ASAP SDK al Zoho Desk | Actualizări de caracteristici | Iunie '23

ASAP SDK al Zoho Desk | Actualizări de caracteristici | Iunie '23

Suntem încântați să anunțăm noi caracteristici și îmbunătățiri ale ASAP SDK. Pentru a răspunde mai bine nevoilor dvs., am actualizat produsul nostru cu gândul la comoditate.

Să explorăm noile caracteristici și îmbunătățiri pe care le-am pregătit pentru dvs.

Configurări ASAP multiple într-un singur SDK

Asistență precisă și fără probleme pentru clienți
Asistență precisă și fără probleme pentru clienți

Oferiți asistență orientată către utilizatorii dvs. finali prin încorporarea unor pictograme ASAP personalizate, specifice departamentului, cu opțiuni de centru de asistență pe fiecare pagină pe care aceștia o vizitează. Acest lucru facilitează accesul clienților dvs. la asistență, fără a fi nevoie să navigheze pe o altă pagină. 

Să spunem că administrați un site de comerț electronic cu mai multe mărci/departamente, cum ar fi Electronice, Îmbrăcăminte și Electrocasnice. Puteți încorpora cu ușurință un add-on ASAP specific departamentului în pagina web a departamentului Electronice. Acest add-on poate fi configurat pentru a afișa articole de ajutor, întrebări frecvente sau o opțiune de chat live adaptată special pentru departamentul de Electronice. Cu această abordare, vă puteți asigura că utilizatorii finali care accesează pagina Electronics au acces imediat la asistență relevantă și în timp util. 



Introducerea opțiunii de editare în Proprietățile ticket-ului

Opțiuni de personalizare pentru a îmbunătăți implicarea ticket-ului

Furnizați opțiuni de personalizare care permit utilizatorilor finali să editeze proprietățile ticketelor în SDK-ul Android. Cu această opțiune, utilizatorii finali obțin un control mai mare asupra informațiilor despre ticket-ul lor, crescând implicarea utilizatorilor.



Personalizare stil font

Crearea unei coerențe în întreaga aplicație mobilă

Elementele vizuale ale unei aplicații ar trebui să reflecte identitatea mărcii. De aceea, funcția noastră de personalizare vă ajută să adaptați aspectul aplicației dvs. pentru a se potrivi preferințelor dvs. Selectați un font care să vă reprezinte marca, un stil de design care să promoveze uniformitatea în întreaga interfață de utilizator și multe altele.

Prin utilizarea opțiunilor noastre de personalizare, puteți personaliza stilul de font pentru a se alinia cu limbajul vizual distinctiv al aplicației dvs., asigurând o experiență de utilizare perfectă și eliminând orice inconsecvențe vizuale perturbatoare.



Asigurarea confidențialității și securității

Prioritizarea confidențialității

Prioritizarea confidențialității este o prioritate absolută la Zoho. Măsurile noastre de securitate sunt solide și conforme cu GDPR. Odată cu cea mai recentă actualizare, efectuăm criptarea locală a datelor pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție utilizatorilor noștri. 

Noul mecanism de autentificare JWT în SDK-ul mobil

Îmbunătățirea securității prin simplificarea procesului de autentificare

Mecanismul nostru îmbunătățit sporește securitatea și, de asemenea, simplifică procesul de autentificare prin eliminarea punctului final JWT. Noul flux JWT promovează o abordare mai raționalizată și mai sigură a autentificării utilizatorilor, oferind acces la add-on-ul ASAP numai după validarea utilizatorului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați articolul nostru despre mecanismul îmbunătățit de autentificare JWT.

Traducerea șirurilor de caractere UI nou incluse

Experiență de utilizare localizată pentru un public global

SdK-ul ASAP Mobile folosește internaționalizarea (i18n) pentru a simplifica procesul de traducere pentru șirurile de interfața cu utilizatorul (UI) nou incluse. Aceasta asigură o interfață de utilizator consecventă și localizată în diferite limbi, facilitând atingerea fără efort a unui public global. 

Interuptor de comutare a meniului lateral

Tranziții netede și comode

Clienții pot activa sau dezactiva meniul lateral în ASAP SDK. Meniul lateral elimină tranzițiile deranjante și navigarea înainte și înapoi. Raționalizat și organizat, meniul lateral ajută utilizatorii finali să își mențină concentrarea asupra sarcinilor curente și să treacă rapid de la un modul la altul atunci când este necesar. De exemplu, dacă un utilizator final care citește un articol din FAQ are nevoie de asistență suplimentară sau are o întrebare specifică, poate naviga cu ușurință către modulul Chat folosind meniul lateral și se poate conecta cu un agent sau un bot. 



Pentru a explora în detaliu noile noastre caracteristici, vă rugăm să consultați documentele de ajutor: Android, iOS


    • Related Articles

    • Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

      Cum avansăm în an, suntem nerăbdători să vă prezentăm actualizările de caracteristici din acest trimestru, în care vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul de mesagerie instantanee. Sper ca aceste informații să vă fie utile în timp ce ...
    • Zoho Backstage: Iunie 2024 Actualizări interesante și funcții noi

      Zoho a introdus Zoho Backstage are o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri interesante, alături de abordarea diferitelor erori pentru a asigura o experiență mai ușoară. Suntem încântați să împărtășim aceste îmbunătățiri cu dvs. Iată ce este nou ...
    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...
    • Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

      Salutare parteneri, Pe măsură ce avansăm în anul 2023, suntem nerăbdători să vă aducem actualizările produselor din această lună, unde vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul Mesagerie instant. Sper că aceste informații sunt ...
    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...