Zoho CRM: Globális készletek

Zoho CRM: Globális készletek

Hello mindenkinek,

Örömmel jelentjük be a globális választólistákat, a CRM adminok által régóta várt funkciót! 

A CRM-megoldásokat bevezető és kezelő rendszergazdáknak bizonyára volt már dolguk több modulban is jelen lévő, azonos értékű picklistákkal.

Megfigyelhetjük például a picklistákat, amelyekben a picklisták értékei iparágak. Ezeket a leadek, kapcsolatok, fiókok és egyéni modulok között használjuk. Ezen adatok gyűjtésének célja többek között az, hogy kommunikációnkat ezen iparágak igényei és megítélése alapján alakítsuk ki.

Az eddigiekben valószínűleg hozzáadta és frissítette az egyes választólisták értékeit, hogy azok konzisztensek legyenek a CRM-ben.

Ez azt jelentette volna, hogy minden egyes picklistánál ugyanazt a műveletsort kellett volna megismételni. Mondanom sem kell, hogy ez fárasztó és hibaérzékeny.


<
Most szeretnénk egy olyan megoldást bemutatni, amely megkönnyíti ezt a feladatot.

Örömmel mutatjuk be a Global Sets nevű új funkciót, amely a Zoho CRM hasonló picklist mezőivel való munka egyszerűsítésére szolgál.

A globális készlet a modulok között több modulon átívelő több picklisthez társítható, adminisztrátor által definiált picklist-értékek készlete.

Az iparági picklisták esetében:
  1. Létrehoz egy globális készletet "Industry," néven, iparágakkal mint picklist értékekkel.


  2. A különböző modulokban lévő megfelelő picklistek hozzárendelése ehhez a globális készlethez.

  3. Végezzen módosításokat a "Industry" globális készletben, és hagyja, hogy a CRM gondoskodjon a módosításokról az összes többi helyen, például a kapcsolódó bejelölési listákban, meglévő rekordokban, munkafolyamat szabályokban stb.
Egyéb hasznos lehetőségek:
  1. A meglévő picklist értékek átalakítása globális készletté:

  2. Egy picklist társításának átváltása egy helyi halmazból egy globális halmazba és fordítva:

  3. Az értékek leképezése a helyi halmazról a globális halmazra való váltáskor az adatok integritásának megőrzése érdekében*:

    *Ha a globális készletben ugyanaz az érték szerepel, az érték automatikusan leképeződik. Az értéket kötelező leképezni, ha olyan helyeken használják, mint a munkafolyamat-szabályok, mezőfrissítések stb.
  4. A globális készlethez tartozó összes bejelölési lista megtekintése:



Availability:
Enterprise | Ultimate

Limitek:
  • Globális készletek száma: 10 (Enterprise) | 25 (Ultimate)
  • Az egy globális készlethez társítható picklisták száma: 15 (Enterprise/Ultimate)
  • A globális készletben lévő értékek száma: (Enterprise/Ultimate)
  • A globális készletek egyelőre nem társíthatók a többszörös választólistákhoz.
  • A globális készletekkel társítható picklisták száma egy modulban : 7
    • Related Articles

    • Változás bejelentése a Zoho CRM-ben a képletek nullértékeinek kiszámításában

      Mint mindenki tudja, a képletmező egy sokoldalú mező, amely lehetővé teszi változatos számítások elvégzését, az egyszerű matematikától az összefűzésen át a mezőértékek összehasonlításáig. Ha többet szeretne megtudni a képletmezők különböző ...
    • Notebook Zoho CRM-hez

      Örömmel mutatjuk be a Notebook for Zoho CRM-et. A rendkívül figyelemre méltó Zoho CRM-mel és a gyönyörű Zoho Notebook-szal most olyan gazdag funkciókat tapasztalhat meg, mint a különféle jegyzetformátumok, a más felhasználókkal való együttműködés ...
    • A Hangrögzítés mező bemutatása a hívások modulban

      Kedves Mindenki ! Itt vagyunk egy kisebb, de hasznos frissítéssel a hívásmodullal kapcsolatban. Amint azt bizonyára tudja, a Zoho CRM hívások modulja lehetővé teszi a szervezet minden típusú hívásának kezelését – kimenő, bejövő és nem fogadott ...
    • Zoho CRM : Megfelelőség az e-mail hitelesítéshez

      Jelentős frissítéseket mutatunk be a Zoho CRM és más Zoho szolgáltatások e-mail hitelesítési és ellenőrzési folyamatainak javítása érdekében. A változtatások célja a biztonság megerősítése, az iparági szabványoknak való megfelelés biztosítása és a ...
    • Rollup összefoglaló bevezetése a Zoho CRM-ben

      Hello All, Reméljük, hogy jól vagy! Itt vagyunk egy izgalmas frissítéssel, amely közvetlenül a CRM'alapvető képességeibe megy bele. Úgy hívják, hogy a Rollup összefoglaló. Let's go! A CRM-je egy hatalmas adatbázis jól összekapcsolt adatforrásokkal, ...