Zoho CRM : Megfelelőség az e-mail hitelesítéshez

Zoho CRM : Megfelelőség az e-mail hitelesítéshez

Jelentős frissítéseket mutatunk be a Zoho CRM és más Zoho szolgáltatások e-mail hitelesítési és ellenőrzési folyamatainak javítása érdekében. A változtatások célja a biztonság megerősítése, az iparági szabványoknak való megfelelés biztosítása és a felhasználói élmény javítása.

Egységesített tartományhitelesítésA rendszergazdáknak többé nem kell külön hitelesíteniük az e-mail küldő tartományokat a szervezetükben használt különböző Zoho termékekben. A Zoho CRM SPF és DKIM rekordjai mostantól egységesek és kompatibilisek a többi Zoho termékkel, így az egyik Zoho szolgáltatásban hitelesített domaineket az összes Zoho szolgáltatásban felismerik. Ez egyszerűsíti a hitelesítési folyamatot és növeli az e-mail biztonságot.


  • Automatikus tartományazonosításA Zoho CRM-en kívül hitelesített tartományok mostantól 48 óránként automatikusan azonosítva lesznek, csökkentve a manuális munkát. Ha egy tartományt ezen időszak alatt máshol hitelesítenek, akkor a Zoho CRM-ben legfeljebb 48 órán belül "Hitelesítettként" jelenik meg, így biztosítva a folyamatos biztonságot további beállítások nélkül.
Egyszerűsített hitelesítési folyamatKorábban a Zoho CRM-ben a domain-hitelesítéshez a domainhez kapcsolódó e-mail cím kézi ellenőrzésére volt szükség. Mostantól, ha a Zoho CRM fiókban megtalálható bármelyik ellenőrzött felhasználói vagy szervezeti e-mail cím, a kézi ellenőrzésre nincs szükség, ami egyszerűsíti a beállítást és a kezelést.
  • Megfelelés az új e-mail irányelveknekA Google és a Yahoo frissített irányelveinek való megfelelés érdekében a DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) beállítása ajánlott a napi 5000-nél több e-mailt küldő domainek számára.


  • A Zoho CRM mostantól a tömeges e-mailek küldésének előkészítésekor felszólítja a felhasználókat a DMARC beállítására, így biztosítva a feladói irányelvek betartását és minimalizálva az e-mail küldési zavarokat.



  • Továbbfejlesztett e-mail hitelességi műszerfalAz új e-mail hitelességi műszerfal kiemeli a DMARC nélküli tartományokat, segítve a megfelelési problémák gyors azonosítását és megoldását. Ez a funkció segít fenntartani az e-mailek hitelességét és biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt.


Egy kattintással történő leiratkozás

A legújabb szabványoknak megfelelően a Zoho CRM-ből küldött összes promóciós e-mail mostantól egy kattintással leiratkozási lehetőséget tartalmaz. Ez a kiegészítés összhangban van a Google és a Yahoo 2024. június 1-jén hatályba lépő RFC szabványaival és követelményeivel, növelve a felhasználói kényelmet és csökkentve a spam-panaszokat.

Ezek a frissítések a Zoho CRM elkötelezettségét jelzik az e-mail biztonság, a megfelelőség és a felhasználói élmény javítása iránt. Nagyra értékeljük együttműködését ezen fejlesztések elfogadásában a zökkenőmentes és megbízható e-mail kommunikáció biztosítása érdekében. A változások bevezetésével kapcsolatos további részletekért látogasson el támogatási forrásainkhoz, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.




Az alkalmazással vagy a bevezetéssel kapcsolatos személyre szabott segítségért forduljon még ma a PFC.com-hoz, és hagyja, hogy segítsünk optimalizálni üzleti folyamatait.