulul Activități era listat aici, iar utilizatorii trebuiau să creeze un filtru pentru a personaliza componenta în funcție de tipul de activitate.

Adaugați componente bazate pe activitatea de vânzări pe pagina dvs. de start

În pagina de start, utilizatorii pot adăuga individual componente personalizate pentru modulele Apeluri, Întâlniri și Sarcini.

Adaugați componente bazate pe activități la vizualizarea Canvas

Componente individuale din lista conexă, cum ar fi Apeluri deschise sau închise, Întâlniri deschise sau închise, Sarcini deschise sau închise, sunt disponibile în vizualizarea Canvas pe lângă lista conexă Activități deschise sau închise. Acest lucru vă ajută să vă personalizați pagina de detalii a înregistrării și să afișați numai listele conexe ale activităților pe care le urmăriți.



Anterior, erau disponibile doar componente ale listei legate de activitățile deschise/închise.



Lista conexă Activități deschise/închise primește o reîmprospătare

i. Activitățile sunt acum clasificate în funcție de tipul de activitate.



Anterior, acestea erau afișate împreună ca o singură listă.



ii. Lista conexă poate fi personalizată pentru a afișa câmpurile specifice modulelor Sarcini, Apeluri și Întâlniri.



Anterior, personalizarea bazată pe module nu era disponibilă. De exemplu, câmpul 'Scopul apelului' este legat de modulul Apeluri, dar era afișat pentru toate tipurile de activități. Cu această actualizare, utilizatorii pot personaliza lista conexă pentru a afișa câmpul Call Purpose (Scop apel) numai pentru Calls (Apeluri).


iii. Utilizatorii nu mai trebuie să deruleze pe orizontală pentru a vizualiza toate câmpurile din lista conexă. 



Acum, datele sunt listate sub fiecare tip de activitate.



Atunci, ce se va întâmpla cu modulul Activități existent?

Pentru organizațiile care s-au înscris înainte de 10 septembrie 2021

Vom păstra modulul Activități și, de asemenea, vom afișa modulele Sarcini, Apeluri și Întâlniri, astfel încât clienții să aibă suficient timp să se adapteze la schimbări și, de asemenea, să se obișnuiască să folosească aceste module în mod individual. În cele din urmă, modulul Activități va fi eliminat (vom anunța data mai târziu). Datele dvs. nu se vor pierde și vor fi disponibile în modulele Tasks, Calls și Meetings. Veți fi informat cu mult timp înainte de momentul în care modulul Activities va fi scos din funcțiune.

Pentru organizațiile care s-au înscris după 10 septembrie 2021

Doar modulele Tasks, Calls, and Meetings vor fi disponibile. Modulul Activități nu va fi afișat.


Cu toate acestea, pentru toate organizațiile există câteva locuri în care sarcinile, apelurile și întâlnirile vor fi grupate pentru a oferi un context mai bun utilizatorului: 

i. Pagina de detalii despre înregistrare (Activități deschise și Activități închise)



ii. Secțiunea Informații în pagina de detalii despre sarcini, apeluri, întâlniri


Și, asta nu este tot - avem planuri de a introduce și alte caracteristici interesante, cum ar fi suportul pentru sarcini în calendar, fluxul de lucru pentru apeluri, modul de personalizare a apelurilor, minutele de ședință și suportul pentru fus orar în ședințe și multe alte caracteristici.


Rămâneți pe recepție și urmăriți acest spațiu pentru mai multe actualizări.


Aayisha Siddiqua H

Zoho CRM - Educația utilizatorilor