Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

Cum avansăm în an, suntem nerăbdători să vă prezentăm actualizările de caracteristici din acest trimestru, în care vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul de mesagerie instantanee. Sper ca aceste informații să vă fie utile în timp ce continuați să folosiți modulul nostru de mesagerie instantanee pentru a vă îmbunătăți nevoile de comunicare în afaceri. Așa că, fără alte introduceri, să vedem despre ce este vorba!

Modificări în stabilirea prețurilor pe baza conversațiilor WhatsApp 



Cei care utilizează deja platforma WhatsApp Business vor fi taxați pentru fiecare conversație de 24 de ore. Se vor aplica taxe separate pentru diferite categorii de conversație. Începând cu 1 iunie, tarifele pentru conversațiile inițiate de întreprinderi se vor baza pe următoarele categorii de șabloane: Utilități, Autentificare, Marketing și Servicii. De acum înainte, conversațiile inițiate de utilizatori vor fi denumite conversații de serviciu. Întreprinderile vor putea utiliza în continuare platforma WhatsApp Business cu doar 1.000 de conversații gratuite inițiate de utilizatori în fiecare lună. Conversațiile inițiate de întreprinderi nu vor mai fi incluse ca fiind conversații gratuite. Pentru mai multe detalii despre schimbările din noul model de tarifare bazat pe conversații WhatsApp, consultați acest help doc.

Conversații mixte


Pentru a promova o camaraderie armonioasă între Oameni și Roboți

Bot-urile pot economisi timp pentru agenți, răspunzând rapid la întrebări comune și pentru colectarea de detalii primare, ajutându-i pe agenți să se concentreze pe probleme mai complexe. Roboții pot transfera conversația către un agent atunci când întrebările simple devin mai complicate sau când clientul solicită o interacțiune live. De asemenea, roboții vor fi suficient de inteligenți pentru a înțelege contextul conversației'iei și vor ști când să sugereze clienților să discute cu un om. Agenții pot delega majoritatea sarcinilor manuale și tranzacționale către roboți, controlând în același timp experiența generală a serviciilor pentru clienți. După cum spun experții, o experiență conversațională fluentă pentru clienți necesită ca agenții umani și bot să lucreze în armonie pentru a rezolva instantaneu diversele preocupări ale clienților. Faceți clic pe Citește mai mult. Pentru a obține acces anticipat la această funcție, click aici.

Actualizarea categoriei de șabloane WhatsApp   

Categorii de conversații de afaceri acceptate   

Principal, WhatsApp oferea 14 categorii de șabloane. Dar, odată cu cea mai recentă actualizare Meta, cele 14 categorii existente vor fi condensate în următoarele trei:


Există trei categorii de conversații inițiate de întreprinderi (toate acestea necesită acordul clientului):

 

  • Utilități: Pentru a trimite clienților actualizări tranzacționale, notificări privind starea comenzilor și alerte critice.
  • Autentificare: Pentru a trimite parole/coduri unice care permit clienților să își acceseze conturile în siguranță.
  • Marketing: Pentru a trimite oferte promoționale și anunțuri de produse pentru a crește gradul de conștientizare a clienților.

Închideți automat conversațiile abandonate

Compania poate ajuta agenții să își gestioneze eficient lista de conexiuni funcționale prin configurarea conversațiilor pentru a se închide automat după ce rămân inactive pentru o perioadă de timp preconfigurată. Această caracteristică se aplică pentru conversațiile abandonate pentru a crește eficiența echipei dvs. Pentru a obține acces anticipat la această caracteristică, click aici.


De ce să optezi pentru funcția de închidere automată?  

Această funcție va permite echipelor de asistență să își organizeze mai bine conversațiile cu clienții, astfel încât să se poată concentra pe conversațiile care necesită toată atenția lor. De asemenea, puteți seta acest cronometru de închidere automată pentru a închide conversațiile în care clienții/agenții nu mai răspund.
 
De exemplu, atunci când un client nu a răspuns: Acest declanșator gestionează automat conversațiile în care clientul nu a răspuns pentru o perioadă selectată.

Meta impune butoane OTP pentru șabloanele de autentificare

Începând cu 29 mai 2023, toate mesajele Authentication Template nou create trebuie să includă un buton pentru o parolă unică (OTP).

 Nota: Această funcționalitate va intra în vigoare pentru utilizatorii cu sediul în India (IN DC) în cursul acestui an. 

Să presupunem că afacerea dumneavoastră oferă utilizatorilor opțiunea de a primi parole unice sau coduri de verificare prin WhatsApp Business. Apoi, începând cu 29 mai 2023, trebuie să utilizați un șablon de autentificare cu un buton de parolă unică pentru a furniza parola sau codul.


Autentificare șabloane permit întreprinderilor să autentifice utilizatorii cu coduri de acces unic (de obicei, coduri alfanumerice de 4-8 cifre), de obicei în etape importante ale procesului de conectare (cum ar fi recuperarea contului).



Butoni   

Tabloanele de autentificare trebuie să includă fie un cod de copiere, fie un buton de autocompletare cu o singură apăsare. 

Comportamentul butonului:  

  • copy code butonul copiază parola unică sau codul în clipboard-ul utilizatorului. Utilizatorul trebuie să treacă manual la aplicația dvs. și să lipească parola sau codul în interfața acesteia.
  • un buton autofill cu o singură atingere încarcă automat și transmite parola unică sau codul către interfața aplicației.

IM este acum disponibil în Japonia

Canalele de mesagerie instantanee sunt acum disponibile în JP DC. 

Integrări de canale acceptate:

Sunt acceptate canalele de mesagerie disponibile în prezent

  • WhatsApp
  • Telegram
  • LINE
  • WeChat

 

Vă rugăm să împărtășiți sugestiile și feedback-ul dvs. valoros în secțiunea de comentarii. 


Atenție la acest spațiu pentru viitoarele actualizări ale funcțiilor.


    • Related Articles

    • Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

      Salutare parteneri, Pe măsură ce avansăm în anul 2023, suntem nerăbdători să vă aducem actualizările produselor din această lună, unde vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul Mesagerie instant. Sper că aceste informații sunt ...
    • Zoho Backstage: Iunie 2024 Actualizări interesante și funcții noi

      Zoho a introdus Zoho Backstage are o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri interesante, alături de abordarea diferitelor erori pentru a asigura o experiență mai ușoară. Suntem încântați să împărtășim aceste îmbunătățiri cu dvs. Iată ce este nou ...
    • ASAP SDK al Zoho Desk | Actualizări de caracteristici | Iunie '23

      Suntem încântați să anunțăm noi caracteristici și îmbunătățiri ale ASAP SDK. Pentru a răspunde mai bine nevoilor dvs., am actualizat produsul nostru cu gândul la comoditate. Să explorăm noile caracteristici și îmbunătățiri pe care le-am pregătit ...
    • Actualizarea mesageriei instantanee a Zoho Desk | Noua integrare | Nov '23

      Adăugăm mai multe modalități de a rămâne în legătură cu clienții dumneavoastră! Bună, parteneri, Am lucrat la multe îmbunătățiri în ultimele câteva luni și suntem încântați să anunțăm o integrare foarte așteptată cu Facebook Messenger! Haideți să ...
    • Ce este nou în Zoho Books - iunie 2023

      Aducem în mod constant noi actualizări și îmbunătățiri pentru Zoho Books. În această lună, am revenit cu încă un set de îmbunătățiri. Haideți să aruncăm o privire rapidă la noutățile din luna iunie în Zoho Books: Stripe Financial Connections Stripe a ...