Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

Salutare parteneri,

Pe măsură ce avansăm în anul 2023, suntem nerăbdători să vă aducem actualizările produselor din această lună, unde vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul Mesagerie instant. Sper că aceste informații sunt folositoare pe măsură ce continuați să utilizați modulul nostru IM pentru a vă îmbunătăți nevoile de comunicare în afaceri. Așa că, haideți să vedem despre ce este vorba!

Modificări ale modelului de prețuri bazat pe conversații WhatsApp

Companiile care folosesc deja platforma WhatsApp Business vor fi taxate pentru o conversație de 24 de ore. Pentru diferitele categorii de conversații se vor aplica taxe separate . Începând cu 1 iunie , taxele pentru conversații inițiate de afaceri se vor baza pe următoarele categorii de șabloane: Utilitate, Autentificare, Marketing și Servicii. De acum înainte, conversațiile inițiate de utilizator vor fi denumite conversații de serviciu. Companiile vor putea continua să folosească WhatsApp Business Platform cu doar 1.000 de conversații gratuite inițiate de utilizator în fiecare lună. Conversațiile inițiate de afaceri nu vor mai fi incluse ca conversații de nivel gratuit. Pentru mai multe detalii despre modificările noului model de prețuri bazat pe conversații WhatsApp, consultați acest document de ajutor .

Actualizare categorie de șabloane WhatsApp

Categoriile de conversații de afaceri acceptate

Anterior, WhatsApp oferea 14 categorii de șabloane. Dar odată cu cea mai recentă actualizare Meta, cele 14 categorii existente vor fi condensate în următoarele trei:

Există trei categorii de conversații inițiate de afaceri (toate necesită înscrierea clientului):

  • Utilitate: Pentru a trimite actualizări tranzacționale, notificări privind starea comenzii și alerte critice către clienți.

  • Autentificare: pentru a trimite parole/coduri unice care le permit clienților să-și acceseze conturile în siguranță.

  • Marketing: Pentru a trimite oferte promoționale și anunțuri despre produse pentru a crește gradul de conștientizare a clienților.

Conversații amestecate

Pentru a stimula o camaraderie armonioasă între oameni și roboți

Boții pot economisi timp agenților, răspunzând rapid la întrebările obișnuite și pentru colectarea detaliilor primare, ajutându-i pe agenți să se concentreze pe probleme mai complexe. Boții pot transfera conversația unui agent atunci când întrebările simple devin mai complicate sau clientul solicită o interacțiune live. Boții vor fi, de asemenea, suficient de inteligenți pentru a înțelege contextul conversației și pentru a ști când să sugereze clienților să discute cu un om. Agenții pot delega majoritatea sarcinilor manuale și tranzacționale către roboți, controlând în același timp experiența generală a serviciilor pentru clienți. După cum spun experții, o experiență de conversație fluidă pentru clienți necesită agenți umani și bot să lucreze în armonie pentru a rezolva instantaneu diferitele preocupări ale clienților. Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre conversațiile combinate.

Închide automat conversațiile abandonate

Companiile pot ajuta agenții să-și gestioneze în mod eficient lista de conexiuni funcționale configurând conversațiile să se închidă automat după ce au fost inactivi pentru o perioadă de timp preconfigurată. Această funcție este aplicată pentru chat-urile abandonate pentru a crește eficiența echipei tale. Pentru a obține acces anticipat la această funcție, vă rugăm să vă contactați persoana de contact PFC Group sau faceți clic aici și completați formularul atașat.

De ce să optați pentru funcția "Închidere automată"?

Această caracteristică va permite echipelor de asistență să își organizeze mai bine conversațiile cu clienții, astfel încât să se poată concentra asupra conversațiilor care necesită atenția lor totală. De asemenea, puteți seta acest temporizator de închidere automată pentru a închide conversațiile în care clienții/agenții nu mai răspund.

De exemplu, când un client nu a răspuns: acest declanșator gestionează automat conversațiile în care clientul nu a răspuns pentru o perioadă selectată.


    • Related Articles

    • Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

      Cum avansăm în an, suntem nerăbdători să vă prezentăm actualizările de caracteristici din acest trimestru, în care vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul de mesagerie instantanee. Sper ca aceste informații să vă fie utile în timp ce ...
    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...
    • Zoho Desk - Redefiniți experiențele clienților cu Blended Conversations

      Caracteristica "Blended Conversations" de la Zoho Desk este aici! Blended Conversation este o fructificare a cadrului de mesagerie instantanee și a generatorului de bot de conversații ghidate, o platformă low-code de autoservire pentru clienți. ...
    • Actualizarea mesageriei instantanee a Zoho Desk | Noua integrare | Nov '23

      Adăugăm mai multe modalități de a rămâne în legătură cu clienții dumneavoastră! Bună, parteneri, Am lucrat la multe îmbunătățiri în ultimele câteva luni și suntem încântați să anunțăm o integrare foarte așteptată cu Facebook Messenger! Haideți să ...
    • Zoho Expense: Actualizări de produse ianuarie - martie 2023

      Ne bucurăm să vă vedem în prima postare trimestrială despre noutățile din 2023. În ultimele trei luni, am dezvoltat funcții interesante și am adus îmbunătățiri pentru a vă ajuta să îndepliniți fără probleme funcțiile în Zoho Expense. Aeroportul de ...