Az OpenAI és a ChatGPT annyira feldúlta a világot, hogy ezek ma már háztartási kifejezések. A Zoho, mint mindig, most is magáévá tette ezt az új technológiát, és a csapatok kreatív módszereket dolgoztak ki, hogy a legtöbbet hozhassák ki a generatív AI-képességekből. Ez alól a Zoho Mail sem kivétel.

Bemutatjuk a Zia integrációját a Zoho Mail OpenAI-val, amely segít a mondatok automatikus kiegészítésében az e-mailek beírása közben, teljes e-mail tartalmat generál egy rövid hangvételű és hosszúságú rövid változatból, vagy éles összefoglalót ad minden bejövő e-mailről. Íme az összes érdekes funkció előnézete:

Zia azt fejezi be, amit te elkezdesz. (a jó értelemben)

A Zoho Mail csapata semmi mást nem szeretne jobban, mint hogy Önt is annyira lenyűgözze a termék, hogy egész napját vele tölti! De persze ez nem ideális. Szeretnénk, ha a lehető legkevesebb időt töltene a postaládájában, hogy dolgozhasson a játékmódosító kódon, a marketingbemutatón vagy a következő ügyféltalálkozón. Tehát csak indítsa el az e-mailt, és Zia bejön és befejezi helyetted. Zia, ha jól olvassa, javasolni fogja a mondat előrehaladását, és ha ez az, amit keres, csak nyomja meg az Enter billentyűt, és kész.

  • automatikus kiegészítés email.mp4

    34 megtekintés

Szavak hozzáadása a gondolataihoz

Néha tudjuk, mit mondjunk, de nehezen tudjuk szavakba önteni. És tudod, hogyan mondják, minden olyan e-mail, amelynek megírása 5 percnél tovább tart, nem éri meg. Mit szólnál, ha egy percre csökkentenénk? E-mail írásakor egyszerűen kattintson a Zia ikonra a szerkesztő eszköztárában, röviden írja le, miről szól az e-mail, és ő leírja Önnek. Mivel Zia túlbuzgó tanítványa, több változatot is kínál különböző tónusokkal és hosszúságokkal, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

1.jpg

2.jpg

Csak a lényeg megteszi

Kiemelések a meccseken, főcímek a hírek felett, rövidfilmek a videók felett – ha te vagy az, akkor tetszeni fog az összefoglaló az egész e-mailben. Kérje meg Ziát, hogy foglalja össze az e-mailjét, hogy gyorsan megismerje a beérkezett hosszú e-mail legfontosabb pontjait és a legfontosabb tudnivalókat.

3.jpg

Ez csak a béta verziónk, és az Ön visszajelzése segít eljutni a következő jobb verzióhoz! Kérjük, próbálja ki ezeket az AI-szolgáltatásokat, és ossza meg velünk gondolatait.

Köszönöm

PS Ezek a szolgáltatások US DC fiókokhoz érhetők el. Hamarosan megnyitjuk más DC-k számára is.