Actualizări viitoare Zoho Creator – Mai 2023

Actualizări viitoare Zoho Creator – Mai 2023

Bună ziua tuturor!

Revenim cu mai multe actualizări lunare după o scurtă pauză. În acest timp, am muncit din greu pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a adăuga noi funcții platformei noastre. Astăzi, suntem încântați să anunțăm o gamă largă de noi funcții fascinante.
  • Timeout sesiunea portalului
  • Analiză avansată de e-mail
  • Verificați din nou înainte de trimiterea formularului
  • Importați fișiere CSV uriașe
  • Conexiuni de utilizator autentificat
  • Butonul "Anulare" din înregistrarea de editare
  • Câmpuri compuse — leagă numele subcâmpurilor
- - - - - - - - - -
Timeout sesiunea portalului
Timpul de expirare a sesiunii de inactivitate este perioada de timp în care un utilizator al portalului poate rămâne inactiv înainte de încheierea sesiunii. Până acum, nu a existat o opțiune de a gestiona expirarea sesiunilor în portalurile dvs.
Acum, cu scopul de a proteja conturile utilizatorilor portalului dvs. de potențiale utilizări greșite și amenințări de securitate, vă oferim opțiunea de a vă seta propriul timp de expirare personalizat, care va determina când o sesiune ar trebui să fie încheiată după detectarea inactivității portalului utilizatorilor.
În prezent, utilizatorii portalului nu sunt deconectați, chiar dacă rămân inactivi în timp. În continuare, puteți alege ca durata de expirare a portalului să fie de 30 de minute, 1 oră, 2 ore, 4 ore, 8 ore, 12 ore, 24 de ore sau Niciodată, care va fi opțiunea implicită.

Ce ar trebui să fac?
Pentru C6:
  1. Navigheaza catre   Portal > [Portal obligatoriu] > Setări .
  2. În meniul drop-down Timeout sesiunea inactivă, alegeți ora dintre opțiunile disponibile.
Pentru C5:
  1. Navigați la Setări aplicație > Portal pentru clienți > Setări .
  2. În meniul drop-down Timeout sesiunea inactivă, alegeți ora dintre opțiunile disponibile.

Cum beneficiez?
Timpul de expirare a sesiunii de portal vă ajută să sporiți securitatea utilizatorilor portalului și a organizației dvs. În calitate de administrator de portal, vă puteți asuma responsabilitatea pentru îmbunătățirea securității portalurilor dvs. prin prevenirea accesului neautorizat și reducerea expunerii la încălcări ale datelor.
Aplicabil pentru:   C5, C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Analiză avansată de e-mail
În Zoho Creator, e-mailurile sunt trimise folosind fluxuri de lucru pentru diferite scopuri tranzacționale. Aceste analize avansate de e-mail, furnizate de propria platformă de analiză a e-mailului Zoho, ZeptoMail , vă vor permite să urmăriți performanța e-mailurilor care au fost declanșate din contul dvs. Creator. Veți obține informații valoroase și valori cheie, cum ar fi jurnalele de e-mail detaliate, urmărirea activității destinatarilor, notificări în timp real și multe altele.
De asemenea, puteți vizualiza rapoarte detaliate privind implicarea, comportamentul și performanța e-mailurilor de-a lungul timpului. Urmărirea în timp real vă va ajuta să fiți la curent cu performanța e-mailurilor dvs.
În plus, puteți identifica și rezolva rapid orice problemă cu e-mailurile dvs. Folosind informațiile adunate, vă puteți îmbunătăți practicile de e-mail, puteți optimiza strategia generală de gestionare a e-mailului și vă puteți asigura o livrare superioară a e-mailului.

Ce ar trebui să fac?
  1. Navigheaza catre   Operațiuni > Gestionarea e-mailului > E-mail Analytics .
  2. Conectați-vă contul ZeptoMail pentru a vedea analiza e-mailului.

Cum beneficiez?
Rămâneți la curent cu e-mailurile trimise din contul dvs. de creator cu informații generale despre valorile valoroase ale e-mailurilor și obțineți rezultate mai bune pentru afacerea dvs.
Aplicabil pentru:   C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Verificați de două ori înainte de trimiterea formularului
Un dezavantaj al formularelor este că apăsarea tastei Enter declanșează trimiterea formularului. Cu toate acestea, acest comportament nu este de dorit în numeroase scenarii, mai ales când există un număr mare de câmpuri în formular. Este posibil ca utilizatorul să fi intenționat să treacă la câmpul următor, dar când face clic pe tasta Enter, va fi trimis formularul parțial completat.
Acum, cu scopul de a reduce erorile, de a crește acuratețea, de a economisi timp și de a vă oferi liniște sufletească, am venit cu o soluție pentru această problemă de lungă durată. În continuare, vom afișa o fereastră pop-up în care se solicită confirmarea când se face clic pe tasta Enter.

Ce ar trebui să fac?
Nimic! Cu această nouă actualizare, Creator Forms va fi suficient de inteligent pentru a analiza tiparele dvs. de utilizare și pentru a afișa fereastra pop-up de confirmare numai atunci când utilizați tastatura pentru a naviga în formular. Utilizatorii care folosesc un mouse sau un touchpad pentru a naviga nu li se va afișa fereastra pop-up. Acest lucru asigură o propunere win-win pentru toți.

Cum beneficiez?
Această dublă verificare înainte de trimitere este o soluție simplă, dar eficientă, care nu numai că previne trimiterile accidentale, ci adaugă și un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii dvs. și asigură o experiență de utilizator mai fluidă.
Aplicabil pentru:   C5, C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Importați fișiere CSV uriașe
Îmbunătățind capacitatea Zoho Creator de a gestiona seturi mari de date, în curând vom implementa suport pentru a importa fișiere CSV uriașe (până la 2 GB) în timp ce creăm o aplicație, creăm un formular sau importăm date în rapoarte. Credem că această nouă capacitate va ajuta la îmbunătățirea productivității și, mai important, va economisi timp, deoarece nu va trebui să vă împărțiți datele în fișiere mai mici.
Este important să rețineți că importarea unor astfel de fișiere CSV mari poate consuma multe resurse și, deoarece poate dura o perioadă semnificativă de timp, vă recomandăm să nu editați aplicația în timp ce procesul de import este în curs. În consecință, vom lansa și o nouă secțiune „Importări recente”, de unde puteți urmări progresul importului.

Ce ar trebui să fac?
Pur și simplu încărcați fișierul CSV (uriaș) așa cum ați face de obicei, iar Creator se va ocupa de restul. Este atât de ușor!

Cum beneficiez?
Suportul pentru fișiere CSV mari poate ajuta utilizatorii să lucreze mai eficient, mai precis și mai flexibil cu datele, oferindu-vă posibilitatea de a procesa acele date pentru a extrage informații relevante și valoroase pentru afacerea dvs.
Aplicabil pentru:   C5, C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Conexiuni de utilizator autentificat
Conexiunile din Creator vă ajută să construiți punți cu diferite aplicații sau servicii. Cu toate acestea, din acest moment, conexiunile pot fi autorizate numai de cei cu privilegii administrative (super admini, admini și dezvoltatori). Acum, cu scopul de a împuternici utilizatorii, de a compartimenta informațiile și de a îmbunătăți guvernanța, vom permite atât utilizatorilor live, cât și utilizatorilor conectați să autentifice conexiunile cu servicii terțe din cadrul aplicațiilor live pe care le accesează. Credem că acest lucru va oferi un potențial îmbunătățit și drepturi suplimentare utilizatorilor asupra modulelor aplicației Creator.
În continuare, în timpul procesului de creare a conexiunii, vom introduce o nouă opțiune numită „Cine poate autoriza?” cu doua variante: Numai administratorii și Utilizatori autentificati.

Cum beneficiez?
Noile conexiuni ale utilizatorilor conectați vor avea ca rezultat o securitate sporită, un control mai bun al confidențialității și o experiență îmbunătățită a utilizatorului în timp ce lucrați cu conexiuni cu diverse servicii terțe.
Aplicabil pentru:   C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Anulați modificarea comportamentului butonului
O limitare cunoscută în timpul editării înregistrărilor în formularele Creator a fost aceea că butonul „Anulare” devine nefuncțional în unele scenarii, cum ar fi atunci când au fost deschise într-o fereastră nouă sau aceeași și când au fost deschise folosind un i-frame. Această limitare a fost o defecțiune minoră pentru o experiență de utilizator fără întreruperi în timp ce lucrați cu formularele Creator.
Acum, am reușit să depășim această restricție, iar în curând butonul de anulare va fi pe deplin funcțional în toate circumstanțele. În timp ce editați o înregistrare din aceeași fereastră, dacă faceți clic pe Anulare, veți fi direcționat către pagina de apelare. În timp ce editați o înregistrare dintr-o fereastră nouă, făcând clic pe butonul de anulare se va închide fila.

Cum beneficiez?
Noul comportament va oferi o experiență îmbunătățită a utilizatorului, deoarece îi ajută pe utilizatorii să evite să rămână blocați într-o poziție învechită sau să-și piardă progresul.
Aplicabil pentru:   C5, C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile
- - - - - - - - - -
Câmpuri compuse: leagă numele subcâmpurilor
În prezent, numele de link-uri ale subcâmpurilor câmpurilor compuse, cum ar fi numele și adresa , sunt adăugate cu un număr crescător, pe măsură ce continuăm să adăugăm mai multe câmpuri de același tip într-un formular. De exemplu, dacă ați adăugat două câmpuri de adresă în același formular, atunci numele link-urilor pentru subcâmpurile celui de-al doilea câmp vor fi adresa_linia_12 , linia_adresa_22 și așa mai departe.
Remediem acest lucru acum, astfel încât numele link-urilor să rămână aceleași pentru toate subcâmpurile, indiferent de numărul de câmpuri de același tip. Cu alte cuvinte, dacă aveți mai multe câmpuri de adresă în același formular, atunci numele link-urilor pentru subcâmpurile câmpurilor de adresă rămase vor fi address_line_1 , address_line_2 și așa mai departe. Această remediere are scopul de a îmbunătăți lizibilitatea și utilizarea ulterioară a numelor de linkuri în aceste câmpuri.
Note
  • Migrarea DC se va face de către noi pentru a actualiza numele link-urilor subcâmpurilor și vă vom ține la curent cu progresul (data migrării și starea acesteia).
  • Numele comune de link-uri vor fi folosite pentru subcâmpurile oricărui câmp compus nou adăugat și, de asemenea, pentru noile înscrieri pentru creatori.

Solicităm utilizatorilor care au folosit nume de linkuri personalizate să noteze următoarele modificări:
  • După migrare, solicitările API care conțin nume de link-uri personalizate pentru subcâmpuri nu vor funcționa. În schimb, puteți folosi numele lor comune de link-uri. Dacă utilizați Creator Meta API-urile pentru a obține numele link-urilor subcâmpurilor, atunci numele link-ului va fi schimbat automat odată ce migrarea este finalizată.
  • Dacă ați folosit nume de link-uri personalizate pentru subcâmpuri oriunde în aplicația dvs. (manual), acestea nu vor funcționa după migrare. În astfel de cazuri, numele link-ului personalizat trebuie înlocuit cu numele link-ului comun. De exemplu, luați în considerare următoarele cazuri:
    • Utilizarea unui subcâmp compus ca parametru de interogare în:
      • URL de acces la formular
      • Redirecționare către (adresa URL a site-ului web)
      • OpenURL (Deluge)
    • Utilizarea unui subcâmp compus în fragmente ZML: componenta existentă a fragmentului ZML se va rupe, deoarece nu procesăm un fragment ZML decât dacă este accesat live.
Aplicabil pentru:   C5, C6
Disponibilitate:   Toate DC-urile

    • Related Articles

    • Zoho CRM Community Digest - mai 2023

      Bine ați venit la sumarul din această lună! Suntem încântați să vă prezentăm o colecție curatoriată de discuții interesante și demne de luat în seamă de pe forumul Zoho CRM. În această postare, veți găsi cele mai recente anunțuri și actualizări de ...
    • Mesageria instantanee de la Zoho Desk | Actualizări de produse | Mai'23

      Salutare parteneri, Pe măsură ce avansăm în anul 2023, suntem nerăbdători să vă aducem actualizările produselor din această lună, unde vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul Mesagerie instant. Sper că aceste informații sunt ...
    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...
    • Mesageria instantanee Zoho Desk | Actualizări de funcții | iunie'23

      Cum avansăm în an, suntem nerăbdători să vă prezentăm actualizările de caracteristici din acest trimestru, în care vă vom prezenta actualizările semnificative din modulul de mesagerie instantanee. Sper ca aceste informații să vă fie utile în timp ce ...
    • Zoho Analytics: Actualizări de produs - noiembrie 2023

      Bună ziua, parteneri, Suntem încântați să anunțăm câteva actualizări cheie în această lună pentru a îmbunătăți experiența BI a clienților dumneavoastră. Iată un rezumat al noilor caracteristici. Analize avansate pentru Jotform Advanced Analytics ...