Notebook pentru Zoho CRM

Notebook pentru Zoho CRM

Suntem bucuroși să vă prezentăm Notebook pentru Zoho CRM. Cu remarcabilul Zoho CRM și minunatul Zoho Notebook, acum puteți experimenta funcții bogate, inclusiv diverse formate de note, posibilitatea de a colabora cu alți utilizatori și o vizualizare organizată pentru gestionarea notelor dvs. folosind CRM Board.

Vedeți mai jos o descriere a caracteristicilor care vor fi disponibile pentru experiența dvs.

Doar un clic pentru a-ți scrie notele

Când sunteți ocupat cu o înregistrare CRM, cum ar fi clienți potențiali sau contacte și doriți să scrieți o notă rapidă, sunteți la doar un clic distanță pentru a nota orice lucru important. În colțul din dreapta sus, puteți vedea un buton „Scrieți notă”, prin care puteți deschide editorul de note și puteți adăuga note, și nu se oprește aici; în schimb, puteți adăuga fotografii, înregistra audio, puteți să atașați fișiere și să adăugați elemente făcând clic pe butonul săgeată derulant de lângă acesta.

ezgif.com-crop.gif

Note legate de listări asociate

În timp ce sunteți în mișcare, puteți scrie note, iar mai târziu, când doriți să vedeți toate notele conectate la o înregistrare CRM, puteți face acest lucru vizitând lista aferentă „Zoho Notebook” cu înregistrarea CRM pe care trebuie să o vedeți. Acolo puteți accesa toate notele dvs., le puteți căuta și chiar importa notele dvs. în CRM. Pentru a vedea intervalele de timp ale notelor pe care le-ați creat, trebuie doar să comutați la vizualizarea cronologiei. Toate notele pe care le-ați creat sunt vizibile pentru membrii dvs. în mod implicit, dar le puteți face private cu un clic. Puteți să le partajați în mod privat, să le trimiteți prin e-mail, să vizualizați istoricul activității și, de asemenea, să setați mementouri.

ezgif.com-crop-2.gif

Vizualizați toate notele pe un ecran complet dedicat

Pentru ușurința și fluxul dvs., am creat o filă web pe ecran complet unde puteți accesa toate notele.

  • Vizualizați notele create în și în afara CRM.
  • Creați note direct în fila web și asociați-le cu câte înregistrări doriți.
  • Obțineți o experiență de vizualizare a notelor: puteți vedea toate înregistrările asociate cu o anumită notă făcând clic pe ea și navigând direct la ele în fila înregistrări.

Placa CRM extraordinară

Puteți vedea notele clasificate pe module CRM și, în curând, veți putea filtra notele din lista Noteboard după atribute CRM avansate.

ezgif.com-crop-3.gif

Activitățile la notă

Descoperiți cine a interacționat cu notele dvs. și descărcați un raport detaliat ca fișier CSV, o funcție disponibilă doar proprietarului și administratorului organizației.

Copiați notele CRM în Notebook

Utilizatorii pot începe prin copierea notelor CRM în Zoho Notebook.

Multumesc pentru lectură, sperăm că vă este de folos. Puteți să instalați extensia Notebook pentru Zoho CRM făcând clic aici

Doriți să aflați despre următoarele integrări care urmează? Iată-le:

  • Zoho Sprints

  • Zoho Finance Suite

Vrei să știi cum funcționează Notebook-ul cu celelalte aplicații Zoho? Iată o listă a aplicațiilor cu care Notebook funcționează deja:

  1. Creează și accesează-ți notele direct din căsuța de e-mail folosind - Zoho Notebook for Zoho Mail
  2. Acum, partajați direct notele dvs. preferate în Notebook. (Zoho Notebook pentru Cliq poate fi accesat în două moduri; unul este disponibil implicit, iar celălalt poate fi instalat prin acest link - Zoho Notebook pentru Zoho Cliq
  3. Luați notițe în timp ce sunteți în întâlnire fără a schimba filele, aveți această integrare în mod implicit.
  4. Consultați notele dvs. sau creați note noi relevante pentru sarcinile dvs. folosind - Zoho Notebook for Zoho Projects
  5. Luați note contextuale din postările dvs. de conectare și, de asemenea, distribuiți notele ca postare de conectare - Zoho Notebook pentru Zoho Connect