Zoho Expense: Actualizări de produse ianuarie - martie 2023

Zoho Expense: Actualizări de produse ianuarie - martie 2023

Ne bucurăm să vă vedem în prima postare trimestrială despre noutățile din 2023. În ultimele trei luni, am dezvoltat funcții interesante și am adus îmbunătățiri pentru a vă ajuta să îndepliniți fără probleme funcțiile în Zoho Expense.

Aeroportul de plecare preferat

Acum puteți configura aeroportul de plecare preferat din care ați pleca de obicei ori de câte ori plecați în călătorii de afaceri. Acest aeroport va fi completat în prealabil în formularele dvs. de creare a călătoriei și, pe baza aeroportului selectat, Zoho Expense va prelua aeroporturile și orașele locale pentru călătoriile dvs. interne. Puteți adăuga aeroportul de plecare preferat în profilul dvs. de călătorie sau în timp ce creați o cerere de călătorie.


Pentru a adăuga aeroportul de plecare preferat în Profil de călătorie: Accesați Setările mele . Sub fila Informații de bază, derulați în jos la Profil de călătorie . Faceți clic pe + Adăugați profil de călătorie dacă nu aveți un profil de călătorie sau faceți clic pe pictograma Editați . Selectați Aeroportul de plecare preferat și faceți clic pe Salvare .

Captură de ecran 2023-03-31 la 21.00.39.png


Adăugați comentarii cu privire la detaliile cheltuielilor în cadrul rapoartelor

Dacă raportul dvs. este în așteptarea aprobării, aprobat sau rambursat, faceți clic pe cheltuiala din cadrul unui raport în vizualizarea de administrator, navigați la fila Comentarii de lângă fila Detalii, pentru a adăuga comentariile dvs. Nu mai treceți la pagina cu detaliile raportului pentru a adăuga comentariile dvs. despre cheltuieli.


Pentru a face acest lucru: Accesați Vizualizare Administrator > Rapoarte . Selectați un raport și faceți clic pe o cheltuială. Navigați la fila Comentarii și adăugați comentariile dvs.

Captură de ecran_din_2023-01-30_10-26-08 (1).png

Respingeți cheltuielile în cadrul rapoartelor

Am adăugat o nouă preferință pentru rapoarte în care administratorul poate configura dacă aprobatorii pot respinge cheltuielile individuale din rapoarte sau respinge întregul raport. Această opțiune de respingere a cheltuielilor va fi activată în mod implicit, cu toate acestea, o puteți dezactiva mai târziu, dacă este necesar. De asemenea, când această opțiune este activată, puteți respinge mai multe cheltuieli simultan într-un raport. Pur și simplu selectați cheltuielile pe care doriți să le respingeți și faceți clic pe butonul Respingere în bloc și toate cheltuielile selectate vor fi respinse.

Pentru a activa/dezactiva această opțiune: Accesați Vizualizare administrator > Setări > Module > Rapoarte. Sub Preferințe de aprobare, puteți găsi opțiunea Permite aprobatorilor să respingă cheltuielile în rapoarte .

Board_774.png

Pentru a respinge în bloc cheltuielile din cadrul rapoartelor: Accesați Vizualizarea Administrator > Rapoarte sau Accesați Aprobări sub Vizualizarea mea . Faceți clic pe un raport, selectați cheltuielile pe care doriți să le respingeți și faceți clic pe butonul Respingere în bloc .

Captură de ecran 2023-03-31 la 20.56.34.png

Câmpuri noi în "formulare de rambursare în avans" și "reportare" HR Connect.png

Când înregistrați o rambursare în avans sau reportați, acum puteți actualiza conturile în care a fost rambursat avansul sau către care a fost transferat în Zoho Expense.

Captură de ecran 2023-02-28 la 6.31.42 PM.png Captură de ecran 2023-03-02 la 3.38.22 PM.png

Actualizați în bloc ramurile pentru utilizatori

Acum actualizați ramurile pentru mai mulți utilizatori simultan, folosind actualizarea în bloc. Selectați utilizatorii pentru care doriți să actualizați ramurile și asociați-le ramurile preferate. De asemenea, dacă doriți să dezasociați ramurile lor vechi și să asociați altele noi, pur și simplu marcați opțiunea Suprascrierea ramurilor asociate anterior. Sucursalele selectate vor fi asociate, iar ramurile vechi nu vor mai fi asociate acelor utilizatori.

Pentru a actualiza în bloc ramurile pentru utilizatori: Accesați Vizualizare administrator > Setări > Utilizatori . Selectați utilizatorii și faceți clic pe Actualizare în bloc . În câmpul Filiale , selectați ramurile pe care doriți să le asociați cu utilizatorii selectați. Faceți clic pe Salvare .

Screen_Shot_2022-12-28_at_10.44.34_PM.png

Actualizări ale aplicației Android

  • Încărcați documentele de călătorie și adăugați detaliile dvs. de călătorie în Profilul dvs. de călătorie din Setări .
  • Faceți profilul de călătorie obligatoriu pentru călătorii din aplicația web. Odată ce activați acest lucru, pe aplicația Android va fi afișat un banner care restricționează utilizatorii să creeze călătorii fără un profil de călătorie.
  • O încălcare va fi afișată în călătorii dacă datele călătoriei se suprapun cu o altă călătorie. Puteți vizualiza călătoriile care se suprapun și puteți face modificări, dacă este necesar. Această caracteristică este încă în acces anticipat. Dacă doriți să îl activați pentru organizația dvs., scrieți-i persoanei noastre de contact a PFC Group sau completați acest FORMULAR .
  • Dacă cheltuielile pe care le-ați creat online nu au fost sincronizate, utilizați opțiunea Reîncercați sincronizarea după ce vă conectați la internet și sincronizați cheltuielile.
  • Puteți descărca documentele atașate la secțiunea Atașamente în Călătorii, Cereri de cumpărare și Avansuri.

Actualizare aplicație iOS

Dacă organizația dvs. este integrată cu GetThere, puteți crea călătorii cu rezervări folosind GetThere chiar din aplicația dvs. iOS.


    • Related Articles

    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...
    • Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

      Salutare parteneri, Pe măsură ce avansăm în anul 2023, suntem nerăbdători să vă aducem actualizările produselor din această lună, unde vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul Mesagerie instant. Sper că aceste informații sunt ...
    • Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

      Cum avansăm în an, suntem nerăbdători să vă prezentăm actualizările de caracteristici din acest trimestru, în care vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul de mesagerie instantanee. Sper ca aceste informații să vă fie utile în timp ce ...
    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...
    • Ce este nou în Zoho Expense: Iulie 2023

      Bună ziua dragi utilizatori, Ne face plăcere să vă prezentăm lista noastră lunară de actualizări pentru a vă ajuta să rămâneți informați și să experimentați o gestionare a cheltuielilor fără probleme cu Zoho Expense. De la informații despre buget în ...