Extensie Zoho FSM pentru Zoho CRM: Sinergitizați-vă echipele de vânzări și service

Extensie Zoho FSM pentru Zoho CRM: Sinergitizați-vă echipele de vânzări și service

Zoho FSM pentru Zoho CRM este o extensie care sporește utilitatea lui Zoho FSM și a lui Zoho CRM și permite echipelor de vânzări și de service să lucreze îndeaproape. Este o altă adăugare semnificativă la setul divers de caracteristici oferite de Zoho FSM. Citiți mai departe pentru a afla de ce extensia Zoho FSM pentru Zoho CRM este o necesitate pentru a crește colaborarea dintre echipele de vânzări și service și pentru a vă impulsiona afacerea.

Ce oferă?
  1. În cadrul Zoho CRM, accesați toate informațiile despre serviciile (CereriEstimări și Ordine de lucru) furnizate contactelor și conturilor.
  2. Creați cu ușurință Zoho FSM Assets pentru produsele Zoho CRM.
  3. Convertiți cu ușurință Afacerile și Comenzile de vânzare din Zoho CRM în SolicităriEstimări sau Comenzi de lucru din Zoho FSM.
  4. Creați Oferte și Comenzi de vânzare în Zoho CRM folosind datele Zoho FSM.
  5. Sincronizarea datelor între Zoho CRM și Zoho FSM activată prin intermediul integrării Zoho Books/Invoice.


În cadrul Zoho CRM accesați informații despre serviciile furnizate contactelor și conturilor în cadrul Zoho CRM

Din înregistrările Cont, și Contact din Zoho CRM, puteți crea Cereri, Estimări și Comenzi de lucru pentru Zoho FSM.



În cadrul fiecărei înregistrări de cont și de contact din Zoho CRM, puteți vizualiza toate solicitările, estimările, ordinele de lucru și programările pentru servicii asociate cu Zoho FSM.


Creați cu ușurință active Zoho FSM pentru produsele Zoho CRM

Din înregistrarea produsului din Zoho CRM, puteți crea active Zoho FSM.



În cadrul fiecărei înregistrări de produs din Zoho CRM, puteți vizualiza toate Zoho FSM Assets asociate cu acestea.


Convertiți cu ușurință tranzacții și comenzi de vânzări în cereri, estimări sau comenzi de lucru

Din înregistrarea Comandă de vânzare din Zoho CRM, puteți crea Active Zoho FSM, Cereri, Estimări și Comenzi de lucru. În cadrul fiecărei înregistrări a comenzii de vânzări din Zoho CRM, puteți vizualiza toate activele, cererile, estimările și comenzile de lucru Zoho FSM asociate cu aceasta.



În Zoho CRM, comanda de vânzare conține, printre altele, articolele (produsele), cantitățile și prețurile acestora, pe baza comenzii de achiziție. Astfel, are detalii despre produsele care au fost vândute. Dacă doriți să furnizați servicii pentru oricare dintre aceste produse vândute, puteți face acest lucru cu ușurință prin convertirea articolelor de linie (produse) în Active FSM și apoi prin crearea de comenzi de lucru pentru aceste active. De exemplu, o companie vinde aparate de aer condiționat și oferă reparații și servicii în garanție. Utilizând informațiile din comanda de vânzare, se pot crea active FSM pentru aparatele de aer condiționat vândute și se pot crea comenzi de lucru pentru orice serviciu care urmează să fie prestat.

Din înregistrarea Deal din Zoho CRM, puteți crea Zoho FSM Requests, Estimates și Work Orders. În cadrul fiecărei înregistrări Deal din Zoho CRM, puteți vizualiza toate cererile, estimările și ordinele de lucru Zoho FSM asociate cu aceasta.


Creați Oferte și Comenzi de vânzări în Zoho CRM utilizând datele Zoho FSM

Puteți crea Afaceri și Comenzi de vânzare în Zoho CRM folosind Companiile și Contactele din Zoho FSM. Odată ce Companiile și Contactele din Zoho FSM sunt sincronizate cu Conturile și Contactele din Zoho CRM, le puteți utiliza în înregistrările de tranzacții.


Sincronizarea datelor între Zoho CRM și Zoho FSM activată prin integrarea Zoho Books/Invoice

Sincronizați Conturile, Contactele și Produsele din Zoho CRM cu Companiile, Contactele și, respectiv, Serviciile și Piesele din Zoho FSM. Acest lucru se realizează prin intermediul Zoho Books/Invoice. Astfel, clienții nu trebuie să furnizeze date în mod repetat, deoarece sistemele înregistrează și partajează informații, ceea ce înseamnă timpi de rezolvare mai rapizi și o satisfacție sporită a clienților.

Pentru detalii despre extensie, modul de instalare, cazuri de utilizare etc., consultați linkurile de mai jos: