Zoho Desk – Újradefiniálja az ügyfelek tapasztalatait a Blended Conversations segítségével

Zoho Desk – Újradefiniálja az ügyfelek tapasztalatait a Blended Conversations segítségével

Zoho Desk vegyes beszélgetése s   a funkció itt van!

A B kölcsönzött beszélgetés az azonnali üzenetküldési keretrendszer és a Guided Conversation botkészítő gyümölcse, amely egy alacsony kódú platform az ügyfelek önkiszolgálásához. Az IM keretrendszer segít a vállalkozásoknak bármilyen üzenetküldő alkalmazás (például WhatsApp, Telegram, LINE, WeChat, Messenger vagy Instagram) zökkenőmentes integrálását a Zoho Desk szolgáltatással. Eközben az irányított beszélgetések a Zoho Desk számára lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára, hogy robusztus önkiszolgáló folyamatokat építsenek ki, amelyek végigvezetik az ügyfeleket az utazásuk során, és erősítik kapcsolataikat a márkával.

Miért van szükség c onversational b otokra?


Az átfogó támogatási élmény elősegítése ügyfelei számára!

A B otok éjjel -nappal elérhetők bármely eszközről . A D esk azonnali üzenetküldési platformjával könnyedén telepíthet beszélgetőrobotokat több csatornán, például WhatsApp, Telegram, LINE és WeChat ,   hogy az ügyfelek gyorsan és kényelmesen elérjék a megoldásokat.

Képzelje el a robotok fejlődését az 1960-as évektől napjainkig; ami egykor fantázia volt, ma már mindennapjaink része.

Mi az ügyfél   szervizbot?


Vásárló   A szervizbot mesterséges intelligenciát és természetes nyelvi feldolgozási szabályokat használ az ügyfelek megértéséhez   kérdéseket , és azonnali és _   r releváns válaszokat. A B ots adatokat kér le a GYIK-ből és a tudásbázis cikkekből , hogy egyszerű kérdésekre válaszoljon egy preferált hangnemben.

Miért válassza a Blended Conversations szolgáltatást vállalkozása számára ?


  • Hatékony támogatás nyújtása.

  • Az SLA-k javítása.

  • Növelje a felhasználói élményt.

  • Erőforrások hatékony elosztása.

  • Csökkentse az ismétlődő feladatokat.

  • Növelje az alkalmazottak termelékenységét.

  • A kontextuális támogatás megkönnyítése.

Izgatottan várjuk, hogy bemutassuk az új Blended Conversations funkciót , amely zökkenőmentesen egyesíti a bot-alapú beszélgetések lehetőségeit az emberekkel .   társalgási képességek.

A Zoho Desk Blended C onversations segít   ügynökök   kézi és ismétlődő/tranzakciós feladatokat delegálhat a botokra. Könnyű bottelepítéssel, amely nem igényel külső segítséget, a Zoho Desk kevert beszélgetései   Ez felhatalmazza a márkákat arra, hogy bővítsék társalgási szolgáltatási tapasztalataikat, és előmozdítsák a nagyobb szolgáltatásokat   ügynök termelékenység .

Harmonikus bajtársiasság az emberek és a botok között


A robotok időt takaríthatnak meg az ügynökök számára azáltal, hogy gyorsan megoldják a gyakori kérdéseket, a részletek gyűjtése pedig segíthet az ügynököknek abban, hogy az összetettebb kérdésekre összpontosítsanak.

Amikor az egyszerű kérdések bonyolultabbá válnak , vagy az ügyfél élő interakciót kér, a chat-botok nem tudják átadni a beszélgetést egy ügynöknek . A robotoknak elég intelligensnek kell lenniük ahhoz, hogy megértsék a beszélgetés kontextusát, és tudják, mikor javasolják, hogy az ügyfelek csevegjenek egy emberi ügynökkel. Az ügynökök a legtöbb kézi és tranzakciós feladatot átruházhatják a robotokra, miközben irányítják az általános szolgáltatási élményt. Amint azt a szakértők mondják, az ügyfelek zökkenőmentes beszélgetési élményéhez szükség van az emberi és bot-ügynökök együttműködésére, hogy megoldják az ügyfelek számos problémáját.

És a kalap egy w rap


A vegyes beszélgetések jelentik a következő lépést a továbbfejlesztett ügyfélút felé .   Míg az ügyfélszolgálati élmény automatizálása növelheti a termelékenységet és kényelmesebbé teheti , a személyes kapcsolattartás kulcsfontosságú .

A beszélgetős mesterséges intelligencia a feladatok széles skálájában segíthet az ügyfeleknek, és könnyedén megválaszolhatja a nagy mennyiségű vásárlói kérdést – és szinte tévedhetetlenné teheti az ügyfélszolgálatot. Mindig ésszerűbb, ha egy emberi ügynök készenléti állapotban van, mert az emberek vannak a legjobban felkészültek bizonyos típusú ügyfelek interakcióinak kezelésére.

A   b ot + h humán hibrid megközelítés az   ideális az ügyfelek interakcióinak optimalizálásához ,   Az azonnali üzenetküldés a legjobb megoldás, ha e megközelítés hatékony megvalósításáról van szó.

Sokan azt gondolták, hogy az MI-botok felváltják az embereket. De valójában ez csak egy új módja az ügyfelekkel való kommunikációnak.

Fedezze fel a társalgási intelligencia spontán ügyfélszolgálati támogatásának lehetőségeit . A Bots in IM funkció használatának megkezdéséhez tekintse meg ezt a súgódokumentumot .

Próbálja ki most 👉 Regisztráljon itt a korai hozzáférésért , vagy lépjen kapcsolatba a PFC Group kapcsolattartójával!


    • Related Articles

    • Zoho Recruit: Tapasztalja meg az optimalizált chatbotunkat

      Örömmel jelentjük be, hogy a Zoho Recruit's Chatbot izgalmas frissítést kapott! Ezzel a fejlesztéssel a toborzók még több olyan funkcióhoz férhetnek hozzá, amelyek segítenek nekik passzívan megtalálni a legjobb jelölteket a nyitott pozícióikhoz. Az ...
    • A Zoho SalesIQ integrálódik az OpenAI-val, és ezzel erőteljes AI funkciókat szabadít fel!

      Aa technológia és a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása egyre fontosabbá válik számunkra és szervezeteink számára a mai digitális korban. A technológia forradalmasította az életünket, munkánkat és kommunikációnkat, és AI gyorsan átalakító ...
    • Adatok importálása az MS Teamsből a Zoho Cliq-be

      A közelmúltban a Microsoft jelentős változtatásokat hajtott végre MS Teams kínálatában, megszüntetve a Free Classic verziót. Emiatt sok ügyfele azon töprengett, hogy mit tegyen, mivel az ingyenes előfizetési csomagban szereplő felhasználók ...
    • ChatGPT-asszisztens a Zoho Writer számára

      Azonnali segítséget kaphat írásban a ChatGPT-től a Zoho Writeren belül. A ChatGPT (az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia nyelvi modellje) értékes eszköz lehet azoknak a szerzőknek, akik szeretnének fejleszteni íráskészségüket és ...
    • Zoho Bigin: Egyszerűsítse az adatgyűjtést a Bigin új űrlapkészítőjével.

      Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a Forms-t: egy online űrlapkészítőt, amelyet az összes adatgyűjtési igény kielégítésére terveztek. Ezt a felújítást az Ön visszajelzései ihlették, és a webes űrlapok továbbfejlesztett és sokoldalú változatát ...