Zoho Qntrl – Tippek és trükkök #69 – A határidők testreszabása és az e-mail értesítések aktiválása

Zoho Qntrl – Tippek és trükkök #69 – A határidők testreszabása és az e-mail értesítések aktiválása




Egy szervezet növekedése inkább azon múlik, hogy elnyerje ügyfelei bizalmát. A bizalom megteremtésének első lépése az, amikor a fogyasztók az ígért határidőn belül megkapják készterméküket.

Ha az alkalmazottakat több feladatra osztják ki, és több csapat dolgozik együtt a munka elvégzésében, nehéz lehet meghatározni, hogy melyik feladat igényel a legtöbb figyelmet vagy közeledik a határidő.

Például a Zylker, egy szoftvercég új alkalmazásfunkciókat hoz létre, amelyek magukban foglalják a tervezést, a fejlesztést, a tesztelést, a felhasználói oktatást és a kiadást. Minden csapatnak rendelkeznie kell SLA-val, hogy a funkciók időben megjelenjenek. Tehát amint és amikor a kártya egy szakaszba kerül, a határidő mezőt frissíteni kell, és a felhasználót értesíteni kell, mielőtt a szakasz eléri a határidőt.



A Qntrl-ben most lehetősége van testreszabni a Határidő mezőt a kívánt időpontra, és e-mail értesítést küldeni a megbízottnak vagy a kártyatulajdonosnak a feladat rangsorolásához. Ezt a feltételt minden szükséges átmenetnél beállíthatja, ami végső soron a határidő lejárta előtt értesíti a munkavállalót. Ezt a Frissítés mező és az E-mail küldése kritériumok használatával érheti el az Után átmenetben.