Noutăți lansate pe 16 august 2023

Noutăți lansate pe 16 august 2023

Analize avansate pentru Klaviyo



Advanced Analytics pentru Klaviyo permite agenților de marketing să evalueze performanța campaniei, ajută la rafinarea strategiilor pentru a îmbunătăți implicarea publicului și să personalizeze campaniile de e-mail pe baza datelor demografice pentru a obține un ROI mai mare. Acest conector vine cu un set unic de rapoarte și tablouri de bord selectate manual pentru a vă ajuta să începeți analiza.

Valoarea previzionată în widgeturile KPI


Cu cea mai recentă îmbunătățire a funcției de tablou de bord, puteți crea widgeturi cu valoarea prognozată atunci când datele sunt grupate prin funcția Data. Puteți alege să faceți previziuni pentru perioada curentă sau pentru perioada următoare, utilizând opțiunile Ultimele și Următoarele.

Vizualizare geografică - Harta statică a statului


Aveți acum opțiunea de a genera o hartă geo axată pe un anumit stat al unei țări atunci când datele dvs. includ informații legate de un anumit stat.

Zia Insights - Filtre de legendă


Zia Insights oferă acum informații dinamice în funcție de filtrul de legendă selectat, disponibil în raport.

Afișarea valorilor lipsă în diagrame


Opțiunea Show Missing Values (Afișare valori lipsă) este acum activată pentru hărțile termice. Activarea acestei opțiuni atribuie o culoare valorii lipsă și creează o vizualizare completă, fără spații albe sau goale în raport.

Îmbunătățirea promptului ChatGPT

Am îmbunătățit tehnicile noastre de inginerie a prompturilor pentru a obține răspunsuri mai relevante.

Comentariile în Zoho Analytics - Aplicația Tablouri de bord




Aplicația Zoho Analytics - Tablouri de bord suportă acum comentariile. Acum puteți colabora cu echipa dvs. și puteți lua decizii din mers. Vine cu o varietate de opțiuni interactive, cum ar fi etichetarea altor utilizatori pentru a atrage atenția, aprecierea mesajelor, atașarea de fișiere și multe altele.