Luna care a fost la Zoho Workplace | mai 2023

Luna care a fost la Zoho Workplace | mai 2023

Sperăm că sunteți bine! Luna mai a fost cu adevărat interesantă și am reușit să vă aducem câteva îmbunătățiri și caracteristici noi în toate produsele noastre din Zoho Workplace.

Să aruncăm o privire la ele!

Zoho Mail

Asistentul de e-mail pentru a vă salva

Nu v-ar entuziasma dacă v-am spune că acum puteți convoca un asistent virtual în Zoho Mail cu doar două apăsări de taste? Da, ați auzit bine. Asistentul Mail din căsuța dvs. poștală vă va ajuta să localizați o setare, să faceți check-in sau check-in sau check-out, sau să schimbați tema, etc., în funcție de comenzile dvs.

Delegare în căsuța poștală pentru o mai bună comunicare

Dacă ezitați să împărtășiți acreditările contului dvs. de e-mail cu asistentul/colegul dvs., dar doriți totuși ca e-mailurile dvs. să fie citite și să vi se răspundă în numele dvs., noi v-am acoperit. Acum puteți delega căsuța dvs. poștală oricui din organizația dvs. și le puteți acorda acces pentru a vizualiza și a răspunde la e-mailuri folosind adresa dvs. de e-mail sau în numele dvs.

Zia AI pentru a vă facilita experiența cu e-mailurile

Cine a spus că blocajul scriitorului apare doar atunci când încearcă să elaboreze un articol sau un blog? Uneori, poate fi o provocare să compui un e-mail prin care să ceri o ofertă de preț sau un e-mail de apreciere. Empatizarea cu tine ne-a făcut să integrăm Zia AI cu Zoho Mail pentru a te ajuta la scrierea unui e-mail, la sugerarea automată a conținutului pe măsură ce scrii și la rezumarea unui e-mail.

Extensie Zoho Mail în Writer

Procesul obositor de a scrie un document Word, de a-l stoca în memoria locală, apoi de a-l atașa la un e-mail pentru a partaja documentul a luat sfârșit. Prin utilizarea extensiei Zoho Mail în Zoho Writer, puteți acum să redactați un document în Writer și să trimiteți un e-mail cu documentul atașat direct din interfața Writer.

Întocmește rapoarte de activitate

Un nou raport: File activity a fost adăugat la WorkDrive reprezintă în cadrul secțiunii Aplicații de colaborare. Administratorul poate vizualiza activitățile WorkDrive (Creare, Încărcare, Editare sau Descărcare) efectuate de utilizatorii din organizație, precum și ora și adresa IP de la care sunt efectuate activitățile, utilizând acest raport.

Raporturi de delegare

Rapoartele de Delegare din secțiunea Căsuță poștală, enumeră starea de delegare a căsuței poștale a tuturor utilizatorilor din organizația dumneavoastră.

Zoho Calendar

Întâlniri rapide - pentru cei care jonglează cu un flux nesfârșit de întâlniri fără pauză!

Întâlnirile rapide vă ajută să scurtați durata întâlnirii prin modificarea duratei implicite a evenimentului. Vă ajută să adăugați o pauză scurtă între ședințele succesive, oferindu-vă timp pentru a lua o pauză rapidă sau pentru a vă pregăti pentru următoarea ședință.

Zoho Cliq

Conversia apelurilor din bara de chat

Bara de chat din Zoho Cliq a fost îmbunătățită cu o funcție valoroasă care permite convertirea apelurilor unu la unu la care participă, din bara de chat în apeluri de grup, totul fără a părăsi interfața barei de chat.

Extensiunea ChatGPT v2

După ce am făcut câteva îmbunătățiri semnificative (axate în principal pe securitate și controale de administrare) la extensia ChatGPT, am lansat versiunea 2. Câteva dintre actualizări includ:
  • Teren de joacă ChatGPT: Acum puteți regla fin experiența de chat prin ajustarea variabilelor precum modelul AI, aleatoritatea, lungimea maximă etc.
  • ChatGPT Widget: Cu noul widget pentru ChatGPT, obțineți posibilitatea de a configura extensia și de a face modificări la modul de autentificare și de a actualiza token-ul.
  • Administratorii pot acum să atribuie și să distribuie token-urile achiziționate de organizație unor utilizatori sau grupuri specifice.
  • Securitate mai bună a datelor:  Toate datele trimise prin intermediul API-urilor noastre nu vor fi folosite pentru a antrena sau îmbunătăți modelele OpenAI's.
  • ChatGPT ia acum în considerare contextul prin transmiterea ultimelor 5 mesaje către robot pentru a oferi răspunsuri mai relevante și mai contextuale.

Nou format de dată și oră

Acum puteți alege ce zi a săptămânii este afișată la începutul vizualizării calendarului, astfel încât să puteți prioritiza ziua care este cea mai relevantă pentru structura săptămânii dvs. de lucru. În plus, am introdus posibilitatea de a schimba formatul orei în calendarul dvs. între formatul de 12 ore sau cel de 24 de ore.

Zoho Writer

Accelerați formatarea documentelor

Asigurați fără efort formate și stiluri coerente în toate documentele organizației dvs. cu cele mai recente îmbunătățiri ale Zoho Writer.

Zoho Connect

Acces la tabloul de bord pentru colaboratorii externi

Oamenii și utilizatorii externi din rețea pot accesa acum tabloul de bord.

Introducerea notelor vocale

Comunicați și colaborați fără efort cu membrii echipei dvs. lăsând note vocale în postări și comentarii.

Probați noile caracteristici și îmbunătățiri și anunțați-ne părerea dumneavoastră în secțiunea de comentarii.