Îmbrățișați viitorul luării de notițe cu Noteboard

Îmbrățișați viitorul luării de notițe cu Noteboard

În lumea de azi, avem nevoie ca totul să fie organizat și ușor accesibil, inclusiv notițele noastre. Ne străduim să fim ordonați pentru a ne asigura o zi liniștită, și de aceea avem nevoie de o aplicație eficientă de luare de notițe precum Notebook.

Notebook este un instrument excelent pentru luarea de notițe și oferă diverse modalități de a rămâne organizat, cum ar fi crearea de etichete, atribuirea de culori la notițe, gruparea notițelor și așa mai departe. Cu toate acestea, pentru a duce organizarea la nivelul următor, introducem Noteboard în Notebook.

Noteboard, o soluție de tablă kanban, conține o listă cumulativă de notecard-uri filtrate. Puteți avea oricâte liste doriți în interiorul unui Noteboard. Fiecare listă va avea notecard-uri catalogate în funcție de filtrul aplicat.

Noteboard-ul va responsabiliza utilizatorii. Acesta va permite utilizatorilor să își seteze propriile opțiuni de filtrare, va oferi o vizualizare a listei de note filtrate într-un singur loc, va permite crearea de note din aceeași fereastră și va facilita partajarea ușoară a unor clustere întregi.

Noteboard in Notebook va revoluționa modul în care ne organizăm atât notițele personale, cât și cele profesionale. Notebook a avut întotdeauna un rol esențial în a vă ajuta să atingeți cele două obiective principale ale organizării: ordine și accesibilitate. Cu Noteboard, vă ajutăm să experimentați acest tip de organizare la maxim.

Încercați să vizualizați toate notițele pe care le-ați creat în timpul călătoriei la birou? Recuperați cu ușurință diferitele tipuri de notițe create în timpul călătoriei și salvate în diferite caiete, doar prin aplicarea unui filtru de dată în noteboard.

Personalizați-vă tabloul de notițe prin atribuirea de nume și schimbarea copertei și marcați-vă tablourile de notițe preferate pentru a fi ușor de accesat.

Personalizează-ți listele cu filtrele îmbunătățite ale Noteboard

Cu Noteboard, puteți aplica filtre, lista notele și căuta pur și simplu notele din vizualizarea consolidată.

Incorporarea de opțiuni pentru a vă optimiza productivitatea ori de câte ori este posibil va face din Noteboard organizatorul dvs. preferat. Listele din interiorul unui noteboard pot fi rearanjate prin glisare și numirea lor în funcție de filtrul aplicat. Noteboard oferă, de asemenea, opțiuni de filtrare implicite, iar utilizatorii pot aplica mai multe filtre unei liste.

Aplicați etichete și clasificați notele în listele deschise, în curs de desfășurare, în curs de revizuire și finalizate și țineți evidența proiectelor dumneavoastră. Notebook este o aplicație frumoasă de luat notițe și, cu funcția sa exclusivă de noteboard, vă poate ajuta să vă monitorizați eficient proiectele.

Cu Noteboard in Notebook, puteți prelua fără efort orice notiță de pe ecran prin filtrarea și organizarea lor. Este tot ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne în fruntea gestionării zilei - atât la serviciu, cât și acasă.

Ce mai este pe foaia de parcurs pentru Noteboard în Notebook?

Noteboard este o caracteristică uimitoare atunci când vine vorba de organizare. Este acum integrat cu Zoho CRM cu un Noteboard exclusiv CRM. În curând veți experimenta performanțele Noteboard cu alte aplicații Zoho.