Ce este nou în Zoho Books - iulie 2023

Ce este nou în Zoho Books - iulie 2023

Bună ziua tuturor utilizatorilor!

Suntem încântați să împărtășim cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri pe care le-am lansat în ultima lună. Actualizările din această lună variază de la noi metode de alocare pentru costul la sol până la îmbunătățiri de design în anumite module. Continuați să citiți pentru a afla ce este nou în Zoho Books în această lună.

Zoho Books este pregătit pentru impozitul pe profit! [Ediția EAU]


Aflatul în conformitate cu cele mai recente reglementări fiscale din EAU tocmai a devenit mult mai ușor. Acum puteți configura setările privind impozitul pe profit pentru organizația dvs. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți genera declarații de impozit pe profit, înregistra plățile corespunzătoare în Zoho Books și vizualiza istoricul plăților - toate acestea fără nicio problemă. De asemenea, aveți opțiunea de a marca declarațiile de impozit pe profit ca fiind depuse sau de a le șterge, dacă este necesar.

Consultați acest document de ajutor pentru a afla mai multe despre Impozitul pe profit în EAU.
Nota: Această funcție este disponibilă numai pentru organizațiile din planul Professional sau mai sus.

Pentru a configura impozitul pe profit în organizația dumneavoastră: Accesați Settings Impozite > Impozit pe profit.


Noile metode de alocare a costurilor la sol

Am introdus două noi metode de alocare, Dimensiuni și Greutate, în timp ce adăugăm costul la sol la articole. Articolele care au cea mai mare greutate sau dimensiuni vor fi alocate cel mai mare cost la sol. În cazurile în care unul sau mai multe articole au aceeași greutate sau dimensiuni, articolului cu cea mai mare cantitate i se va aloca cel mai mare cost la sol. Puteți alege să aplicați metoda de alocare la toate articolele din factura dvs. sau numai la articolele selectate. Această caracteristică este disponibilă pentru organizațiile cu Zoho Inventory Add-on.


Regional Language Support [India & Global Edition]


Zoho Books este acum disponibil în cinci limbi noi! Aceasta include Tamil, Telugu, Marathi, Gujarati și Kannada. Setările de limbă, odată configurate, vor fi aplicate și în portalurile Clienți și Vânzători. Vă rugăm să rețineți că, dacă schimbați limba organizației dvs., va trebui să modificați fontul din șabloanele existente pentru a suporta limba selectată pe PDF-urile de tranzacție. Learn More

Pentru a schimba limba în organizația dvs: border-box">Settings > Profilul organizației. Faceți clic pe Language dropdown și selectați limba dorită.


Câmpuri suplimentare în ordinele de transfer

Acum puteți afișa informații suplimentare în comenzile de transfer. Aceasta include câmpuri precum Suma, Total, Total în cuvinte, HSN și Locul de aprovizionare. De asemenea, puteți alege să ascundeți aceste câmpuri prin editarea PDF-ului ordinului de transfer din Template.


Permisiuni pentru personalul de livrare Challans [India & GCC Editions]

Utilizatorii cu rolul Staff au acum Full Access permisiunea de a gestiona în mod implicit challans de livrare. Aceasta include posibilitatea de a vizualiza, crea, edita și șterge challans de livrare.

GCC Editions - EAU, Arabia Saudită, Oman, Qatar, Bahrain, Kuweit.


Îmbunătățiri de design

Am reproiectat și am adus câteva îmbunătățiri la anumite secțiuni din modulele Foaie de pontaj și Facturi pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului.

Timesheet - Calendar View

Acum puteți face clic pe orice dată pentru a vizualiza dintr-o privire toate foile de pontaj de la acea dată anume.


Facturi - Import facturi

Trageți și fixați fișierul pe care doriți să îl importați. Anterior, puteai doar să selectezi și să încarci fișiere.



Actualizări pentru organizațiile cu add-on-ul Zoho Inventory

  1. Acum puteți înregistra plăți pentru facturile create ca parte a ciclului Ordine de vânzare automatizată  sau pur și simplu le puteți marca ca fiind trimise.
  2. Utilizatorii au acum opțiunea de a șterge integrarea Google Shopping direct din pagina cu lista de integrări.


Asta e tot pentru moment! Sperăm că aceste actualizări v-au fost utile. Încercați-le și spuneți-ne ce părere aveți în comentariile de mai jos. Puteți vizita What's New timeline pentru o listă completă a actualizărilor anterioare.

    • Related Articles

    • Ce este nou în Zoho Books - iunie 2023

      Aducem în mod constant noi actualizări și îmbunătățiri pentru Zoho Books. În această lună, am revenit cu încă un set de îmbunătățiri. Haideți să aruncăm o privire rapidă la noutățile din luna iunie în Zoho Books: Stripe Financial Connections Stripe a ...
    • Ce este nou în Zoho Expense: Iulie 2023

      Bună ziua dragi utilizatori, Ne face plăcere să vă prezentăm lista noastră lunară de actualizări pentru a vă ajuta să rămâneți informați și să experimentați o gestionare a cheltuielilor fără probleme cu Zoho Expense. De la informații despre buget în ...
    • Zoho Billing: Ce este nou în Zoho Billing - noiembrie 2023

      Bună ziua tuturor, Actualizările din această lună adaugă mai multă flexibilitate la colectarea plăților, împreună cu îmbunătățiri la rapoarte și câmpuri personalizate. Adăugați metode de plată din portalul clienților Faceți procesul de plată mai ...
    • Nou în WorkDrive: Vă prezentăm WorkDrive Snap

      Luați în considerare acest lucru: echipa dvs. lucrează din mai multe locații, iar instruirea angajaților este o parte integrantă a etosului companiei dvs. Cu toate acestea, integrarea fiecărui membru nou poate pune o presiune asupra resurselor ...
    • Noile caracteristici ale Analytics sunt lansate în iulie 2023

      Analize avansate pentru LiveAgent Suntem bucuroși să anunțăm conectorul Advanced Analytics pentru LiveAgent. Acesta vă permite să sondați și să identificați blocajele din cadrul procesului de asistență, să luați măsuri pentru a rezolva problemele ...