Vă prezentăm Zoho Practice: cea mai recentă inovație din suita Zoho Finance Suite, meticulos concepută pentru firmele de contabilitate moderne. Lansată pe 15 noiembrie, Zoho Practice este mai mult decât un simplu software - este o soluție completă de gestionare a practicii, concepută pentru a rafina complexitatea fluxurilor de lucru ale unui contabil. Cu Zoho Practice, profesioniștii contabili vor experimenta o eficiență de neegalat în gestionarea operațiunilor din cabinetul lor prin accesul fără întreruperi la tranzacțiile contabile și la fluxul de numerar al clienților prin intermediul integrării cu Zoho Books, la datele privind cheltuielile și execuția salariilor prin Zoho Expense și la integrarea cu Zoho Payroll.

Alături de această disponibilitate a datelor, Zoho Practice le oferă contabililor alerte privind conformitatea fiscală, informații financiare ale clienților, analize contabile care acoperă detectarea anomaliilor și a neregulilor din tranzacții, implicarea centralizată a clienților, gestionarea ordonată a sarcinilor, documentație securizată, ș.a.m.d., toate acestea având ca scop creșterea firmei lor și furnizarea de servicii de excelență.

În prezent, fără Zoho Practice, un contabil utilizează mai multe aplicații și logări pentru a gestiona registrele și jurnalele contabile ale clienților săi, cheltuielile, rulajele de plată și alte date financiare. Acum, cu
Zoho Practice, platforma devine o sursă unică de adevăr pentru toate auditurile și serviciile lor contabile.

Cine este publicul țintă?
Experții contabili, contabilii autorizați și contabilii din întreaga lume vor beneficia de acest software de gestionare a practicii.

Strategia de stabilire a prețurilor
La lansarea Zoho Practice, contabilii și contabilii care utilizează oricare dintre produsele din suita Zoho Finance, în special Zoho Books, Zoho Expense și Zoho Payroll, pot accesa serviciul fără niciun cost. Această strategie urmărește să stimuleze pătrunderea pe piață. Pe măsură ce monitorizăm rata de adoptare, intenționăm să dezvoltăm o structură de prețuri dedicată pentru acest produs în timp util.

Caracteristici pe scurt

1. Insights and Books Review: Sistemul eficientizează procesul de luare a deciziilor cu ajutorul unor informații bazate pe alerte privind anomaliile financiare, neregulile din tranzacții și activitățile din conturi. Contabilii pot urmări și rezolva fără efort intrările duplicate, reconcilierea tranzacțiilor și revizuirea fluxurilor de numerar. De asemenea, simplifică identificarea clienților cu declarații fiscale restante.

2. Managementul clienților: Introducerea clienților este simplificată, iar clienții existenți sunt ușor importați, permițând gestionarea unor înregistrări complete ale clienților pe o platformă unificată.

3. Solicitări ale clienților: Sistemul simplifică comunicarea cu clienții prin centralizarea solicitărilor, facilitarea discuțiilor, partajarea documentelor și convertirea solicitărilor în sarcini. De asemenea, meșterește chestionarele de recenzie a cărților și utilizează Zoho Sign pentru semnăturile electronice ale documentelor.

4. Gestionarea sarcinilor: Platforma eficientizează gestionarea sarcinilor zilnice prin facilitarea configurării și atribuirii sarcinilor clienților, care include integrarea de memento-uri. În plus, permite crearea de sarcini recurente pentru clienți și oferă șabloane pentru sarcini obișnuite, neprogramate.

5. Stocarea securizată a documentelor: Contabilii se pot asigura că toate documentele legate de clienți sunt centralizate pentru un acces îmbunătățit și o securitate sporită, sprijinind astfel colaborarea securizată la distanță.

6. Foi de pontaj și facturare: Fiecare minut facturabil este înregistrat cu meticulozitate, asigurând precizie în urmărirea muncii prin foi de pontaj pentru taxarea clienților. Aceste taxe facturate sunt apoi convertite fără probleme în venituri ale firmei.

🚀 Planuri de lansare: