Introducerea regulilor de validare în Zoho Recruit

Introducerea regulilor de validare în Zoho Recruit



Dragii noștri clienți,


Ne bucurăm să anunțăm introducerea Regulilor de validare în Zoho Recruit. Regulile de validare sunt o completare esențială a software-ului nostru pentru a vă ajuta să mențineți integritatea datelor și să vă asigurați că procesul de recrutare se desfășoară fără probleme.

Regulile de validare sunt criterii esențiale pe care le puteți configura pentru a vă asigura că anumite câmpuri din contul dumneavoastră Zoho Recruit conțin date valide. De exemplu, puteți configura o regulă de validare care impune ca numerele de telefon să fie într-un anumit format sau care împiedică anumite caractere să intre într-un câmp.

Prin utilizarea Regulilor de validare, vă puteți asigura că datele dvs. sunt consecvente și exacte și că vă folosiți timpul în mod eficient pentru a vă ocupa de informațiile incorecte sau de datele lipsă. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să evitați erorile și să reduceți riscul de a lua decizii de angajare proaste pe baza unor informații incomplete sau inexacte. Învățați mai multe aici.

 

Pentru a începe cu Reguli de validare în Zoho Recruit, accesați Settings > Customization > Modules > > "Validation Rules". De acolo, puteți crea reguli noi, le puteți edita pe cele existente și vă puteți gestiona Regulile de validare.

 

Sperăm că această nouă funcție vă este de ajutor în eforturile dvs. de recrutare. Dacă aveți întrebări sau feedback, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la support@zohorecruit.com.

 

Mulțumim că ați ales Zoho Recruit.

 

Toate cele bune,

Team Zoho Recruit