RouteIQ pentru Zoho CRM | Economisiți combustibil și timp cu soluția noastră de cartografiere pe teren

RouteIQ pentru Zoho CRM | Economisiți combustibil și timp cu soluția noastră de cartografiere pe teren


gif showing feature icons of RouteIQ

În cadrul operațiunilor de teren, știți foarte bine cum se schimbă mereu programul echipei dumneavoastră. Aceștia sunt mereu în mișcare, vizitând clienți și ocupându-se de o varietate de sarcini. Gestionarea și organizarea activităților lor în acest mediu cu ritm rapid poate fi o provocare, ceea ce face adesea dificilă productivitatea.

O echipă de teren fără un sistem eficientizat le îngreunează munca; vor petrece prea mult timp planificând și călătorind, ceea ce duce la creșterea costurilor de deplasare, la mai puține vizite la clienți și la o productivitate mai mică per agent.

Aceasta este o mare problemă pentru echipele dvs. de vânzări, service și livrare pe teren și s-ar putea transforma într-o problemă costisitoare în timp.

Suntem încântați să anunțăm RouteIQ pentru Zoho CRM, o soluție de cartografiere pe teren care a rezolvat exact această problemă.

Să vedem cum vă ajută funcțiile din RouteIQ să vă eficientizați operațiunile de teren:


Vizualizarea hărții

  • Vizualizarea datelor CRM: Vizualizați perspectivele dvs. pe o hartă interactivă pentru a obține o imagine de ansamblu geografică a potențialilor clienți și a conturilor dvs.

  • Explorați: Vizualizați simultan contactele din mai multe module care se află într-o anumită locație.

  • Vizualizări în culori: Codificați-vă perspectivele în culori pe baza unor parametri precum veniturile, data ultimei vizite, prioritatea și multe altele pentru a vă ajuta să vă planificați ziua.

  • Near Me: În cazul unor anulări de ultimă oră, găsiți rapid prospecții din apropierea dvs. pentru a înlocui vizitele anulate.

Map Visualization

Planificarea rutelor

  • Rute flexibile &; rute programate: Creați rute optimizate în funcție de opriri, orare sau durată. De asemenea, respectați programul cu ETA și ETD ale stațiilor.

  • Distribuția rutelor: RouteIQ distribuie în mod optim toate vizitele pe teren, lucrările și livrările între echipa dvs. de pe teren pentru a economisi timp și combustibil.

  • Planificarea automată a rutelor: Creați automat rute în fiecare zi pentru întâlnirile dvs. zilnice.

  • Cercetare de-a lungul unui traseu: Căutarea de-a lungul unui traseu deja planificat ajută echipa dvs. de teren să găsească înregistrări care se află pe drum.

Planificare traseu

Tracking

  • Tracking al progresului traseului: Vizualizați progresul înregistrat pe traseele echipei dvs. de teren pe baza intrărilor și ieșirilor acestora. RouteIQ urmărește și informațiile privind kilometrajul și timpul petrecut de aceștia.

  • Tracking-ul vizitelor:  Obțineți vizualizări bazate pe date ale vizitelor unui agent de teren cu urmărirea traseului vizitelor, informații detaliate și abateri.

  • Timp &; Urmărirea kilometrajului: Urmăriți distanța parcursă și timpul petrecut pentru a vizita opririle finalizate pe baza verificărilor efectuate.

Urmărire

Raporturi și tablouri de bord

Obțineți o vedere clară a performanțelor echipei dvs. de teren cu ajutorul unor indicatori precum starea traseului, vizitele finalizate, distanța parcursă, durata, abaterile și multe altele.

RouteIQ on the Road

Având o soluție robustă de cartografiere mobilă este crucială pentru a crește productivitatea echipei dvs. de teren. Iată câteva dintre caracteristicile specifice RouteIQ mobile disponibile în iOS și Android:

  • Navigație: Navigați către opriri cu aplicațiile dvs. preferate de navigare, cum ar fi Google Maps, Waze sau Apple Maps.

  • Check-in, Check-out, & Dovada livrării: Înregistrați-vă opririle, informații despre sosire și plecare (ore de check-in/out, date, abateri) și capturați dovada de livrare.

  • Restricted Check-in/out: Permiteți agenților dvs. de pe teren să se înregistreze doar dacă se află la locația întâlnirii.
  • Înregistrare/ieșire automatizată: RouteIQ vă notifică sau face check-in și check-out automat atunci când ajungeți și plecați de la locația unui prospect.

RouteIQ mobile features

RouteIQ este gata să vă rezolve provocările din teren. Începeți cu versiunea de încercare gratuită de 14 zile și vedeți cum poate fi implementat RouteIQ pentru echipa dvs. de teren.