Actualizarea aplicației Zoho Desk (iOS și Android) - Citiți Chitanțele

Actualizarea aplicației Zoho Desk (iOS și Android) - Citiți Chitanțele

Bună ziua tuturor!

Am adus suport pentru funcționalitatea 'Read Receipts' în versiunea actuală a aplicației mobile Zoho Desk pentru iOS (v2.7.2) și Android (2.6.8). Cu ajutorul 'Read Receipts', acum puteți obține informații despre starea de livrare și citire a fișelor de e-mail de ieșire.

Iată care sunt diferitele statusuri ale chitanțelor de citire:

  • Delivered: Această stare indică faptul că e-mailul (e-mailurile) a (au) fost livrat(e) cu succes destinatarului (destinatarilor), dar aceștia nu au vizualizat încă e-mailurile.

  • Citit de către: Atunci când destinatarii au citit mesajele de e-mail, starea de primire citită va afișa numele celor care le-au vizualizat.

  • Anunțat: În cazul în care e-mailul nu reușește să fie livrat din cauza unor probleme tehnice, cum ar fi atunci când serverele de e-mail sunt oprite, starea va fi afișată ca "Bounced."

  • Eșec: Atunci când adresa de e-mail nu este validă, starea va apărea ca "Failed."

Rețineți că, dacă una dintre adresele de e-mail adăugate la firul de discuție nu este validă, întregul fir de discuție va eșua, ceea ce înseamnă că e-mailul respectiv nu va fi livrat nici la adresele de e-mail valide.

Pași pentru a activa Citirea Chitanțelor:

  • Continuați cu aplicația web Zoho Desk(desk.zoho.com).
  • Selectați opțiunea 'Setări' (pictograma angrenajului).
  • Selectați opțiunea 'Privacy Settings' pentru a selecta opțiunea 'Read Receipts' disponibilă în panoul din stânga.
  • Selectați opțiunea 'Configure' pentru a adăuga departamentele dorite.
  • Select 'Save'.

Pentru a vizualiza chitanțele în cadrul aplicației, este suficient să apăsați pe semnul de bifare care apare în cadrul vizualizării detaliilor biletului.

Vă rugăm să consultați captura de ecran de mai jos pentru îndrumare vizuală:


Pentru dispozitive iOS: 


Pentru dispozitivul Android:


Vă rugăm să actualizați aplicația la cea mai recentă versiune fie accesând direct magazinele, fie accesând link-urile prezentate mai jos:

Aplicația mobilă Zoho Desk - App Store

Aplicația mobilă Zoho Desk - Play Store

Sperăm că veți găsi această nouă funcție valoroasă pentru a urmări starea e-mailurilor dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de asistență cu aplicația, vă rugăm să ne scrieți la desk@zohomobile.com sau să trimiteți un feedback din cadrul aplicației (Pași: Zoho Desk mobile app > Settings > Feedback), iar noi vă vom răspunde imediat.