Prezentarea Zoho Service Plus : O platformă unificată pentru serviciul clienți - Acces timpuriu pentru parteneri

Prezentarea Zoho Service Plus : O platformă unificată pentru serviciul clienți - Acces timpuriu pentru parteneri

Suntem încântați să anunțăm accesul anticipat la Zoho Service Plus, o platformă unificată care reunește toate aplicațiile noastre de servicii pentru clienți într-o singură platformă. Programul de acces timpuriu este exclusiv pentru parteneri. Cu Service Plus, gestionați toate aspectele interacțiunilor cu clienții dintr-o singură locație, facilitând mai mult ca niciodată furnizarea de servicii excepționale pentru clienți. Cu puterea suportului, a managementului de proiect, a automatizării inteligente și a percepțiilor bazate pe inteligență artificială, companiile pot optimiza alocarea resurselor, pot prezice nevoile de service și pot aborda proactiv problemele potențiale, totul dintr-o locație centrală. Fie că este vorba de gestionarea întrebărilor clienților, de orchestrarea sarcinilor de service pe teren, de gestionarea stocurilor sau de optimizarea fluxurilor de lucru, Zoho Service Plus oferă instrumente și caracteristici adaptate la diversele nevoi de service pentru clienți.

De ce avem nevoie de o platformă unificată pentru operațiunile de service?

În peisajul serviciilor pentru clienți, este întotdeauna nevoie de diferite seturi de experiențe și instrumente pentru a răspunde așteptărilor cliențilorÎn centrul inițiativei noastre se află recunoașterea acestui aspect important, ceea ce ne-a determinat să introducem Service Plus. Scopul nostru este de a combina natura fragmentată a experiențelor de servicii pentru clienți, unificându-le sub o platformă unică și cuprinzătoare. Service Plus apare ca o soluție, care aliniază perfect nevoile clienților și echipele de livrare pentru a stabili un nou punct de referință în ceea ce privește excelența serviciilor. Misiunea noastră cu Service Plus nu este doar de a unifica experiențele, ci și de a redefini tendințele în materie de servicii pentru clienți, permițând companiilor să ofere servicii excepționale, coezive și ridicate, care să depășească așteptările.

image (8).png

Aplicații incluse în Zoho Service Plus
  • DeskIntegrat perfect în Service Plus și cu setul său robust de instrumente și capacități, Desk simplifică operațiunile de servicii pentru clienți, permițând agenților să abordeze complexitatea, acordând în același timp prioritate productivității. Sistemul de ticketing al biroului de asistență centralizează solicitările primite, pentru o urmărire raționalizată și o rezolvare rapidă a problemelor.

  • SalesIQ: Cu ajutorul roboților de chat inteligenți, SalesIQ din Zoho Service Plus permite întreprinderilor să creeze conexiuni mai profunde cu clienții, gestionând în același timp clienții potențiali și eficientizând comunicarea. Robotul de chat cu inteligență artificială permite o reacție instantanee, asigurând asistență non-stop prin adresarea întrebărilor comune și frecvente.

  • Assist: Oferind o soluție de asistență de la distanță sigură și intuitivă, Assist din Zoho Service Plus permite echipelor de service să acceseze și să rezolve în siguranță și depanarea dispozitivelor clienților, fie că este vorba de PC-uri, laptopuri, dispozitive mobile sau servere, de oriunde. Cu funcții precum partajarea ecranului, transferul de fișiere și accesul nesupravegheat, Assist asigură un răspuns rapid la problemele clienților, reducând la minimum timpul de nefuncționare.

  • Lens: Profitând de asistența de la distanță cu ajutorul realității augmentate, Lens din Zoho Service Plus permite echipelor de service să depășească barierele geografice și să inspecteze de la distanță problemele echipamentelor, de la utilaje la servere, cu o precizie de neegalat. Cu o transmisie în direct a camerei de pe telefonul unui utilizator aflat într-o locație la distanță, Lens oferă diagnostice vizuale în timp real, permițând evaluarea imediată a problemelor fără a fi necesară prezența fizică.

  • Sondaj :Integrat în Service Plus, Zoho Survey este instrumentul pentru a înțelege perspectivele și satisfacția clienților. Adunați feedback valoros, înțelegeți preferințele clienților și măsurați nivelul de satisfacție al acestora. Creați sondaje personalizate pentru a colecta feedback după interacțiunile de service sau pentru a evalua sentimentul general al clienților, pentru a evidenția domeniile de îmbunătățire și pentru a identifica punctele forte ale ofertelor dvs.

  • Analiză: Cu instrumentele sale puternice de BI și raportare, Analiză din Zoho Service permite echipelor de servicii pentru clienți să deblocheze informații neprețuite din datele lor operaționale, aruncând lumină asupra performanței serviciilor și a modelelor de comportament ale clienților. Cu ajutorul tablourilor de bord personalizabile, al analizelor predictive și al vizualizărilor intuitive, Analiză permite identificarea proactivă a tendințelor în materie de servicii, ajutând întreprinderile să anticipeze nevoile clienților și să rezolve problemele în mod preventiv.

  • Proiecte: Proiectele din Zoho Service Plus permit echipelor de servicii pentru clienți să își eficientizeze fluxurile de lucru, să îmbunătățească colaborarea și să asigure furnizarea la timp a serviciilor de care au nevoie clienții. De la organizarea și urmărirea sarcinilor legate de servicii până la facilitarea unei comunicări eficiente între echipe, Projects le permite agenților de service, tehnicienilor și managerilor să își coordoneze eforturile.

Administrare unificată

Zoho Service Plus vă permite, de asemenea, să vă centralizați instrumentele de service și echipele care le utilizează. Acesta oferă un panou de administrare unificat pentru a supraveghea rolurile și permisiunile membrilor echipei. Accesați un panou de configurare centralizat pentru a configura toate instrumentele cu care se confruntă clienții, fără a fi nevoie să gestionați individual configurarea fiecărui instrument.

Unified-administration-1.png

Unified-administration-2.png

Foaie de parcurs

Înțelegând rolul Field Service Management în operațiunile de servicii pentru clienți, Zoho FSva fi, de asemenea, o parte din Service Plus în actualizările noastre viitoareFSM în Zoho Service Plus va ajuta la gestionarea sarcinilor pe teren, la optimizarea programării și la asigurarea unei livrări prompte a serviciilor.