Introducerea codării în culori a valorilor din lista de selectare

Introducerea codării în culori a valorilor din lista de selectare

Dragii mei,

Salutări!!

Zoho CRM îmbunătățește experiența utilizatorului. Recent, am avut câteva îmbunătățiri estetice notabile în CRM, cum ar fi îmbunătățirea interfeței de utilizare a vizualizării Kanban, îmbunătățirea interfeței de utilizare a vizualizării New List, codarea în culori a etichetelor și codarea în culori a listelor de selecții în ședințe.

Se adaugă la listă și prevederea de a codifica prin culoare valorile listei de selectare în toate modulele.
Valorile colorate oferă distincție și atrag atenția asupra a ceea ce este mai important și trebuie prioritizat. De exemplu, puteți codifica prin culoare valorile unui câmp de tip listă de selectare și puteți include câmpul respectiv în vizualizarea modulului de oferte pentru a prioritiza și a urmări cu ușurință ofertele cu prioritate ridicată.

Să aflăm mai multe despre această actualizare !

Câmpurile din lista de selectare (de exemplu, Sursa plumbului, Tipul de cont, Industria, Starea plumbului, Stadiul etc.) sunt afișate în multe locuri în CRM. Poate fi un factor determinant într-un criteriu de automatizare (cum ar fi segmentarea pe baza sursei Lead) sau poate denota progresul (ca în stadiul afacerii, starea lead-ului) sau pur și simplu poate adăuga mai multe informații la înregistrare (cum ar fi Industria, tipul de cont).

Prin activarea codului de culori pentru aceste valori din lista de selectare, puteți aduce un impact mai mare și evidenția importanța lor în funcție de nevoile de afaceri.
Cum pot codifica în culori valorile din lista de selectare?
Administratorii pot activa opțiunea de a colora câmpurile picklist dintr-un modul din proprietățile câmpului. Vă rugăm să consultați documentul nostru help doc pentru a afla mai multe despre cum să adăugați/editați liste de selectare.

În cazul modulului Deals, Deal Stage este un câmp de tip picklist care poate fi codificat în culori din Stage-Probability Mapping setări. Vă rugăm să consultați help doc pentru mai multe detalii despre Stage-Probability Mapping.

Unde se vor reflecta culorile atribuite?
După ce culorilor li se atribuie valori diferite, aceasta va fi afișată în următoarele locuri:
Pagina cu detalii de înregistrare.

În timpul creării și editării înregistrărilor.

Etapele de vânzare în culori


În diagrame și tablouri de bord

List View, Canvas List View și Kanban view


P.S.: Funcția de codificare a culorilor este acceptată pentru toate modulele, cu excepția Tasks, Calls, Appointments, and Services. Codificarea culorilor pentru listele de selectare din Reporturi și Criterii, va fi furnizată în curând.

Acesta este tot despre caracteristica de codificare a culorilor pe valorile din lista de selectare. Pentru mai multe informații despre codarea culorilor, vă rugăm să consultați help doc.