Îmbunătățiri la găsirea și fuzionarea înregistrărilor duplicate în CRM

Îmbunătățiri la găsirea și fuzionarea înregistrărilor duplicate în CRM

Bună ziua,

Iată o actualizare rapidă despre gestionarea înregistrărilor duplicate în Zoho CRM.

Îndepărtarea înregistrărilor duplicate este adesea diferența dintre un CRM curat și organizat și unul care este o piedică în munca de zi cu zi a utilizatorilor dvs.

În Zoho CRM, puteți limita proactiv crearea de înregistrări duplicate prin setarea anumitor câmpuri ca fiind unice. În cazurile în care persistă înregistrările duplicate, puteți utiliza opțiunea find and merge sau opțiunea deduplicate records pentru a elimina înregistrările duplicate.

Acum, avem câteva ajustări îngrijite ale funcțiilor Find and Merge și Deduplicate Records din Zoho CRM:

  • Modificați câmpurile utilizate în criteriile de căutare (Disponibil pentru toți utilizatorii)

    Până acum, în caracteristica Find and Merge, nu puteai alege câmpurile pe care le foloseai pentru a căuta înregistrări duplicate. Cu cea mai recentă actualizare, puteți alege câmpurile pe care le doriți, precum și să adăugați și să eliminați câmpuri. Acest lucru vă ajută să găsiți duplicate care altfel ar fi putut fi ratate.



  • Gestionați înregistrările duplicate în Oferte și module personalizate (se lansează în mod progresiv. aceasta va fi pusă la dispoziția tuturor utilizatorilor în curând)

    Anterior, aceste opțiuni (Căutați și unificați și Deduplicați înregistrările) erau disponibile numai în modulele Leads, Accounts, Contacts și Vendors. Acum le puteți utiliza și în Deals și în modulele personalizate, astfel încât duplicatele pot fi eliminate mai eficient în întregul CRM

  • Anterior, câmpurile Created time și Created by au fost completate cu valori din fișa de bază. Acum, acestea vor fi completate cu valorile găsite în cea mai veche înregistrare dintre înregistrările care se fuzionează. (Toți utilizatorii)

Căutarea și fuzionarea este disponibilă în toate edițiile, în timp ce Deduplicarea înregistrărilor este disponibilă în ediția Professional și în cele superioare.


Pentru a afla mai multe despre aceste caracteristici, consultați documentele noastre de ajutor: Găsește și combină înregistrări duplicate și  Elimină înregistrări duplicate


Sperăm că aceste îmbunătățiri vă vor fi utile în căutarea înregistrărilor duplicate în CRM-ul dumneavoastră. Spuneți-ne ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut în secțiunea de comentarii de mai jos.