Modulul Activități va fi modificat

Modulul Activități va fi modificat

Suntem bucuroși să ne întâlnim din nou cu dumneavoastră. Modulul Activități împărțit în modulele Apeluri, Întâlniri și Sarcini a fost lansat pentru toți clienții până în ianuarie 2022. Clienții care s-au abonat la Zoho CRM înainte de această lansare vor avea modulul Activități împreună cu modulele Apeluri, Întâlniri și Sarcini. Acum, vom modifica modulul Activități până la 1 noiembrie 2023. Am dori să reiterăm multitudinea de beneficii ale utilizării modulelor Tasks, Meetings și Calls în mod individual față de modulul Activities.

Configurația anterioară a reprezentat un obstacol în materializarea câtorva îmbunătățiri planificate pentru modulele Apeluri, Întâlniri și Sarcini. Prin faptul că le avem ca module individuale, vom putea să rezolvăm aceste dificultăți tehnice și să lansăm îmbunătățirile cât mai curând.

De ce această separare?
Apelurile, reuniunile și sarcinile au propriile funcții unice și nu au niciun câmp comun între ele. Atunci când aplicați o operațiune de filtrare sau adăugați coloane în vizualizarea listei, nu există câmpuri comune între sarcini, întâlniri și apeluri, astfel încât operațiunile sunt efectuate de sine stătător. De exemplu, atunci când aplicați un filtru cu câmpuri pentru sarcini, va fi afișată doar sarcina - nu și întâlnirile sau apelurile. Așadar, având sarcini, întâlniri și apeluri fără legătură între ele în modulul Activities (Activități), nu are nicio operațiune semnificativă. Marea varietate de câmpuri și funcții unice între ele face ca modulul Activități să fie ineficient pentru utilizarea practică și, de asemenea, să fie complex în acordarea de noi îmbunătățiri.

Din cauza caracterului unic al sarcinilor, al reuniunilor și al apelurilor, nu putem să le operăm în același modul. Dar, Zoho CRM înțelege că există locuri în care este necesar să le afișăm pe toate împreună, cum ar fi activitățile deschise, listele aferente activităților închise și Calendarul. Așadar, în Zoho CRM, puteți vedea în continuare apelurile, întâlnirile și sarcinile dintr-un singur loc, ori de câte ori este necesar. În general, am dori să repetăm că necesitatea de a le vedea împreună ca modul nu este necesară, deoarece nu există un caz real de utilizare.

Care sunt beneficiile?
Includerea modulului de apeluri, întâlniri și sarcini are următoarele beneficii:
  1. Utilizatorii pot efectua acțiuni în masă pentru modulele apeluri, întâlniri și sarcini, în mod individual.
  2. Administratorii pot configura setări separate de partajare a datelor pentru fiecare modul.
  3. Permisiuni de profil - Poate oferi permisiuni individuale pentru fiecare dintre module.

Când va avea loc modificarea?
Modificarea modulului Activități va avea loc până la 1 noiembrie 2023. Sperăm că aveți suficient timp pentru a vă muta operațiunile și configurațiile din modulul Activități în noile module. Zoho CRM va afișa un banner pentru a vă reaminti despre modificarea modulului Activități până la această acțiune. Acest banner va fi afișat până la modificare. Alături de acest banner, intenționăm să afișăm un mesaj de alertă pentru toate componentele legate de modulul Activități care urmează să fie modificate. Acest mesaj de alertă are scopul de a facilita identificarea simplă a componentelor afectate de modificare.

Banner de modificare a activităților
Bannerul va afișa lista modulelor care vor fi afectate de modificarea modulului Activities, care sunt următoarele:
  1. Rapoarte
  2. Tablouri de bord
  3. Componente ale paginii de pornire
  4. Componente de motivare
Făcând clic pe aceste module cu hyperlink vă va redirecționa către modulele corespunzătoare, unde puteți transfera manual conținutul în modulele Sarcini, Întâlniri sau Apeluri, în mod corespunzător.



Alertă de modificare a activităților
În afară de banner, va fi afișată și o mică alertă pop-up pentru toate componentele asociate cu modulul Activities (Activități).



Lucruri pe care trebuie să le faceți înainte de modificare
După ce modulul Activități va fi complet modificat, componentele asociate cu modulul Activități vor fi, de asemenea, modificate, așa că este important să efectuați schimbările necesare prezentate mai jos.

Mutarea operațiunilor dvs.
Odată cu apropiata modificare a activităților și a componentelor asociate acestora, va fi necesar ca utilizatorii finali să recreeze aceste componente în cadrul modulelor Apeluri, Întâlniri și Sarcini. Următoarele componente asociate în prezent cu modulul Activities (Activități) vor trebui să fie recreate:
  1. Rapoarte asociate cu modulul Activități
  2. Tablouri de bord asociate cu modulul Activities
  3. Componenta de pagină principală asociată modulului Activities
  4. Componente de motivare asociate cu modulul Activități
Vă rugăm să rețineți că procesul de migrare va necesita recrearea manuală a fiecărei vizualizări, deoarece nu ne este posibil să automatizăm migrarea.

    • Related Articles

    • Introducerea câmpului Înregistrare Voce în modulul de apeluri

      Bună, Suntem aici cu o actualizare minoră, dar utilă cu privire la modulul de apeluri. După cum probabil știți, modulul Apeluri din Zoho CRM vă permite să gestionați toate tipurile de apeluri din organizația dvs. - de ieșire, de intrare și apeluri ...
    • Subformularele pot fi acum marcate ca fiind obligatorii

      Bună ziua, Suntem aici cu un heads-up despre o îmbunătățire importantă pentru Subforms. Să-i dăm drumul! Includerea unui subformular la un layout de înregistrare este o modalitate excelentă de a stoca informații suplimentare despre înregistrare. Fie ...
    • Vă prezentăm etichetele colorate din Zoho Recruit

      Atenție utilizatorilor Zoho Recruit! Suntem încântați să anunțăm lansarea etichetelor colorate Zoho Recruit. Acum, puteți identifica și organiza cu ușurință informațiile de angajare cu etichete personalizabile într-o varietate de culori. Etichetele ...
    • Nou în WorkDrive: Vă prezentăm WorkDrive Snap

      Luați în considerare acest lucru: echipa dvs. lucrează din mai multe locații, iar instruirea angajaților este o parte integrantă a etosului companiei dvs. Cu toate acestea, integrarea fiecărui membru nou poate pune o presiune asupra resurselor ...
    • Vă prezentăm noua configurație de e-mail din Zoho CRM

      Suntem încântați să anunțăm lansarea noii configurații de e-mail a Zoho CRM, care include o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri interesante care vor transforma modul în care vă gestionați e-mailul. Așadar, să aruncăm o privire rapidă asupra ...