Actualizări importante ale capacității de livrare a email-urilor din Zoho CRM

Actualizări importante ale capacității de livrare a email-urilor din Zoho CRM

Suntem încântați să vorbim despre noutățile care urmează să vină pentru a îmbunătăți capacitatea de livrare a email-urilor Zoho CRM, precum și despre sistemele pe care le avem în prezent pentru a sprijini comunicațiile prin email ale clienților noștri.

După cum probabil știți, sistemele noastre actuale ajută utilizatorii să trimită aproape 100 de milioane de e-mailuri în fiecare lună prin intermediul Zoho CRM, fie că este vorba de funcții precum reguli de flux de lucru, e-mailuri în masă, e-mailuri trimise pentru întâlniri, în scopuri de comunicare de vânzări 1 la 1 și așa mai departe. Căutăm să actualizăm aceste sisteme și să facem unele modificări în cadrul produsului pentru a ne asigura că e-mailurile clienților au cea mai bună rată de livrare posibilă, fără niciun fel de bounces, și că IP-urile și domeniul nostru de trimitere a e-mailurilor au cea mai bună reputație a expeditorului.

Credem că aceasta este o actualizare crucială a funcțiilor noastre de e-mail, deoarece îmbunătățirea reputației expeditorului are ca rezultat o mai mare livrabilitate a e-mailurilor clienților noștri, ceea ce, la rândul lor, le oferă rate de conversie ridicate în comunicările lor de afaceri și în canalele de vânzări. Pentru a ne ajuta să realizăm acest lucru, lucrăm pentru a ne asigura că toate e-mailurile care pleacă din Zoho CRM o fac numai de la adrese de e-mail conectate la domenii autentificate.

Ce este autentificarea domeniului?

Sistemele noastre trebuie să recunoască faptul că utilizatorii dețin de fapt domeniile conectate la adresele de e-mail de la care trimit e-mailuri. Atunci când utilizatorii adaugă fișierele SPF și DKIM necesare la setările DNS ale domeniului lor, domeniile lor de trimitere a e-mailurilor vor fi autentificate cu succes.

Zoho CRM furnizează apoi aceste informații de autentificare furnizorilor de căsuțe poștale de primire a destinatarilor de fiecare dată când trimitem un e-mail. Procedând astfel, furnizorii de căsuțe poștale de primire, cum ar fi Gmail, și Outlook, pot fi siguri că e-mailurile pe care le primesc de la Zoho CRM sunt într-adevăr de la cine pretind a fi expeditorii, iar acest lucru îmbunătățește reputația de expeditor a sistemului nostru. Dimpotrivă, prin trimiterea de e-mailuri conectate la domenii neautentificate, nu reușim să le oferim furnizorilor de inbox această încredere, ceea ce scade reputația noastră de expeditor.

Cum vor asigura aceste actualizări autentificarea domeniului?

  1. Adresele de e-mail din domeniile publice vor fi reformatate automat: Adresele de e-mail din domeniile publice precum Gmail, Yahoo și Outlook vor fi actualizate automat la domeniile autentificate proprii Zoho CRM. De exemplu, atunci când un utilizator trimite e-mailuri folosind emailaddress@gmail.com prin intermediul Zoho CRM, destinatarii e-mailurilor vor vedea e-mailurile din căsuțele lor de primire ca fiind trimise de la emailaddress.gmail.com@zohocrm-2380248-sdus09.com.

    Facem această schimbare și interzicem utilizarea furnizorilor de e-mail publici, deoarece aceștia sunt predispuși la controlul extrem de atent al furnizorilor de căsuțe poștale și au rate de livrare slabe - afectând astfel reputația noastră de expeditor. De exemplu, atunci când utilizatorii necinstiți se înscriu pentru teste gratuite Zoho CRM folosind adrese de la furnizori de e-mail publici doar pentru a trimite e-mailuri spam prin sistemele noastre, vom putea acționa mai repede și îi vom opri pe acești utilizatori, deoarece e-mailurile pe care le trimit sunt direcționate din domeniile noastre autentificate și putem identifica cu ușurință orice actori răi care ne afectează reputația de expeditor.

  2. Adresele de e-mail de la domeniile neautentificate vor fi, de asemenea, reformatate automat: Autentificarea domeniului este obligatorie pentru toate domeniile care trimit e-mailuri. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă utilizatorii au trimis e-mailuri prin adrese de e-mail neautentificate până acum, după această îmbunătățire, adresele lor de e-mail vor fi reformatate automat în mod similar cu adresele de e-mail de la furnizorii de e-mail publici - cu excepția cazului în care domeniile lor sunt autentificate.

    De exemplu, dacă utilizatorii trimit e-mailuri de la sales@zylker.com, destinatarii vor vedea e-mailurile din căsuțele lor de primire ca fiind trimise de la sales.zylker.com@zohocrm-2380248-sdus09.com, presupunând că zylker.com nu a fost autentificat.

    Acest mandat este pentru a îmbunătăți reputația expeditorului Zoho CRM și pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din industrie. Deoarece Zoho CRM utilizează o infrastructură back-end partajată pentru a trimite toate e-mailurile utilizatorilor noștri, este esențial ca clienții cu domenii autentificate și practici sănătoase de trimitere de e-mailuri să fie protejați de daunele aduse infrastructurii noastre de către conturile care utilizează domenii neautentificate pentru a trimite e-mailuri.

    Este important de reținut dacă nu sunt autentificate toate domeniile care sunt utilizate pentru a trimite e-mailuri din conturile Zoho CRM, acest lucru va afecta e-mailurile, fluxurile de lucru și comunicarea de afaceri existente pe care este posibil să le fi configurat în prezent.

Puncte de reținut:

  • Pagina Autentificare e-mail (Setup > Channels > Email > Email Deliverability > Email Authentication) va afișa toate domeniile care sunt accesibile în cadrul contului dvs., determinate de adresele de e-mail găsite atât în lista de utilizatori activi cât și de adresele de e-mail organizaționale din secțiunea Domenii disponibile. Utilizatorii trebuie să se asigure că și-au autentificat domeniile de trimitere a e-mailurilor din lista de domenii disponibile.

  • Modificările menționate privind capacitatea de livrare a e-mailurilor nu se aplică atunci când utilizatorii trimit e-mailuri prin intermediul căsuța poștală configurată sau atunci când o email relay serverul este configurat pentru un cont.

Planul de lansare:

  • Autentificarea recomandată a domeniului și schimbarea adresei expeditorului pentru domeniile neautentificate au fost lansate acum pentru toate organizațiile noi care se înregistrează pentru Zoho CRM.
  • Pentru utilizatorii existenți care trimit sau configurează notificări prin e-mail din interiorul Zoho CRM, vom avea în curând memento-uri și alerte în produs care vor informa despre aceste modificări.

    • Related Articles

    • Anunțarea unei modificări a modului în care sunt calculate valorile nule din formule în Zoho CRM

      După cum știți cu toții, câmpul de formulă este un câmp versatil care vă permite să efectuați calcule variate, de la matematică simplă la concatenare până la comparații cu valorile câmpului. Pentru a afla mai multe despre diferitele capabilități ale ...
    • Vă prezentăm noua configurație de e-mail din Zoho CRM

      Suntem încântați să anunțăm lansarea noii configurații de e-mail a Zoho CRM, care include o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri interesante care vor transforma modul în care vă gestionați e-mailul. Așadar, să aruncăm o privire rapidă asupra ...
    • Notebook pentru Zoho CRM

      Suntem bucuroși să vă prezentăm Notebook pentru Zoho CRM. Cu remarcabilul Zoho CRM și minunatul Zoho Notebook, acum puteți experimenta funcții bogate, inclusiv diverse formate de note, posibilitatea de a colabora cu alți utilizatori și o vizualizare ...
    • Zoho Learn | Actualizări de produse | T1 2023

      Suntem încântați să anunțăm o serie de noi funcții și îmbunătățiri pe care le-am lansat din ianuarie 2023. Citiți mai departe pentru a descoperi cele mai recente actualizări ale Zoho Learn. Leagă articole la lecții Zoho Learn oferă acum integrare ...
    • Actualizări viitoare Zoho Creator – Mai 2023

      Bună ziua tuturor! Revenim cu mai multe actualizări lunare după o scurtă pauză. În acest timp, am muncit din greu pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a adăuga noi funcții platformei noastre. Astăzi, suntem încântați să anunțăm o ...