Zoho Bigin: Egyszerűsítse az adatgyűjtést a Bigin új űrlapkészítőjével.

Zoho Bigin: Egyszerűsítse az adatgyűjtést a Bigin új űrlapkészítőjével.

Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a Forms-t: egy online űrlapkészítőt, amelyet az összes adatgyűjtési igény kielégítésére terveztek. Ezt a felújítást az Ön visszajelzései ihlették, és a webes űrlapok továbbfejlesztett és sokoldalú változatát eredményezte.

Szóval, mi változott?

Űrlapok csővezetékekhez és kapcsolatokhoz
A Bigin webes űrlapjai eddig csak a Kapcsolatok modulra korlátozódtak, amely a kapcsolatfelvételi űrlapokra, regisztrációs űrlapokra, hírlevél feliratkozási űrlapokra stb. korlátozódott.

Ezzel az átalakítással űrlapokat készíthet a folyamatok, kapcsolattartók és cégek modulok mezőiből. Az összegyűjtött adatokból rekordokat hozhat létre, és automatikusan hozzáadhatja azokat bármely Team Pipeline-hoz, Kapcsolattartók modulhoz és Vállalatok modulhoz. Ezáltal a Forms több, mint pusztán névjegygyűjtési eszköz. Mostantól ez egy eszköz potenciális ügyfelek generálására, ügyfélszolgálatra, visszajelzések gyűjtésére és még sok másra.


Ossza meg űrlapjait ügyfeleivel
A webes űrlapok kódrészletek webhelybe történő beágyazására korlátozódtak, és ez a webhelyekkel és a kódolás alapismereteivel rendelkező ügyfelek számára korlátozta az alkalmazásukat.

Ezzel az átalakítással két további megosztási lehetőséget vezetünk be:
  • Megosztás linkként – Minden űrlaphoz egyedi megosztható URL-t kap, amelyet közvetlenül megoszthat ügyfeleivel e-mailben vagy bármilyen más módon.
  • Megosztás QR-kódként – Ezzel a módszerrel minden űrlaphoz egyedi QR-kód jön létre. A felhasználók bárhol letölthetik, kinyomtathatják és beilleszthetik. Például beillesztheti ezeket a QR-kódokat egy rendezvény helyszínére a regisztráció egyszerűsítése érdekében – a résztvevőknek egyszerűen be kell olvasniuk a kódot az eszközükön, és ki kell tölteniük.

És ezzel el is érkeztünk a névváltoztatáshoz. Ezekkel a megosztási lehetőségekkel űrlapjaink már nem korlátozódnak csak webhelyekre , ezért neveztük át őket Forms from Web Forms névre.

Köszönöm Üzenet
A régebbi verzióban a felhasználóknak át kellett irányítaniuk a webhely látogatóit egy céloldalra, miután elküldték az űrlapot. Mostantól lehetőségük van köszönő üzenetet megjeleníteni az ügyfeleknek az űrlap elküldésekor.


Űrlapok előnézete a különböző eszközökön
Váltson az Asztali, Táblagép és Mobil ikonok között, hogy megtudja, hogyan fog megjelenni az űrlap a különböző eszközökön.


Mobilbarát űrlapok
Tudjuk, hogy webes űrlapjaink elavultak, és a mobilböngészőben való megnyitáskor hibáik voltak, és ezzel a módosítással űrlapjaink zökkenőmentesen nyílnak meg a mobilböngészőkben.

Mi történik a meglévő webes űrlapjaival?
Meglévő webes űrlapjai továbbra is zökkenőmentesen fognak működni, és amikor szerkeszti meglévő webes űrlapjait, használhatja a fent felsorolt új fejlesztéseket.

Tekintse meg az űrlapokkal kapcsolatos súgódokumentumunkat, ahol részletes útmutatást talál az űrlapok vállalkozása számára történő beállításához.

Űrlapok elérhetősége: Ingyenes csomag: 1 | Expressz terv: 3 | Premier terv: 5
További űrlapok kiegészítőként vásárolhatók meg.

Mi a következő lépés?
További fejlesztéseket tervezünk az Űrlapokhoz, mint például a Google reCAPTCHA támogatása, testreszabható űrlap-URL-ek, és lehetőség van cége logójának megjelenítésére az űrlapfejlécben. Nincs pontos megjelenési dátumunk ezeknek a fejlesztéseknek a megosztására, de biztos lehetsz benne, hogy csapatunk keményen dolgozik azon, hogy hamarosan megjelenjenek.

Új funkciókat és fejlesztéseket is tervezünk a Bigin számára. További információért nézze meg ezt a helyet. Mint mindig, most is szívesen hallgatjuk visszajelzéseit, ezért kérjük, próbálja ki az új űrlapkészítőt, és ossza meg velünk, hogyan működik a megjegyzésekben!