Îmbunătățiți productivitatea afacerii cu generarea automată a formularelor precompletate

Îmbunătățiți productivitatea afacerii cu generarea automată a formularelor precompletate

Generați cu ușurință formulare precompletate personalizate și interactive în masă cu Zoho Writer - fără a scrie o singură linie de script.

Am îmbunătățit capacitățile de generare de formulare completabile ale Zoho Writer, astfel încât să puteți crea fluxuri de lucru pentru formulare precompletate cu opțiuni de îmbinare și de completare.

Aceasta înseamnă că pot îmbina datele din aplicația mea pentru a crea formulare personalizate, precompletate și a le partaja cu clienții mei pentru a colecta date și semnături electronice?

Sigur că da! Puteți chiar să creați și să partajați formulare personalizate și completabile în masă cu noua opțiune Merge and Send as Fillable (Îmbinare și Trimitere ca fiind completabile).

Formularele precompletate fac ca și completarea formularelor să fie mai rapidă și mai puțin predispusă la erori. În plus, puteți configura fluxuri de lucru post-submitere personalizate pentru a simplifica, automatiza și accelera nenumărate procese de afaceri. Puteți chiar să configurați un flux de lucru personalizat pentru toate formularele pe care le generați, în același timp, din același loc.

Cum îmbunătățesc formularele completate în prealabil procesele dvs. de afaceri

Combinația dintre generarea de formulare precompletate și opțiunile de flux de lucru post-submitere personalizate ale Zoho Writer deschide o lume interesantă de posibilități pentru întreprinderi.

Să aruncăm o privire asupra modului în care organizația fictivă, "Zylker Hospitals", utilizează formulare precompletate cu acțiuni personalizate la trimitere pentru a-și simplifica și accelera operațiunile.

1. Completați formularele pe parcursul mai multor sesiuni cu opțiunea Save and Resume (Salvare și Reluare)

Caz de afaceri: Urmărirea și înregistrarea înregistrărilor zilnice ale pacienților

Formularele precompletate ale Zoho Writer permit personalului Zylker Hospitals să completeze un formular parțial, să salveze detaliile și să adauge informațiile necesare pe măsură ce le obține. Astfel, se asigură colectarea simplă, completă și precisă a datelor.

Iată cum funcționează:

  • La începutul zilei, fiecare departament al Zylker Hospitals primește un URL unic.

  • Atunci când fac clic pe URL, se deschide un formular precompletat cu detalii de bază, cum ar fi numele departamentului, numele medicului și data.

  • Un subformular asociat este, de asemenea, precompletat cu numele pacienților programați pentru consultații.
  • Pe măsură ce pacienții sosesc, asistentul medical adaugă detalii în formular, cum ar fi greutatea și pulsul pacientului, și salvează informațiile.

  • După consultație, asistentul adaugă mai multe detalii, cum ar fi planul de tratament și testele recomandate, și salvează formularul.

  • La sfârșitul ședinței sau al turei, asistentul trimite formularul. Detaliile sunt salvate în sistemul de informații despre pacienți al spitalului.

2. Populați în mod dinamic valorile câmpurilor din casetele de text, câmpurile derulante, casetele de selectare și butoanele radio

Caz de afaceri: Simplificarea procesului de admitere a pacienților prin precompletarea automată a datelor și limitarea informațiilor pe care trebuie să le colectați.

Cu ajutorul formularelor precompletate, Zylker Hospitals își simplifică procesul de admitere a pacienților, făcându-l rapid și fără stres atât pentru pacienți, cât și pentru personalul spitalului. Să spunem că un medic recomandă internarea unui pacient pentru tratament.

Iată cum funcționează procesul de admitere cu formulare precompletate:

  • Formularul de admitere conține detalii precompletate, cum ar fi datele de contact ale pacientului, istoricul medical anterior, detalii despre asigurare, liste de medicamente și alergii.

  • Subformularul conține detalii suplimentare precompletate, cum ar fi medicul curant și motivul internării.

  • Pacienții sau îngrijitorii pot introduce detalii suplimentare (cum ar fi motivul internării), pot modifica informațiile existente (cum ar fi furnizorul de asigurări al pacientului) și pot semna formularul pentru a-și da consimțământul.

  • La trimitere, detaliile formularului sunt salvate în sistem și un e-mail de confirmare este trimis la adresa de e-mail furnizată de pacient.

3. Permiteți completarea și aprobările multiutilizator pentru formularele precompletate

Caz comercial: Accelerarea procesării cererilor de despăgubire pentru asigurări prin digitalizarea aprobărilor pentru formularele completate

Spitalele Zylker Hospitals utilizează chiar și formulare precompletate pentru a simplifica procesul de solicitare a despăgubirilor de asigurare, care în mod normal ar fi fost plictisitor și ar fi necesitat o introducere intensă de date. Formularele precompletate standardizează procesul prin precompletarea detaliilor critice, reducând erorile și simplificând aprobările. Acest lucru are ca rezultat soluționarea mai rapidă a cererilor de despăgubire.

Iată cum funcționează:

  • Formularul de cerere de despăgubire de asigurare are informații precompletate, cum ar fi numele titularului poliței, numărul poliței și furnizorul de asigurare.
  • Subformularul are detalii precompletate, cum ar fi numele pacientului, diagnosticul și tratamentul furnizat, împreună cu o defalcare a costurilor.
  • Responsabilul de asigurări al spitalului editează și adaugă informații, cum ar fi contul bancar pentru transferurile de despăgubiri, și transmite URL-ul formularului prin e-mail cu furnizorul de asigurări.
  • Echipa furnizorului accesează formularul de cerere de despăgubire cu URL-ul și, după aprobare, trimite un e-mail echipei de plată pentru a procesa suma solicitată.

4. Împărtășiți formularele precompletate ca formulare PDF care pot fi completate și descărcate

Caz comercial: Generarea certificatelor medicale sub formă de formulare PDF care pot fi completate, descărcate și utilizate de către pacienți

Este posibil ca pacienții să aibă nevoie de un certificat medical pe care să îl prezinte angajatorului ca dovadă pentru concediu. Zylker Hospitals simplifică și acest proces cu ajutorul formularelor precompletate de la Zoho Writer. Iată cum:

  • Certificatul medical este partajat sub forma unui PDF care poate fi completat, cu detalii precum numele pacientului, afecțiunea și medicul precompletat.

  • Pacienții completează numele persoanei căreia trebuie să i se prezinte certificatul în cadrul companiei lor (managerul lor, directorul de resurse umane etc.) și trimit formularul.

  • O copie a formularului completat este salvată în sistemul spitalului. Pacienții pot descărca formularul în format PDF pentru a-l trimite la compania lor.

5. Generarea de formulare precompletate dintr-o aplicație cu ajutorul API-urilor

Caz de afaceri: Simplificarea urmăririi sau a programării unei noi întâlniri din aplicația spitalului

Zoho Writer oferă API-uri pentru generarea de formulare precompletate, iar Zylker Hospitals le folosește pentru a face programarea vizitelor la medic mai ușoară. Organizația a adăugat o opțiune simplă "Programează programare" în aplicația sa, care declanșează API-ul în sistemul său de gestionare a informațiilor despre pacienți.

Iată cum funcționează:

  • Utilizatorii se loghează în aplicația Zylker Hospitals și fac clic pe "Schedule Appointment".

  • Aceștia accesează un formular care are detalii de bază, precum numele și vârsta pacientului, precompletate.

  • Aceștia selectează data și ora programării, medicul și motivul vizitei, apoi trimit formularul pentru a finaliza rezervarea programării.

  • Pentru vizitele ulterioare, pacienții primesc un e-mail cu URL-ul formularului precompletat. Aceștia pot accepta pur și simplu data de programare precompletată sau pot alege o altă dată și o pot trimite.
  • La trimiterea oricăruia dintre formulare, datele sunt adăugate în sistemul spitalului, iar pacienții primesc un e-mail de confirmare cu detaliile programării.

Acestea sunt doar câteva exemple de procese consumatoare de timp și efort, predispuse la erori, care devin mai simple, mai rapide, mai ușor de utilizat și mai precise cu ajutorul formularelor precompletate.

De ce este Zoho Writer alegerea potrivită pentru generarea de formulare precompletate?

Cu Zoho Writer, puteți:

  • Creați șabloane de la zero, convertiți un PDF existent sau transformați un formular pe hârtie într-un șablon care poate fi completat cu ajutorul unor acțiuni simple de tip "point-and-click".

  • Îmbinați date dintr-o gamă largă de surse de date din cadrul ecosistemului Zoho (Zoho CRM, Bigin, Creator, Sheet etc.) și cu surse terțe, cum ar fi Google Sheet. De asemenea, puteți fuziona date din fișiere CSV și nu numai.

  • Configurați acțiunile ulterioare trimiterii, cum ar fi trimiterea unei copii prin e-mail sau salvarea unei copii într-un dosar, alegând dintr-o bibliotecă de opțiuni predefinite.

  • Accesați o bibliotecă de funcții și opțiunea de a crea funcții personalizate.

Noul flux de lucru de îmbinare și trimitere ca și cum ar fi completat poate reduce drastic timpul pe care clienții dvs. îl petrec completând formulare, asigurând în același timp acuratețea și stimulând productivitatea organizațională. În plus, este ușor de configurat!

Puteți transforma orice formular existent în format PDF sau pe hârtie într-un șablon sau puteți crea unul de la zero cu acțiuni bazate pe GUI, pentru a genera formulare precompletate. Consultați acest ghid de utilizare pentru pași detaliați.

Încercați capacitatea de generare de formulare preumplute a Zoho Writer și anunțați-ne despre experiența dvs.

Avem multe alte adăugiri interesante în curs de realizare pentru a potența șabloanele noastre de automatizare. Ne vedem în curând cu o altă actualizare!

Până atunci,

Scriere și generare de formulare fericite!