Îmbunătățiri ale conversației ghidate: Trimiteți și primiți locații în timpul sesiunii de chat și vizualizați parametrii fluxului

Îmbunătățiri ale conversației ghidate: Trimiteți și primiți locații în timpul sesiunii de chat și vizualizați parametrii fluxului

Bună ziua tuturor,

Suntem încântați să anunțăm două noi îmbunătățiri în Conversații Ghidate. 

La începutul acestui an, am introdus Guided Conversation, o platformă de autoservire care permite organizațiilor să le dea posibilitatea clienților și angajaților lor să găsească soluții și să rezolve singuri întrebările în timp ce conversează cu un widget de chat. Conversația se îndreaptă în direcția corectă pe baza răspunsurilor și intrărilor utilizatorilor, permițându-le acestora să fie responsabili de ea.

Platforma permite afișarea de întrebări, alegeri, URL-uri, videoclipuri, mesaje și multe altele chiar în fereastra de chat pentru a face conversația dinamică. Aceste elemente sunt reunite în mod colectiv sub diferite tipuri de blocuri, și anume:

  • Bloc de mesaje
  • Bloc de alegere
  • Bloc de întrebări

În această îmbunătățire recentă, am inclus o nouă adăugire interesantă la blocul de întrebări: Blocul de locație

Permitând utilizatorilor să își împărtășească locația

Am introdus acum Locația ca unul dintre tipurile de blocuri din cadrul blocului Întrebare. Acesta permite utilizatorului să împărtășească locațiile în direct sau adresele unor locuri specifice în cadrul sesiunii de chat. De exemplu, pe un site de cumpărături online, clientul poate trimite locația sa exactă. În plus, pe lângă aceasta, coordonatele locației vor fi, de asemenea, afișate în chat. Utilizatorii pot introduce o adresă în bara de căutare pentru a găsi locația exactă.


Vă rugăm să consultați help doc pentru mai multe detalii.


Cea de-a doua îmbunătățire are scopul de a oferi o perspectivă semnificativă factorilor de decizie care să le permită acestora să crească gradul de implicare al utilizatorilor și să îmbunătățească adoptarea GC de către utilizatori: Metricele de flux

Monitorizarea afluxului de vizitatori cu Flow Metrics

Flow metrics afișează modelul de utilizare în timp real. Evidențiază numărul de utilizatori care au intrat în flux, au participat la chat, traseul pe care l-au parcurs și multe altele. Detalii ca acestea pot ajuta organizațiile să îmbunătățească fluxurile pentru o mai bună adoptare și o utilizare sporită. Câteva informații importante care pot fi extrase din metricele fluxului sunt:

  • Identificarea traseului cel mai preferat și modificarea fluxului prin eliminarea traseelor neutilizate. De asemenea, se va dezordona fluxul dacă există prea multe căi.
  • Înțelegerea motivului scăderii considerabile într-un anumit bloc prin includerea unui formular de feedback.
  • Dacă fluxul are mai puțină trecere, puteți lua în considerare publicarea lui pe o altă pagină web pentru a crește tracțiunea.
  • Monitorizați blocul pe care utilizatorii îl preferă cel mai mult prin vizualizarea numărului de clicuri pe fiecare bloc de alegere.

Metricele Fluxului pot fi filtrate pentru a vizualiza numărul de vizitatori pentru ultimele 7 zile, 15 zile și 30 de zile.

Vă rugăm să consultați help doc pentru mai multe detalii.



Asta este tot despre îmbunătățiri. Încercați aceste caracteristici și împărtășiți ideile dvs. în comentariile de mai jos. De asemenea, consultați help doc pentru a afla mai multe despre Conversația Ghidată și beneficiile acesteia.

Rămâneți pe fază pentru alte îmbunătățiri interesante în GC.


Toate cele bune,

Anumita Gupta

User Education | Zoho Desk