Zoho-Expense: Termékfrissítések 2023. január–március között

Zoho-Expense: Termékfrissítések 2023. január–március között

Örülünk, hogy láthatjuk 2023 első negyedéves újdonságaiban. Az elmúlt három hónapban érdekes funkciókat fejlesztettünk ki, és olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, amelyek segítségével a Zoho Expense funkcióit zökkenőmentesen végezheti el . Merüljünk el, és olvassunk el róluk mindent .

Előnyben részesített indulási repülőtér

Mostantól beállíthatja azt a preferált indulási repülőteret, amelyről általában üzleti útra indul. Ezt a repülőteret előre kitöltjük az utazás-létrehozási űrlapokon, és a kiválasztott repülőtér alapján a Zoho Expense lekéri a helyi repülőtereket és városokat belföldi utazásaihoz. Előnyben részesített indulási repülőterét megadhatja utazási profiljában vagy utazási kérelem létrehozásakor.


A preferált indulási repülőtér hozzáadása az Utazási profil alatt: Nyissa meg a Saját beállításokat . Az Alapvető információk lapon görgessen le az Utazási profil részhez. Kattintson a + Utazási profil hozzáadása lehetőségre, ha nem rendelkezik utazási profillal, vagy kattintson a Szerkesztés ikonra. Válassza ki a preferált indulási repülőteret, majd kattintson a Mentés gombra .

Képernyőkép 2023-03-31, 21.00.39.png


Megjegyzések hozzáadása a költségek részleteihez a jelentésekben

Ha a jelentése Jóváhagyásra vár, Jóváhagyva vagy Megtérítve, kattintson a költségre a jelentésben az adminisztrátori nézetben, és lépjen a Részletek lap melletti Megjegyzések lapra, és adja hozzá megjegyzéseit. Nem kell többé átváltania a jelentés részleteinek oldalára, hogy megjegyzéseket fűzhessen a kiadásokhoz.


Ehhez lépjen az Admin View > Reports menüpontra. Válasszon ki egy jelentést, és kattintson egy költségre. Lépjen a Megjegyzések lapra, és írja be megjegyzéseit.

Screenshot_from_2023-01-30_10-26-08 (1).png

A jelentéseken belüli kiadások elutasítása

Új beállítást adtunk a jelentésekhez, ahol az adminisztrátor beállíthatja, hogy a jóváhagyók elutasíthatják-e a jelentésekben szereplő egyes kiadásokat, vagy elutasíthatják a teljes jelentést. Ez a költségelutasítási lehetőség alapértelmezés szerint engedélyezve van, de szükség esetén később letilthatja. Ezenkívül, ha ez az opció engedélyezve van, egyszerre több kiadást is elutasíthat egy jelentésben. Egyszerűen válassza ki az elutasítani kívánt kiadásokat, és kattintson a Tömeges elutasítás gombra, az összes kiválasztott kiadás elutasításra kerül.

Az opció engedélyezése/letiltása: Nyissa meg az Admin View > Settings > Modules > Reports menüpontot . A Jóváhagyási beállítások alatt találja az Engedélyezi a jóváhagyóknak, hogy elutasítsák a költségeket a jelentésekben opciót.

Board_774.png

A jelentéseken belüli kiadások tömeges elutasítása: Nyissa meg az Adminisztrációs nézet > Jelentések vagy a Saját nézet rész Jóváhagyások menüpontját. Kattintson egy jelentésre, válassza ki az elutasítani kívánt kiadásokat, majd kattintson a Tömeges elutasítás gombra.

Képernyőkép 2023-03-31, 20.56.34.png

Új mezők előzetes visszatérítési és átviteli űrlapokon HR Connect.png

Amikor rögzít egy előleg-visszatérítést vagy átvitelt, mostantól frissítheti azokat a számlákat, amelyekre az előleget visszatérítették, vagy amelyekre átvitték a Zoho Expense szolgáltatásban.

Képernyőkép 2023-02-28, 18.31.42.png Képernyőkép 2023-03-02, 15.38.22 PM.png

Tömeges frissítési ágak a felhasználók számára

Most egyszerre több felhasználó ágait frissítheti tömeges frissítéssel. Válassza ki azokat a felhasználókat, akiknek frissíteni szeretné az ágakat, és társítsa hozzájuk a preferált ágakat. Továbbá, ha meg szeretné szüntetni a régi ágak társítását, és újakat kíván társítani, egyszerűen jelölje be a Korábban társított ágak felülírása opciót. A kiválasztott ágak társítva lesznek, a régi ágak pedig többé nem lesznek társítva azokhoz a felhasználókhoz.

Az ágak tömeges frissítése a felhasználók számára: Lépjen a Felügyeleti nézet > Beállítások > Felhasználók menüpontra . Válassza ki a felhasználókat, majd kattintson a Tömeges frissítés gombra . Az Ágak mezőben válassza ki a kiválasztott felhasználókhoz társítani kívánt ágakat. Kattintson a Mentés gombra .

Screen_Shot_2022-12-28_at_10.44.34_PM.png

Android alkalmazások frissítései

  • Töltse fel úti okmányait, és adja meg utazási adatait utazási profiljában a Beállítások menüben.
  • Tegye kötelezővé az utazási profilt az internetes alkalmazásból történő utazásokhoz. Ha ezt engedélyezi, egy szalaghirdetés jelenik meg az Android alkalmazásban, amely korlátozza a felhasználókat abban, hogy utazási profil nélkül utakat hozzanak létre.
  • Ha az utazás dátumai átfedésben vannak egy másik utazással, akkor szabálysértés jelenik meg az utazásoknál. Megtekintheti az átfedő utakat, és szükség esetén módosíthatja azokat. Ez a funkció még korai hozzáférés alatt áll. Ha engedélyezni szeretné a szervezete számára, írjon a PFC csoport kapcsolattartójának , vagy töltse ki ezt az ŰRLAPOT .
  • Ha az interneten létrehozott kiadásokat nem szinkronizálta, használja a Szinkronizálás újra lehetőséget, miután csatlakozott az internethez, és szinkronizálja a költségeket.
  • Letöltheti a Melléklet részhez csatolt dokumentumokat az Utazások, Vásárlási kérelmek és Előlegek oldalon.

iOS alkalmazás frissítés

Ha szervezete integrálva van a GetThere szolgáltatással, a GetThere segítségével közvetlenül az iOS-alkalmazásból hozhat létre utazásokat foglalásokkal.


    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Termékfrissítések – 2023. április

      Izgatottan várjuk, hogy bejelenthessünk egy új funkciókészletet, amely javítani fogja az ügyfelek BI- és elemzési élményét. Kérjük, szánjon egy percet a kipróbálására, és ossza meg velünk visszajelzését. Új üzleti alkalmazás-csatlakozók Örömmel ...
    • Zoho Learn | Termékfrissítések | 2023. I. negyedév

      Örömmel jelentjük be egy sor új funkciót és fejlesztést, amelyeket 2023 januárja óta adtunk ki. Olvasson tovább, és fedezze fel a Zoho Learn legújabb frissítéseit. Cikkek összekapcsolása a leckékkel A Zoho Learn mostantól integrációt kínál a ...
    • A Zoho Desk azonnali üzenetküldése | Termékfrissítések | május 23

      Kedves Partnereink! Ahogy haladunk előre az év felé, alig várjuk, hogy e havi termékfrissítéseket közölhessünk Önnel, ahol végigvezetjük az azonnali üzenetküldő modul fontos frissítésein. Remélem, ez az információ hasznos, amikor továbbra is ...
    • ChatGPT for Zoho Cliq

      Örömmel jelentjük be, hogy kiadtunk egy új bővítményt a Zoho Cliqhez, amelyet szerintünk imádni fog - a ChatGPT-t! Ez a bővítmény a GPT-3.5 és a GPT-3 architektúra erejét használja ki, hogy azonnali válaszokat adjon kérdéseire, és minden eddiginél ...
    • A Zoho Creator közelgő frissítései – 2023. május

      Üdv mindenkinek! Rövid szünet után újabb havi frissítésekkel jelentkezünk. Ez idő alatt keményen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, és új funkciókkal bővítettük platformunkat. Örömmel jelentjük be a lenyűgöző új funkciók széles skáláját. ...